Nejc1986 Napisano 3. september, 2019 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2019 Potem je treba blokirat tudi navadna kolesa! S specialko se nihce ne vozi 20, pa avte na 130. enaka pravila za vse - oz blokada v glavi (vozilo ni problem) Ce blokiras se na cesti ne mores hitreje peljatProblem e-skirojev je ,da so prepo?asni za na cesto in prehitri (velikokrat prenevarni) za na plo?nik. Kaj je torej re?itev? In pa obvezna registracija,da ni problemov,ko tak majstr naredi ?kodo nekomu drugemu. Saj novitete so ok,ampak nenadzor nad njimi in nepripravljenost zakonodaje na njih , pa malo manj. Citiraj
jures Napisano 3. september, 2019 Prijavi Napisano 3. september, 2019 A kolo ki nu nujno da gre vec kot 10 na uro ne sme na cesto?? Seveda sme, razennkjer ni prepovedano, enako je s skiroji. A so kolesa registrirana? Zato zakaj dvojna merila? A kolesar ne more povzrociti nesrece? Moj point enaka pavila za el skiroje kot kolesa, vkljucno z lucmi in celadoZame glavno vprasanje: kaj je ?e skiro in kaj je dejansko kolo s pomoznim motorjem - torej s cim dosegas koncno hitrost?Enako za elktricno kolo - je to kolo ali kolo s pomoznim motorjem?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 3. september, 2019 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2019 A kolo ki nu nujno da gre vec kot 10 na uro ne sme na cesto?? Seveda sme, razennkjer ni prepovedano, enako je s skiroji. A so kolesa registrirana? Zato zakaj dvojna merila? A kolesar ne more povzrociti nesrece? Moj point enaka pavila za el skiroje kot kolesa, vkljucno z lucmi in celadoZame glavno vprasanje: kaj je ?e skiro in kaj je dejansko kolo s pomoznim motorjem - torej s cim dosegas koncno hitrost?Enako za elktricno kolo - je to kolo ali kolo s pomoznim motorjem??Se strinjam z registracijo koles.. Moje mnenje glede e-koles pa.... Zdaj niti mi pomembno.. Citiraj
Z M A J Napisano 3. september, 2019 Prijavi Napisano 3. september, 2019 Zanimivo mi je da imamo v Kamniku projekt KAMKOLO, ki so elektrificirana, to bi bilo za probati, da si lahko tudi sam ustvarim mnenje o tovrstnih kolesih. Je kdo peljal KAMKOLO? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 7. september, 2019 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2019 Jeee,zjutraj se peljal deloma po trasi , kjer sem 4 leta nazaj odpeljal svojo prvo 100tko v ?ivljenju; tokrat v rahlem jutranjem de?ju... Lj-pance-visnja gora-bogensperk-smartno pri Litiji-trebeljevo-javor-pance-smarje sap-ljubljana. Sem si pisal frei vikend, z namenom iti na dana?nji Juri? na Vr?i?, pa vendar; moja netekmovalna introvertirana nagnjenost h individualnemu kolesarjenju je zmagala Je pa po poti padel 11tisoci leto?nji kilometer... Baje sem malo nor 1 Citiraj
Z M A J Napisano 13. september, 2019 Prijavi Napisano 13. september, 2019 Kolesarska akcija v Lidlu te dni; https://www.lidl.si/sl/c/gremo-na-kolo/c1457?utm_source=OMD&utm_medium=externalcpc&utm_content=728x90_product1&utm_campaign=kolesarjenje_KW37 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Shrek Napisano 13. september, 2019 Prijavi Napisano 13. september, 2019 Najprej kravca, pol pa ?talca...Jaz bi kolo za za za?etek.... Citiraj
Nejc1986 Napisano 13. september, 2019 Avtor Prijavi Napisano 13. september, 2019 Evo fantje, zakaj je treba pred vsako vo?njo pregledati kolo. Dobro da ga ni odprlo med vo?njo... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 13. september, 2019 Prijavi Napisano 13. september, 2019 ?udno. Za koliko kil kolesarja je pa tvoj bicikel homologiran? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nejc1986 Napisano 13. september, 2019 Avtor Prijavi Napisano 13. september, 2019 ?udno. Za koliko kil kolesarja je pa tvoj bicikel homologiran?Pojma nimam. Ko sem jo kupil sem imel 77kg, zdaj jih imam 67kg... Tako da ni to.... Vseeno ima ?e 12t km-13t km in stal je 950eur; pa? osnovna specialka... Kolega na servisu pravi,da je ?e dosti zdr?al obro?, sploh glede na moj na?in vo?nje. Citiraj
