Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 47 minutami je TBA napisal:

@Z M A J prideš v nedeljo? 

Fino bi bilo če bi še kdo prišel ;)

Vabljeni vsi ker pol bo Beer Celebrate GIF by 43 Clicks North

😢😔Škoda, da ne moram priti, pa drugič mogoč.... 👍😉

Napisano

Pomoje bi bilo smiselno, če se zberemo vsaj 3-je ali 4-je, če bi nas bilo pa več, pa toliko boljše.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Jaz čez vikende full težko, ker je tamala pri men pa ne bi zgledalo, da kr grem.

33112_1.png

Napisano

Še ona becikel seboj pa se oba2 pridružita na poganjalcih (malo gibanja ji garant ne škodi). :)

Napisano

odvisno kok je ''tamala'' stara :) 

nullmaš zice da se lahko ''todler'' fura al pa vlečno špago ''bike taxi'' :D null

image.png

image.png

Napisano

No toook majhna pa ni, hehe.

Napisano

Kratki rokavi opet, pa dva domača vrhova Plaz in Škavnica,..

image.png

image.jpeg

Napisano

Včeraj sem bil na pregledu za koleno. 

Na srečo operacija ni potrebna, mi je pa doktor zabičal, da moram obvezno vsak dan na kolo za utrditev mišic. Tako, da bo sedaj nakup "električarja" obvezen. 

To sem sedaj odlagal nekaj časa a očitno  sledi nakup. Rad bi kupil komplet vzmeteno kolo. V prvem planu je Specialized turbo levo. A vozi kdo tu gor to kolo in kako se kaj obnese baterija 700wh? 

Napisano

Stari, ti rabiš en drug kolo in sicer turbo desno. Ta turbo levo je za politkolesarje za vozit okrog parlamenta. 😜

Drugač pa a boš kupoval pri Extreme Vital? Zdele maj 50% skonto ?zmeden? sicer za testne ampak vseeno. 7 jurjev vreden kolo za 3 jurje in pol... ufff.

700Wh ti bo po na asfaltu zadoščala vsaj za 150km, če se ne boš preveč švercal na elektromotor. 

• Všeč 4
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
pred 42 minutami je Boss napisal:

Stari, ti rabiš en drug kolo in sicer turbo desno. Ta turbo levo je za politkolesarje za vozit okrog parlamenta. 😜

Drugač pa a boš kupoval pri Extreme Vital? Zdele maj 50% skonto ?zmeden? sicer za testne ampak vseeno. 7 jurjev vreden kolo za 3 jurje in pol... ufff.

700Wh ti bo po na asfaltu zadoščala vsaj za 150km, če se ne boš preveč švercal na elektromotor. 

Ja, ravno gledam na Extreme vital. Tudi smučarsko opremo kupujem pri njih v BTC pa že poznam par prodajalcev. 

Edino še še nisem odločil med velikostjo  S4 in S5. S4 naj bi bilo bolj aglno po ovinkihi, S5 pa stabilno. Za mojo višino 184 cm prideta oba v poštev. 

He, He, tokrat bo izgleda  zasuk v levo. Če bo potrebno bomo šli tudi kak krog okoli parlamenta. 😊 

Napisano

Sam če en dobiš popusta je pa ena izmed bolj dragih trgovin. Jaz sem en kolesarski nahrbtnik in dva bidona vzel nazadnje tu ampak je bil popust(zadnji izdelki)

image.jpeg

Napisano

sem ravno gledal na njihovi spletni... teh za 3900 so v S4 in S5 že vsi rezerviran. Al pa narobe gledam.

superca še en potencialni kandidat da se pride družit na mini kolesarjenju :)  

Drugače imaš v sloveniji kar nekaj dobrih trgovin. ko sem kupoval sem največ gledal na (vrsntni red je mixan ;) )  Enduro, energija bikes, blokada (lokalna trgovina), proloco, grašca, šport11, wheelbase, grašca, ...

Napisano (urejeno)

kako to da vsi kolesarite ? a niso eni tu na forumu pisali že slaba dva mesca nazaj da je konc za letos?🤣😛🙃

Popravljeno od Tilen5
  • Všeč 1
  • Haha 1

image.jpeg

Napisano
pred 43 minutami je Tilen5 napisal:

kako to da vsi kolesarite ? a niso eni tu na forumu pisali že slaba dva mesca nazaj da je konc za letos?🤣😛🙃

Ah, zame nikol ni konec sezone :) Edino kar mam pogoj je da je nad 0. Januarja sem enkrat sel pa je blo -5 in ni prijetno :)

Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Mogoče za njih :)

Napisano
pred 58 minutami je Bossek napisal:

Ah, zame nikol ni konec sezone :) Edino kar mam pogoj je da je nad 0. Januarja sem enkrat sel pa je blo -5 in ni prijetno :)

Pri -5 je pogoj na vrhu hriba oštarija s krušno pečjo da se človek pogreje in posuši. Potem je za na spust dobra oblačila, pa druga očala - takšna, ki imajo na okvrju peno, da tesnijo kot smučarska. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Včeraj in še posebej danes je bil zelo primeren dan za razne pohode in rekreacijo v naravi... :danzoman:

IMG_20241026_131838.jpg

IMG_20241026_131941.jpg

IMG_20241027_095909.jpg

IMG_20241027_100127.jpg

IMG_20241027_111445.jpg

IMG_20241027_111709.jpg

IMG_20241027_114221.jpg

IMG_20241027_115305.jpg

IMG_20241027_130018.jpg

IMG_20241027_152433.jpg

IMG_20241027_154649.jpg

IMG_20241027_153439.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.