Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 10 minutami je Z M A J napisal:

Meni se zdi bolj logično ob spustu navzdol po klancu, čimbolj spustiti sedež in potem sedeti na njem, s tem imaš nižje težišče in bolj nazaj? (ni nisem kmet in nisem s hribou doma, hehe). :)

potopna je namenjena ravno temu da sedež spustiš in imaš večji obseg gibanja na kolesu, s tem prestavljaš težišče. Če samo spustiš sedež imaš težišče nižje ampak je bolj spredaj (geometrija kolesa) :) 

null

image.png

Popravljeno od TBA
Napisano
pred 4 minutami je Tilen5 napisal:

Ne, raje klasiko

pač prišparaš par gramov :) meni je potopna top, en izmed najboljših upgradov, je pa res da se raje peljem po kakem flow trailu :D 

Napisano
pred 37 minutami je TBA napisal:

si mogoče razmišlju da bi si potopno montiral? js se še po asfaltu navdol stoje peljem, mi je nekak bol ziher če morm na hit spredno bremzo stisnt.

XC tekmovalci vozijo z normalno višino zicev navzdol po terenih, kjer bi jaz (pa še marsikdo) s potopno šel peš dol.

Predvsem po zahtevnem terenu je spuščen zic zakon, ne škodi pa niti po asfaltu. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Jaz bi moral tudi mojega, po zadnji furi po Nanosu je praktično bel od praha...

image.jpeg

Napisano
pred 1 minuto je Tilen5 napisal:

mene mal umazanije ne mot. bolj me skrbi pogonski sklop in sem se zard tega odloču prat, k so bli zobniki in veriga še kr pošteno usran :)

Napisano
pred 10 urami je Tilen5 napisal:

Kompresor, pa popihaš tisti prah z njega.... :nevem:

Napisano

Hlače za kolo doma, fajn so mi v Kopru v trgovini a2u svetovali in sem zelo zadovoljen,..na kolesu pa še nisem stestiral ker pada, ampak občutek ko jih nosiš je pa fenomenalen,..aja pa še rokavičke sem vzel

image.jpeg

Napisano (urejeno)
pred 11 urami je SpEkTr napisal:

Katere hlače pa si vzel?

GOBIK.COM

ABSOLUTE 6.0. Bib Shorts. For cycling. One of our most iconic garments, used by cyclists of all disciplines and levels thanks to its...

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano

Mislim, da sem jaz nazadnje tut te vzel ja. Vse lepo paše in vse, samo vložek sem mislil da bo malo boljši.

Napisano

Maja napram tem k mam zdej za 25eur bo sigurno boljši. To je zdej novejši model z drugačnim vložkom,..vidimo kako bo. Če ne pa ko bodo uničene kako drugo firmo vzet.

image.jpeg

Napisano

Ja castelli tudi hvalijo, je pa spet od človeka, do človeka kaj komu odgovarja. Če sm zdej 9ur zdržal na praktično "papirju" bom tud na teh hehe :D

image.jpeg

Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Lahko bi šli provat ?

ti kr :D. js s svojem ne skačem ;). Si pa poglej posnetke red bull rampage. 

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano

Slikano v sredo pred poplavami ... a kdo ve kje je slikano.

image.png

33112_1.png

Napisano
dne 13. 9. 2024 ob 20:22 je Boss napisal:

Slikano v sredo pred poplavami ... a kdo ve kje je slikano.

image.png

hmm, obala?

Napisano

Ok, po moje je najbolje, da kar povem... Kolesarka med Bertoki in Škofijami, kot del Parenzane. Super za vozit v Sloveniji, v Italiji pa žal čisti poden. Sem hotel do Trsta pa me je minilo in sem raje mal po obali skozi Milje.

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Sem šel "oprat kolo" če veste kaj mislim

20240918_172802.jpg

20240918_174759.jpg

Popravljeno od Tilen5
  • Všeč 1
  • Zmeden 1

image.jpeg

Napisano

Js pa mal pelat.

