Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
3slojne mi je ratalo znucat močno preko limitov - rostfrej pleha na določeni delih ni bilo več, samo še alu sredica. Niso se zvili. Mogoče ker so bili diski XT s hladilnimi rebri, pa tudi ploščice sem uporabljal tiste z rebri za hlajenje. Vidim da uporabljaš polnomastno mleko. Za dolivanje uporabljam šprico z dodatkom - namesto "igle" medeninasto cevko 3mm zunanjega fi. in jo porinem skozi telo ventila. Na ta način se telo ventila ne zasvinja z mlekom. Cevka je pravzaprav prazna "minca" od kemičnega svinčnika izpred 3+ desetletij, ko še ni bilo vse plastično. -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Na Miklavžu ponavadi pijem špricer, sedaj je po 1,5 €. Koliko je tam kava ne vem. Jo ponavadi dobim gratis. -
Original Shimano. Te 3-slojni so OK, ampak, ko se stanjšajo, se hitro zvijejo. Primerno za tekmovalce, za splošno uporabo bolj ne.
-
Od Gregor Muc-Up · Napisano
Torej je to dejansko praksa. Pa, da smo na jasnem jaz nisem avtomehanik, me pa veseli vse kar se tiče avtomobilov in v zadnjih letih tudi šraufanje Tako, da počasi širim znanje. V razširjeni žlahti imamo tudi odličnega Honda mehanika, ki upam, da si bo vzel kdaj časa in me še kaj naučil Kar piše SLivka se strinjam. Človek težko dobi normalen avto ali pa klasičnega enoprostorca... Po Mazdi 5 bi si želel ostati na Mazdi a trenutno edini, ki pride v pošte je Mazda 6 karavan od celotne palete vozil. Jaz si zaposejm: Ko sam ja, ko sam jam da ti sudim Kar se pa moje Mazda 5 tiče pa je cilj 500k km Največji sovražnik na tej poti pa bo verjetno rja.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.