Z M A J Napisano 8. oktober, 2019 Prijavi Napisano 8. oktober, 2019 Daj ga fotkaj in napi?i ceno, tako bo la?je Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 8. oktober, 2019 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2019 Daj ga fotkaj in napi?i ceno, tako bo la?je Cena 70eur. Fotke pa (?e)ne znam dati gor, ker jo imam samo na mailu. Citiraj
Nejc1986 Napisano 8. oktober, 2019 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2019 https://docs.google.com/document/d/1MJi1E1DnWzwBA575Cty0nI1O2HqFPP9Uld2CuALSlWM/edit?usp=drivesdk Citiraj
Jest Napisano 8. oktober, 2019 Prijavi Napisano 8. oktober, 2019 https://docs.google.com/document/d/1MJi1E1DnWzwBA575Cty0nI1O2HqFPP9Uld2CuALSlWM/edit?usp=drivesdkmoras dat na public, ker takole ne gre oz. zahteva dovoljenje... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Nejc1986 Napisano 8. oktober, 2019 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2019 Ok,bom zrihtal ob priliki... Tnx Citiraj
Z M A J Napisano 9. oktober, 2019 Prijavi Napisano 9. oktober, 2019 Zlo?enka me zanima za nakup. Nejc, glede dana?njega podviga pa preberi Hvalilnik (?e vedno nimam elektrike v kolesu, hohoho). P.S. Elektri?arji ga res pi?ijo s svojimi "kolesi", zdaj je le ?e dilema, ali je to sploh ?e kolo ali ?e kategorija Pony express oz. Ciao ali Solex kot smo jih poznali v?asih. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 10. oktober, 2019 Prijavi Napisano 10. oktober, 2019 bi mogli se pri nas isto...vsaj za LJ velja, da je teh e-skirojev zdaj ze prevec in je ratal kaoshttps://siol.net/avtomoto/novice/zaradi-skiroja-vec-sto-nemcev-ob-voznisko-dovoljenje-509150 3 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 10. oktober, 2019 Prijavi Napisano 10. oktober, 2019 Se strinjam, pijan pa? nisi za nobeno vozilo, pa tudi za kolo ne. ?e za pe? si problemati?en, ?e si na?gan kot ?ep. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 12. oktober, 2019 Prijavi Napisano 12. oktober, 2019 Nejcu bo tole v?e?; dokaz da gresta 2 kolesi v celoti v Geckota, brez kakih improvizacij, huhu 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 12. oktober, 2019 Avtor Prijavi Napisano 12. oktober, 2019 Upam samo,da si jih kaj fixiral pred vo?njo? Citiraj
Z M A J Napisano 12. oktober, 2019 Prijavi Napisano 12. oktober, 2019 Seveda. Tole je tik pred razkladanjem ?e na doma?em dvori??u. Hecno, da v tako majhno ki?to gre zadeva brez razstavljanja in mi bo o?itno touring 3-ka kar odve? 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 12. oktober, 2019 Avtor Prijavi Napisano 12. oktober, 2019 Seveda. Tole je tik pred razkladanjem ?e na doma?em dvori??u. Hecno, da v tako majhno ki?to gre zadeva brez razstavljanja in mi bo o?itno touring 3-ka kar odve? Ja , najbr? v podobno majhen avto novej?ega letnika nebi ?lo tako zlahka... Debelej?i (udobnej?i) sede?i,masivni stebri?ki in s tem manj notranjega prostora .... Jp,old school avto?ki znajo biti super v nekaterih pogledih. Citiraj
Z M A J Napisano 12. oktober, 2019 Prijavi Napisano 12. oktober, 2019 Takle 12-letni mini Hyundai se mi nasploh zdi odli?na izbira za sekundarni avto, ker doslej razen akumulatorja ni bila NITI ENA stvar menjana, ko govorimo o izrednih zadevah, npr. izpuh je ?e kompletno tovarni?ki. Prevo?enih 151Tkm. STROJ, ki voznika ne pusti na cesti. Njegovih cca. 100PS pa se lepo pelje pri tako majhnem avtu. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 13. oktober, 2019 Avtor Prijavi Napisano 13. oktober, 2019 Takle 12-letni mini Hyundai se mi nasploh zdi odli?na izbira za sekundarni avto, ker doslej razen akumulatorja ni bila NITI ENA stvar menjana, ko govorimo o izrednih zadevah, npr. izpuh je ?e kompletno tovarni?ki. Prevo?enih 151Tkm. STROJ, ki voznika ne pusti na cesti. Njegovih cca. 100PS pa se lepo pelje pri tako majhnem avtu. Jp,se strinjam. Le zakaj se jaz ne lo?im od moje XP, ki je komaj kaj mlaj?a . Edino kar mi da misliti, je varnost... Citiraj
