Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 2 tedna kasneje...
Napisano

V petek sem bil z bicikom na Veliki. Kakšno sr.. so naredili z vlečenjem visokonapetostnega kabla. En sam drek. Ampak uporabniška izkušnja turista bo pa nepozabna. V osrčju neokrnjene narave jacuzzy v vsaki koči. 

In potem bodo spet lahko preganjali kolesarje ker z vožnjo delajo nepopravljivo škodo naravi.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Veliko planino so v zadnjih letih (desetletjih) uspeli degradirati do skrajnosti.

Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

scott je mal dražji glede na opremo, ki jo dobiš.

bosch 65 al 85

katere shimano šalterje

Napisano

Danes prvič po kolenskih fizioterapijah testiral Poganjalčka, naredil 15km, dofilal gume itd. Sem ugotovil, da sem očitno zrasel nekaj centimetrov, a žal zgolj okrog pasu, tako da forme ne bi hvalil :)

• Haha 5
  • Začuden 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 10 minutami je Z M A J napisal:

Sem ugotovil, da sem očitno zrasel nekaj centimetrov, a žal zgolj okrog pasu, 

To pri kolesarjenju pride še kako prav. Za navzdol.

• Haha 3
  • Hvala 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Jaz sem se včeraj malo spumpa na Vremščico😁. V 36 min. 670m višincev. Tudi z ️pulz kar dela😉

357c9dea.jpg

• Všeč 2
  • Začuden 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 13 urami je Z M A J napisal:

Danes prvič po kolenskih fizioterapijah testiral Poganjalčka, naredil 15km, dofilal gume itd. Sem ugotovil, da sem očitno zrasel nekaj centimetrov, a žal zgolj okrog pasu, tako da forme ne bi hvalil :)

Nisi edin🤣. Zard kolenov gledam emtb. Po planih bo nakup maja.

Napisano

Na čast Rogle in Pogija ter skupno slovenske osvojene vse 3 GT-je, razmišljam nositi takšno majico. Ideja. :))

IMG_20240229_142832.jpg

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Učeri sm si uzel 1:15h in odlokesaril 30km z gorcem. Bo treba kake višince počasi začet delat.

image.jpeg

Napisano

Jaz tudi po dolgem bil vcer na kolesu. Se pozna da sem lenaril zdaj. Spet prisel cez 180 utripa:

image.png

Napisano

Kok ste pa sicer kaj v formi oz. kakšen imate ITM?

Napisano

Nimam naprave za wate merit, nevem kako to zračuna če sem iskren :D

image.jpeg

Napisano (urejeno)

Na podlagi ostalih meritev, s. utrpa, višinske razlike, dolžine poti itd... 👍

Popravljeno od Bini
Napisano

Tale vikend je bil zanimiv. Mlajsi brat je pripeljal 2 elektricna MTB-ja (od punce in njenga fotra).

Vcer sem sel z zeno en krog, dons pa z mami. Ze od nekdaj sem dokaj "fan" elektricnih. Zelo zanimivo koliko ti pomaga in kako to lepo gre v klanc. Ni pa, da bi se pretegnu :)

Gravel kolo za kondicijo in svic, elektrika za uzivancijo in malo u easy furanje okol.

• Všeč 2
  • Haha 1
  • Žalosten 1
Napisano
pred 51 minutami je Bossek napisal:

Tale vikend je bil zanimiv. Mlajsi brat je pripeljal 2 elektricna MTB-ja (od punce in njenga fotra).

Vcer sem sel z zeno en krog, dons pa z mami. Ze od nekdaj sem dokaj "fan" elektricnih. Zelo zanimivo koliko ti pomaga in kako to lepo gre v klanc. Ni pa, da bi se pretegnu :)

Gravel kolo za kondicijo in svic, elektrika za uzivancijo in malo u easy furanje okol.

Če vzameš 85Nm bosha in daš na 4to stopnjo, lahko praktično zaspiš (vsaj tak občutek sem dobil, ko iščem za mati sedaj kolesce)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.