Nejc1986 Napisano 14. september, 2019 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2019 Pa je po 115km , 50km pred domom, ?e na novem bajku po?ila ?pica... Hvala doma?emu taxiju... Jbg,nekatere se hodi iskat pijane v gostilno ,mene pa na turo Citiraj
Boss Napisano 14. september, 2019 Prijavi Napisano 14. september, 2019 Mater Nejc, ti ratuje? ?e cel profi, da rabi? ?e spremljevalno ekipo v avtu in z rezervnimi kolesi na strehi. Citiraj
Nejc1986 Napisano 14. september, 2019 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2019 Mater Nejc, ti ratuje? ?e cel profi, da rabi? ?e spremljevalno ekipo v avtu in z rezervnimi kolesi na strehi. Mah,kaksen profi... U?iva?. Ampak jebemu.... Mislim,da bom ju3 jaz kuhal in pomojem bo treba iti v kino :) Citiraj
Boss Napisano 14. september, 2019 Prijavi Napisano 14. september, 2019 Predlagam fi?ol oziroma pasulj... da bo izku?naj v kinu tako audivizualnovohalna res na top nivoju. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 15. september, 2019 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2019 Predlagam fi?ol oziroma pasulj... da bo izku?naj v kinu tako audivizualnovohalna res na top nivoju. Absolutno.in potem na bajk in ko pridem domov , obvezno kontra obrnit kolesarske hla?e in jih pustiti na vidnem mestu. Mislim,da lahko potem kar pozabim na prevoz iz naslednje vo?nje ko bo bicikel (bognedaj) s5 ?trajkal. Citiraj
Z M A J Napisano 15. september, 2019 Prijavi Napisano 15. september, 2019 Imamo ?ampiona; JUMBO VISMA ekipa in na? ROGLI?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. september, 2019 Prijavi Napisano 15. september, 2019 ?ak mal, sej ?e niso ?tartal zadnje etape?????? A ti vidi? v prihodnost? :blink: 1 Citiraj
Z M A J Napisano 15. september, 2019 Prijavi Napisano 15. september, 2019 ?ak mal, sej ?e niso ?tartal zadnje etape?????? A ti vidi? v prihodnost? :blink:Zadnja etapa je menda zgolj ?e formalnost, kot nekak?na parada. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. september, 2019 Prijavi Napisano 15. september, 2019 Kaj pa ve? kaj mu lahko ?panci podtaknejo :ne vem: Dokler ni skozi cilj... Citiraj
Nejc1986 Napisano 15. september, 2019 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2019 Zgleda sem res edini , ki ne spremlja tega:) Citiraj
Jest Napisano 16. september, 2019 Prijavi Napisano 16. september, 2019 Zgleda sem res edini , ki ne spremlja tega:) Nisi edini... jaz spremljam samo toliko, kot slucajno ujamem pri kaksnih porocilih ali pregledu novic ... podobno je z odbojko, kosarko, fuzbalom... ali katerim drugim sportom Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 30. september, 2019 Prijavi Napisano 30. september, 2019 hcerka naredila v septembru 74.78km, vecinoma voznje v vrtec.Povprecna hitrost je dobrih 10km/h, kar je vec kot adria najboljs od vsega, da mi ni treba v avto 5 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 30. september, 2019 Prijavi Napisano 30. september, 2019 Kje so pa slike iz AC in obvoznice? Citiraj
LabiGT Napisano 30. september, 2019 Prijavi Napisano 30. september, 2019 Kje so pa slike iz AC in obvoznice? Hehe Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 7. oktober, 2019 Avtor Prijavi Napisano 7. oktober, 2019 ?e slu?ajno kdo rabi zlo?ljivo kolo; star?a sta ga dobila na sre?elovu in se ?e nekaj ?asa na njemu nabira prah... Prodamo. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.