Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Na Miklavžu ponavadi pijem špricer, sedaj je po 1,5 €. Koliko je tam kava ne vem. Jo ponavadi dobim gratis. -
Original Shimano. Te 3-slojni so OK, ampak, ko se stanjšajo, se hitro zvijejo. Primerno za tekmovalce, za splošno uporabo bolj ne.
-
Od Gregor Muc-Up · Napisano
Torej je to dejansko praksa. Pa, da smo na jasnem jaz nisem avtomehanik, me pa veseli vse kar se tiče avtomobilov in v zadnjih letih tudi šraufanje Tako, da počasi širim znanje. V razširjeni žlahti imamo tudi odličnega Honda mehanika, ki upam, da si bo vzel kdaj časa in me še kaj naučil Kar piše SLivka se strinjam. Človek težko dobi normalen avto ali pa klasičnega enoprostorca... Po Mazdi 5 bi si želel ostati na Mazdi a trenutno edini, ki pride v pošte je Mazda 6 karavan od celotne palete vozil. Jaz si zaposejm: Ko sam ja, ko sam jam da ti sudim Kar se pa moje Mazda 5 tiče pa je cilj 500k km Največji sovražnik na tej poti pa bo verjetno rja. -
Samo res, ta banda upokojenska. Le korajžno, zberi podpise za referendum in te bomo podprli. 💪 Kaj si mislijo tej upokojenci. Prvi pred trgovinami, že ob pol osmih, pa vse izdelke pred iztekom roka poberejo, pa zastonj se vozijo na morje z avtobusi, namesto da bi se vozili tja z svojimi bmw-ji, pa mercedesi... Ko jih vidim dopoldan posedati pred kafići, ne prime srat. Delat naj gredo na svoje njive, ne pa jamrat. V bistvu so v najbolj zanesljivi službi na svetu, ne delajo nič in vsak mesec jim kapnejo dnarci na račun. Banda penzionistična. Potem pa, euro na euro in že je tu gradnja vil in vikendov po Dalmaciji. Banda penzionistični. Delat, ne pa se vozit s e-kolesi okoli in odžirat prog mladini. V glavnem, Boss, mi te podpiramo v zatiranje te zalege. 😊 Zakoni? V Sloveniji? V politiki? A ti to resno? A še vedno živiš v nekem svojem oblačku, kjer se deli cvetje in kapučin zastonj? Vse vlade, leve-desne so vedno do sedaj tako talale te privilegije. 😉
-
Ja fak no, ne moreš... pa zato so zakoni in zato se jih sprejema. A se ti tam v tvoji ljubi Italiji samo z lokalnimi mafiozoti družiš, da take ven strelaš?
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.