Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Nejc1986

Priporočeno sporočilo

pred 56 minutami je Tilen5 napisal:

Brezvezna tema,.. @Jest lahko bi združil kolesarjene, tek in pohodništvo,..ne da imamo tolk teh tem

Se strinjam, to sem že jaz enkrat predlagal, da naj doda pohodništvo k temi kolesarjenje, tek... pa ni bilo reakcije... :nevem:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• Jest je spremenil naslov v Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

@Mraušk Mčk Si že bil kaj na Kumu?

Sem se pogovarjal s oskrbnico, trdi da ji še niso dostavili žiga Poti po oddajnikih RTV. "Teta" iz PD RTV trdi, da je bil žig predan v dostavo.

Na ostalih oddajnik je nabiralnik na ograji, tukaj ga nisem našel, za to sem vpraševal po koči, kjer je oskrbnica suvereno zatrdila, da naj bil pri njej, kjer smo našli 1 žig uničen in bi naj bil tak.

Lahko pogledaš, ko boš kaj gor, če je mogoče na koči med žigi takšen žig:
20241029_093937.jpg

Bil sem na 90% hribov že, samo sem zelo pozno začel iskati knjižico za žige. Ker jo je kar težko dobiti. Zdaj je pa plan, da se jo familijarno zbere.

Popravljeno od godlike
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 8 urami je Mraušk Mčk napisal:

Zadne čase ne.

Če boš kaj gor hodil, sporoči če imajo spet Orleka🍺

Težko, me froci iz kože dajo, če spet ne najdemo štemplja.

Vetjetno bi naslednja padla Skalnica (Sveta Gora).

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Sem šel mal na svež zrak na Nanos, en bolj v easy tempo.

image.png

p.s: a je še komu stravo updejtalo na PC-ju? Men je nov text obupen...

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Kako si bil ti včeraj na Golem vrhu, če smo bil mi, pa te nismo nič videli.

Gor smo bili okoli 14:30, moji dve peš, jaz s kolesom.

Če si bil pa pošihtu, potem, ali si me srečal ko sem se peljal z biciklom dol, ali pa si mogoče na črpalki videl enega kolesarja, ki na klopcah pije staropramen.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

pred 5 urami je Mraušk Mčk napisal:

Kako si bil ti včeraj na Golem vrhu, če smo bil mi, pa te nismo nič videli.

Gor smo bili okoli 14:30, moji dve peš, jaz s kolesom.

Če si bil pa pošihtu, potem, ali si me srečal ko sem se peljal z biciklom dol, ali pa si mogoče na črpalki videl enega kolesarja, ki na klopcah pije staropramen.

Hm. Prišel sem preko Kozjaka, potem gor čez Okrog in parkiral na tistem ovinku, kjer piše Goli vrh Šavnice 30min (no po moji uri pol manj, hehe). Od Getza sem štartal 15.40, zdaj pa ti meni povej, če sva se za las zgrešila, kolesarja pa nisem srečal po poti. :)

Danes pa prvič v življenju s Poganjalcem do plaže Krvavec, iz moje Soteske, dobrih 60km skupno, čez Šenturško goro. Kar lušten in dolgotrajen vzpon. :)

IMG_20241031_154650.jpg

IMG_20241031_154426.jpg

IMG_20241031_153936.jpg

IMG_20241031_153505.jpg

IMG_20241031_152710.jpg

IMG_20241031_143018.jpg

IMG_20241031_143932.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Mal offtopic, ampak ravno včeraj sem prvič dal MAHLE oljni filter pa sem šel prov na embalažo pogledat: Made in germany.
    • Zelo lepa bočna linija, do perfekcije ji po mojem mnenju manjka le še kakšen manjši spojler oz. lip na pokrovu prtljage.
    • Full ima in motorasa,   Ovo leto sam malo putovao in razlog:    Ukrali su mi in poskodovali motor, bremzu, odsekli instalaciju, nov compjuter, instalacija, korman in 2 meseca bez motorja     Motor pronasao uz pomoc Apple AirTaga    Popravljen in voza se dalje
    • Varta AA/AAA dobim made in Germany, včasih so bile USA. Button cell težko dobim non china. Pogosto jemljem muRata, Panasonic. Te so Japan ali Indonezija.   Mahle oljni  filter za Mazdo 2 je bili avstrijski, odkar sem dobil kitajca, kupujem Mann.   Konec koncev če dela kitajc iz AliXpressa ali Temu-ja ni iste kvalitete, kot iz Osramove fabrike na Kitajskem.   Me pa osebno ful moti. Da kišne led, sem včasih dobil made in EU za Panasonic in Osram. Zdaj pa je še to vse kitajsko.
    • Prodajam zimski set alu platišč z gumami za Mazdo CX-5, letnik 2018. Gume: Goodyear UltraGrip Performance SUV 225x65 R17, 2x DOT 2617, 2x DOT 4416. Vse gume imajo 6,5 mm globine profila. Platišča: original Mazda 17” s senzorji ( 5x114.3 ET46), v odličnem stanju.   https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20211328   Lahko tudi ločeno.   Cena za člane foruma: 500    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.