Z M A J Napisano 27. oktober, 2019 Prijavi Napisano 27. oktober, 2019 Da obudim kolesarsko temo, se bom pohvalil z v?eraj?njim udejstvovanjem; takoj ob zdanitvi, cca. 7.ura, sem ?tarta z MTBl iz doma?ega brloga in sicer v smeri Zg. Senice, do mojstra Pelka, cca. 25km in sem potreboval natanko 1h do njega. Simon je bil ?e pripravljen na ?tart, da sva se zapeljala do Pokljuke, potem preko Lipance na Debelo Pe? in Brdo. Fajn ?portni dan in v ?ast mi je, da sem dr. Pelka peljal na njegovega prvega (oz.. dva) vrhova nad 2000m. (sprva sem se spra?eval ali naj grem res s kolesom za uvodno uro, pa mi kasneje ni bilo ?ow), huhu 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 27. oktober, 2019 Avtor Prijavi Napisano 27. oktober, 2019 Da obudim kolesarsko temo, se bom pohvalil z v?eraj?njim udejstvovanjem; takoj ob zdanitvi, cca. 7.ura, sem ?tarta z MTBl iz doma?ega brloga in sicer v smeri Zg. Senice, do mojstra Pelka, cca. 25km in sem potreboval natanko 1h do njega. Simon je bil ?e pripravljen na ?tart, da sva se zapeljala do Pokljuke, potem preko Lipance na Debelo Pe? in Brdo. Fajn ?portni dan in v ?ast mi je, da sem dr. Pelka peljal na njegovega prvega (oz.. dva) vrhova nad 2000m. (sprva sem se spra?eval ali naj grem res s kolesom za uvodno uro, pa mi kasneje ni bilo ?ow), huhu Am.... Caki, zdj neki ne razumem; to si ?el z bajkom do kam? Citiraj
Nejc1986 Napisano 27. oktober, 2019 Avtor Prijavi Napisano 27. oktober, 2019 Izkoristil 4soncne dni in opravil par malo kraj?ih mtb vo?enj. Obrnil 13tisoci kilometer, s ?imer sem ?e mo?no presegel lansko ?tevilo km. Sploh dana?nja vo?nja je bila Super; iz Ljubljane na Pance (klasika-kdor ne pozna; priporo?am), spust na Polico, po gozdu ?ez Ble?ji vrh na Leskovec, Obolno (zaljubljen v ta punkt), spust na glavno cesto ?martno pri Litiji-trebeljevo. Za vzpon na Jan?e je zmanjkalo ?asa, se pa je povzpelo na Javor in Zg.besnice (19% Klanec) in po grebenu Javorja v ?e?njice in domov... Ko v 75km naredi? 1300visincev in si predvsem spucas glavo... Citiraj
Z M A J Napisano 27. oktober, 2019 Prijavi Napisano 27. oktober, 2019 Do ordinacije Dr. Pelka, potem pa z njegovim avtom proti Pokljuki. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 27. oktober, 2019 Avtor Prijavi Napisano 27. oktober, 2019 Do ordinacije Dr. Pelka, potem pa z njegovim avtom proti Pokljuki. A,ok. Vpra?am zato ,ker ne poznam punkta v Sloveniji, dosegljivega z neko normalno kolesarsko vo?njo , na vi?ini nad 2000metri Citiraj
LabiGT Napisano 27. oktober, 2019 Prijavi Napisano 27. oktober, 2019 Jaz pa v petek naredil "moj" krog. (tole:https://connect.garmin.com/modern/activity/4190255188)potem pa zraven letaliske steze spustila guma in je blo treba vulkanizirat (sreca, da sem mel komplet pa pumpo) 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gelipter Napisano 27. oktober, 2019 Prijavi Napisano 27. oktober, 2019 Ej...Zmaj..lepo da je ?el Simon.p.v hribe.da malo odklopi delavnico in gu?vo ...super 1 Citiraj
Z M A J Napisano 28. oktober, 2019 Prijavi Napisano 28. oktober, 2019 A,ok. Vpra?am zato ,ker ne poznam punkta v Sloveniji, dosegljivega z neko normalno kolesarsko vo?njo , na vi?ini nad 2000metri Mangrtsko sedlo je preko. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 28. oktober, 2019 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2019 Mangrtsko sedlo je preko.Sem imel v spominu,da je malo pod 2jurjema, pa sem poguglal in spoznal svojo zmoto jeee,torej je Mangartsko sedlo moj prvi 2tisocak s kolesom . 1 Citiraj
Bini Napisano 28. oktober, 2019 Prijavi Napisano 28. oktober, 2019 A,ok. Vpra?am zato ,ker ne poznam punkta v Sloveniji, dosegljivega z neko normalno kolesarsko vo?njo , na vi?ini nad 2000metri Mangartsko sedlo pa tam okoli, vidim da si v formi. Samo hladno bo ta ?as, ?e se odlo?i?! Ok, od Zmaja nisem prebral, Sori. 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 28. oktober, 2019 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2019 Mangartsko sedlo pa tam okoli, vidim da si v formi. Samo hladno bo ta ?as, ?e se odlo?i?! Ok, od Zmaja nisem prebral, Sori.Ah,zdaj je ?e prepozno-za letos je ve? ali manj konec kolesarjenja krepko nad 1000mnv... Je pa letos padla tura : Kr gora-vrsic-mangartsko sedlo-predel-sella nevea-planina pod montazem-pontebba-trbiz-kr.gora, tako da je za letos obkljukan Mangart Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.