Tilen5 Napisano 2. februar Prijavi Napisano 2. februar Je blo lepo dokler se sonce ni skrilo... 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar Ena lepa po krasu...brez počitkov 2h 40min. Tilen Vrčon went mountain biking for 50.0 km MAPS.SUUNTO.COM 50.0 km, 3:18'26, 15.1 km/h, 1983 kcal, 132 bpm 6 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 19. februar Prijavi Napisano 19. februar V petek sem bil z bicikom na Veliki. Kakšno sr.. so naredili z vlečenjem visokonapetostnega kabla. En sam drek. Ampak uporabniška izkušnja turista bo pa nepozabna. V osrčju neokrnjene narave jacuzzy v vsaki koči. In potem bodo spet lahko preganjali kolesarje ker z vožnjo delajo nepopravljivo škodo naravi. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
kacnje Napisano 19. februar Prijavi Napisano 19. februar Veliko planino so v zadnjih letih (desetletjih) uspeli degradirati do skrajnosti. 2 Citiraj
NevLado Napisano 20. februar Prijavi Napisano 20. februar Treking ženski električar, cube/scott, kaj gledam? Citiraj
Tilen5 Napisano 20. februar Prijavi Napisano 20. februar scott je mal dražji glede na opremo, ki jo dobiš. 1 Citiraj
NevLado Napisano 20. februar Prijavi Napisano 20. februar Pred eno uro je Tilen5 napisal: scott je mal dražji glede na opremo, ki jo dobiš. bosch 65 al 85 katere shimano šalterje Citiraj
Z M A J Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar Danes prvič po kolenskih fizioterapijah testiral Poganjalčka, naredil 15km, dofilal gume itd. Sem ugotovil, da sem očitno zrasel nekaj centimetrov, a žal zgolj okrog pasu, tako da forme ne bi hvalil 5 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar pred 10 minutami je Z M A J napisal: Sem ugotovil, da sem očitno zrasel nekaj centimetrov, a žal zgolj okrog pasu, To pri kolesarjenju pride še kako prav. Za navzdol. 3 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
AmpeR Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar Jaz sem se včeraj malo spumpa na Vremščico😁. V 36 min. 670m višincev. Tudi z ⚡️pulz kar dela😉 2 1 1 Citiraj
TBA Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar pred 13 urami je Z M A J napisal: Danes prvič po kolenskih fizioterapijah testiral Poganjalčka, naredil 15km, dofilal gume itd. Sem ugotovil, da sem očitno zrasel nekaj centimetrov, a žal zgolj okrog pasu, tako da forme ne bi hvalil Nisi edin🤣. Zard kolenov gledam emtb. Po planih bo nakup maja. 5 Citiraj
Z M A J Napisano 29. februar Prijavi Napisano 29. februar Na čast Rogle in Pogija ter skupno slovenske osvojene vse 3 GT-je, razmišljam nositi takšno majico. Ideja. :)) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 29. februar Prijavi Napisano 29. februar Ma pol kr eno pri LGTBQ+ nabavi. Majo že narejene. 2 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec Učeri sm si uzel 1:15h in odlokesaril 30km z gorcem. Bo treba kake višince počasi začet delat. 1 Citiraj
Bossek Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec Jaz tudi po dolgem bil vcer na kolesu. Se pozna da sem lenaril zdaj. Spet prisel cez 180 utripa: 1 Citiraj
Z M A J Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec Kok ste pa sicer kaj v formi oz. kakšen imate ITM? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec Jaz sem tudi trpel,.. sicer za 23km/h na gorcu,.. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec Nimam naprave za wate merit, nevem kako to zračuna če sem iskren Citiraj
Bini Napisano 15. marec Prijavi Napisano 15. marec (urejeno) Na podlagi ostalih meritev, s. utrpa, višinske razlike, dolžine poti itd... 👍 Popravljeno 15. marec od Bini 2 Citiraj
Bossek Napisano 17. marec Prijavi Napisano 17. marec Tale vikend je bil zanimiv. Mlajsi brat je pripeljal 2 elektricna MTB-ja (od punce in njenga fotra). Vcer sem sel z zeno en krog, dons pa z mami. Ze od nekdaj sem dokaj "fan" elektricnih. Zelo zanimivo koliko ti pomaga in kako to lepo gre v klanc. Ni pa, da bi se pretegnu Gravel kolo za kondicijo in svic, elektrika za uzivancijo in malo u easy furanje okol. 2 1 1 Citiraj
NevLado Napisano 17. marec Prijavi Napisano 17. marec pred 51 minutami je Bossek napisal: Tale vikend je bil zanimiv. Mlajsi brat je pripeljal 2 elektricna MTB-ja (od punce in njenga fotra). Vcer sem sel z zeno en krog, dons pa z mami. Ze od nekdaj sem dokaj "fan" elektricnih. Zelo zanimivo koliko ti pomaga in kako to lepo gre v klanc. Ni pa, da bi se pretegnu Gravel kolo za kondicijo in svic, elektrika za uzivancijo in malo u easy furanje okol. Če vzameš 85Nm bosha in daš na 4to stopnjo, lahko praktično zaspiš (vsaj tak občutek sem dobil, ko iščem za mati sedaj kolesce) Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.