Pes ni moj in je z njim vse vredu. Dec je bil len in je iskal pozorost 

20240919_124036.jpg

• Všeč 1
  • Ljubim 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Poglej, kak je to pri sosedih lepo porihtano. Nikjer plastenke in steklenice. Če slučajno kdo v koš za smeti vrže le to, jo drug vzame ven in nese v trgovino. 7 centov je povratna embalaža. Tisti, ki želi mu je lahko to dodaten vir zaslužka. Jaz sem za to, da se uvede tako, kot je na Hrvaškem. To je MOJE mnenje. 
    • To pa pišeš, kot da te boli da ga nimajo Ameri? Sej ne vem, če je treba razlagat zakaj Afriške države iščejo povezave raje s Kitajsko, Rusijo, Turčijo, Iranom kot pa z bivšimi imperialističnimi državami, ki še vedno vedno razmišljajo o Afriki kot koloniji. Ameri tudi, verjetno jim k priljubljenosti ne pomagajo tudi delanje pučov v Libiji, Tuniziji, Egiptu....   Človekove pravice pa v Afriki kršijo domala vsi, ki se tam znajdejo, še največ pa Afričani sami. Ampak, da je to tam tako ima pa zadeva dolgo brado. Tako, da danes razlagat kdo je boljši in kdo slabši zunanji partner za Afričane je bolj tko tko...
    • Napačna primerjava.   Sosed se poroči s tvojo sestro. Potem en dan popiva s svojimi prijateljčki, se vrne domov in pijan nabunka tvojo sestro. TI popizdiš in mu zagroziš, da ga boš nalomil, če bo to spet naredil. Ker si karateist in izvedenec v borilnih veščinah se te sosed ustraši in podpiše ter overovi sporazum, da bo s tvojo sestro lepo ravnal... celo 2x, ker mu je prvič mal ušlo izpod nadzora. Nakar njegovi pivski bratci ga nagovarjajo, da ga bodo skupaj natrenirali v borilnih veščinah in da mu bodo pomagali, če mu boš naslednjič spet težil.   Pol ti tko malo ene 8 let psihično, včasih s kakšno focko maltretira tvojo sestro še naprej. Skos mu prigovarjaš naj neha in kličeš policijo za ukrepanje a en od njegovih pivskih kolegov je policaj in zavrača tvoje prijave. Pol pa ga enkrat spet pijejo in ko se vrne pijan domov zagrozi tvoji sestri, da jo bo prebunkal na polno. Sestra te pokliče in teb je dost sranje ter uletiš v njegovo bajto da zaščitiš sestro. Tam so pa že njegovi pivski bratci, ki držijo sosedu štango, da naj te kar na gobec in če ga boš nazaj, da ga bodo sprejeli v svojo borilno bratovščino in da te bodo s skupnimi močmi nalomili.   Tkole bolj avtentično zgleda prikaz tvoje zgodbe s sosedom. A si mel pravico priti v sosedovo bajto brez dovoljenja in povabila... NE. A si mel pravico in dolžnost zaščititi sestro, DA.    
    • Ti to resno? Stara babica, ki si kupi steklenico donata raje vzame plastenko, ki je lažja za nosit. Že tko ne more nosit težjih stvari zdaj pa misliš, da bo jemala steklenice. 🤪    Odkupovali bi embalažo samo v trgovinah, kaj pa v gostilnah, bencinskih, avtomatih za pijačo, itd itd? Resno, vzameš piksno iz avtomata v službi pol pa s prazno piksno letaš po firmi ,jo daš v žep, ko greš na bus in pizdiš na vsakega, ki se ti približa, da ti jo ja ne bo zmečkal, ker pol je ne moreš več vrniti. Nato dol z busa v trgovino, dat v avtomat, dobit listek, it notri v trgovino stat v vrsto, da ti da blagajničarka nazaj 20 centov. Oooo jeee res fucking krasno.
    • Resno? Kdor je tak prasec, da bo vrgel plastenko, ker je ni mel kam odložit, a resno misliš, da bo za 20 centov jo cel dan trogal v roki, da bo prihrani? Edina rešitev je vedno samo ta, da omogočiš najlažji sistem vračila embalaže in to je več ustreznih smetnjakov. Kavcijski sistem pa zgolj otežuje enostavnost odlaganja embalaže v zabojnike za reciklažo. Zanimivo je to, da najbolj navijajo za ta sistem prav proizvajalci, ki dajejo na trg to embalažo. Zakaj? Zato, ker upajo, da se toliko in toliko embalaže ne bo vrnilo in bodo pobasali še teh 20 centov. Boli njih kurac za ekologijo, žene jih samo dobiček folk pa spet naseda.   Naš trenutni sistem in dokaj visoka zavest je velika prednost pred svinjuharskimi državami, da že danes dosegamo standarde o količini pobrane embalaže. Če povečamo samo še količino odlagalnih mest smo tudi na 90% pobranih plastenk in piksen. Teh je namreč zgolj 5% od vse embalaže dane na trg. In zdaj bomo iz teh 5% naredili celo znanost in stroškovno potraten sistem, ki bo naredil le to, da se bo za vzdrževanje tega pijača podražila še za 10-20 centov. To ni kavcija, ampak stroški pokrivanja avtomatov za prevzem in odvoz v ustrezne centre. Kljub temu, da bi se zmanjšala količina embalaže v zabojnikih zaradi tega pa stavim vse kar imam, da komunala ne bo znižala cene odvoza.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.