Tilen5 Napisano 30. marec Prijavi Napisano 30. marec Ena mal bel v izi,.. na vrh Rebrnic pa en krog 3 Citiraj
sportman333 Napisano 30. marec Prijavi Napisano 30. marec Lepa, no do vrha Rebrnic se kar nabere enega klanca, sploh se pa kar vleče.... 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 30. marec Prijavi Napisano 30. marec (urejeno) Se vleče ja ,.. bi rekel tam na oko iz podananosa na vrh kake 50, 60min,.. če bi imel gravel al pa specijalko bi bilo to lažje 😅 Popravljeno 30. marec od Tilen5 2 Citiraj
Shrek Napisano 30. marec Prijavi Napisano 30. marec Sovražim kolesarje. Se ne umaknejo par km, ko jih ne morem varno prehitet s tovornjakom...ko sem zunaj pred hišo, slišim neko dretje in kričanje, pol pa 3 ali 4 kolesarje, ki se "pogovarjajo" med vožnjo...se po mestu ne vozijo po kolesarski stezi... 2 2 1 Citiraj
FuManchu Napisano 30. marec Prijavi Napisano 30. marec Kolega jih je par let nazaj en ducat povozil naenkrat. Menda so leteli kot keglji skozi avto😁 3 Citiraj
Boss Napisano 30. marec Prijavi Napisano 30. marec pred 5 urami je Shrek napisal: Sovražim kolesarje. Se ne umaknejo par km, ko jih ne morem varno prehitet s tovornjakom...ko sem zunaj pred hišo, slišim neko dretje in kričanje, pol pa 3 ali 4 kolesarje, ki se "pogovarjajo" med vožnjo...se po mestu ne vozijo po kolesarski stezi... Te čist razumem in se strinjam s tabo pa sem kar veliko na kolesu in se imam tudi za kolesarja. Včasih mi je tako nerodno, ko vidim kaj počnejo pol pa folk mene glede, k nimam s tem nič razen, da sem slučajno tam na kolesu in spoštujem CPP. Me včasih ima, da bi se zapeljal za kakšnim in mu prisolil kako vzgojno ali dve. 2 1 Citiraj
FuManchu Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april (urejeno) Prevozil prvih letošnjih 25km z biciklom Popravljeno 1. april od FuManchu 2 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april pred 46 minutami je FuManchu napisal: Prevozil prvih letošnjih 25km z biciklom Upam da nisi kričal,.. da ne boš Shreka motil 😛 3 Citiraj
FuManchu Napisano 1. april Prijavi Napisano 1. april pred 14 minutami je Tilen5 napisal: Upam da nisi kričal,.. da ne boš Shreka motil 😛 Sem šel čisto potiho. Kot miš🤣 1 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 3. april Prijavi Napisano 3. april Roglič ponovno na tleh, fant res nima sreče. 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 6. april Prijavi Napisano 6. april Za jutri sem si začrtal traso 74km in 1200višincev,..kolk bo to v resnici zneslo bom pa videl,..upam da mi uspe 1 Citiraj
Bossek Napisano 6. april Prijavi Napisano 6. april pred 1 uro je Tilen5 napisal: Za jutri sem si začrtal traso 74km in 1200višincev,..kolk bo to v resnici zneslo bom pa videl,..upam da mi uspe Jaz grem pa 72km, 1050 visincev Ziri -> Medvedje Brdo -> Hotederscica -> cez Ravnik v Logatec -> Vrhnika -> Podlipa -> Smrecje -> Ziri Ker je gravel kolo bo seveda bolj makedam kot cesta 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 6. april Prijavi Napisano 6. april (urejeno) ja jst grem ene 70% makadam 30% cesta,..grem pa z gorecem, rečmo da noge zdržijo lol,.. Popravljeno 6. april od Tilen5 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 7. april Prijavi Napisano 7. april Zgleda alltrails kalkulira višince napačno. Evo ratalo malo.majn 4 1 Citiraj
Bossek Napisano 7. april Prijavi Napisano 7. april Pozabil se namazat s soncno kremo in sem opecen po rokah 3 1 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 7. april Prijavi Napisano 7. april (urejeno) Mene je tud sonce primlo ja haha, kaj si pa delu drgač 7 ur na tej furi ? 😮 Popravljeno 7. april od Tilen5 Citiraj
Bossek Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april (urejeno) Evo moja ozgana roka. Cist sem pozabil na soncno kremo. Zadnji klanec (podlipa -> smrecje) pa je celo pot zgal sonce. Sla sva s kolegom lepo pocas. Ampak se nabere potem se. 1 uro sva cakala na hrano, pa da sva pojedla, pa pri kolegu sva se ustavila in spila 1 pir No saj moving time je precej manjsi nullnull Popravljeno 8. april od Bossek 4 Citiraj
Tilen5 Napisano 8. april Prijavi Napisano 8. april Jst sem se samo ustavil za panin pojest pa eno frutabelo(mogoče bi bilo pametno daljšo pavzo), sem imel za teh 75,50km celoten čas fure 4h 40min, moving time pa le 4:18. Se mi niti ne zdi toliko slabo za gorca. 1 Citiraj
Jaka32 Napisano 16. april Prijavi Napisano 16. april Uporablja kdo "quad lock" iz Aliexpress? Služi svojemu namenu - absorbiranju vibracij? Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 17. april Prijavi Napisano 17. april Vibracije so je.. za telefon. Sodelavcu so 3x menjal kamero v njegovem Huaweiu, ampak ga je imel še v garanciji. Razlog je bil vibracije na krmilu motorja. Koliko, v kateri osi in katere frekvence ta stvar duši je težko reči na oko. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 28. april Prijavi Napisano 28. april Jap cesta na Nanos je res, k da bi dobil eno na nos. 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 28. april Prijavi Napisano 28. april Do nanoške koče je ok, od nanoške koče do vojkove koče pa ni prijetna Citiraj
AmpeR Napisano 28. april Prijavi Napisano 28. april pred 34 minutami je Tilen5 napisal: Do nanoške koče je ok, od nanoške koče do vojkove koče pa ni prijetna Še meni z ebikom se mi je vlekla do Vojkove koče... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 5. maj Prijavi Napisano 5. maj Kolesarska razglednica; iz doline na Črnivec. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.