Boss Napisano 2. november Prijavi Deli Napisano 2. november pred 1 uro je godlike napisal: Jaz bi tak prepovedal debate o električnih mopedih v temi o kolesih. 🙃 A tko kot o Hyundaih in Fordih na forumu o Mazdah. 4 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mraušk Mčk Napisano 2. november Prijavi Deli Napisano 2. november pred 2 urama je godlike napisal: Jaz bi tak prepovedal debate o električnih mopedih v temi o kolesih. 🙃 Pa polnovzmetence je potrebno tudi izločit ker so za softiče. 5 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel Napisano 2. november Prijavi Deli Napisano 2. november Jaz mam kolo brez prestav, tko da, zame ste vsi amaterji 3 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
godlike Napisano 3. november Prijavi Deli Napisano 3. november pred 9 urami je Boss napisal: A tko kot o Hyundaih in Fordih na forumu o Mazdah. Lahko. Samo ko še bojo Mercedesi, Volvoti in ostali prepovedani, ti bo dolgčas. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 3. november Prijavi Deli Napisano 3. november pred 4 urami je godlike napisal: Lahko. Samo ko še bojo Mercedesi, Volvoti in ostali prepovedani, ti bo dolgčas. Pol je pa boljš, da pustimo tko kot je. 🤪 1 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
TBA Napisano 3. november Prijavi Deli Napisano 3. november pred 23 urami je Alex napisal: V ponedeljek me čaka nakup rezerviranega električarja - turbo levo v Extreme vital v BTC. Zraven pride pa še nakup nove čelade (Fox speedframe pro) pa hlače, pa majice, pa očala...) vse kar imam doma, je že staro in neuporabno. Sem pa vesel, ker me hrbet ne boli več, pa tudi koleno izgleda v redu. Tako, da upam, da grem vsak dan na kolo.😊 Pa da najdem kake zanimive off road poti. da se boš mal pofočkal in pohvalil. speed frame pro je ql. mene še čaka menjava čelate, trenutna je že ene 6 let stara fox flux. gledam pa fox dropframe, speed frame pro, POC kortal mips. pa še današnji pobeg pred južno null 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 Napisano 3. november Prijavi Deli Napisano 3. november jaz sem eno v izi, za kolo pa preveč piha pri nas 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel Napisano 3. november Prijavi Deli Napisano 3. november pred 5 minutami je Tilen5 napisal: jaz sem eno v izi, za kolo pa preveč piha pri nas Električen ti lahko pomaga v vetru vozit, mal pomisli za nakup 2 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 Napisano 3. november Prijavi Deli Napisano 3. november fuj električen, upam da nikoli 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 Napisano 3. november Prijavi Deli Napisano 3. november Pa nimam nič proti če jih drugi vozijo, pa tudi se ne pizdim nič čez njih,..sam zame ni to to. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 3. november Prijavi Deli Napisano 3. november pred 54 minutami je Tilen5 napisal: Pa nimam nič proti če jih drugi vozijo, pa tudi se ne pizdim nič čez njih,..sam zame ni to to. Sej jaz tud ne čez une, ki jih nimajo... sama toleranca me je. 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano 4. november Prijavi Deli Napisano 4. november Leto je naokoli in spet je potrebno malo baterije in dušo napolnit... 🤗 Malo izleta, trekinga, kopanja in savne, bo dovolj za 3tni.... 7 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Nejc1986 Napisano 4. november Avtor Prijavi Deli Napisano 4. november pred 13 urami je Bini napisal: Leto je naokoli in spet je potrebno malo baterije in dušo napolnit... 🤗 Malo izleta, trekinga, kopanja in savne, bo dovolj za 3tni.... Tole je pa med drugim Učka :) 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano 4. november Prijavi Deli Napisano 4. november Pred eno uro je Nejc1986 napisal: Tole je pa med drugim Učka Jp, in še nekaj Opatijske riviere z okolico priložim. Jutri pa še malo naprej po Istri.... 🤗😉 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 5. november Prijavi Deli Napisano 5. november Veliki Snežnik si tudi dobro približal Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano 5. november Prijavi Deli Napisano 5. november (urejeno) dne 5. 11. 2024 ob 8:01 je Z M A J napisal: Veliki Snežnik si tudi dobro približal Jp, tudi na selfiju se rahlo vidi v ozadju, desno... 👍 Popravljeno četrtek ob 06:31 od Bini 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 5. november Prijavi Deli Napisano 5. november Ekola, kolo Turbo Levo je kupljeno. 😊 Edino domov mi ga še pošljejo te dni in potem gasa. Velikost S4 namreč ni bilo sestavljeno v trgovini. 6 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mraušk Mčk Napisano 5. november Prijavi Deli Napisano 5. november Jaz levo kolo nebi imel "ni za život", pa je lahko 10krat turbo. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Shrek Napisano 6. november Prijavi Deli Napisano 6. november pred 9 urami je Alex napisal: Ekola, kolo Turbo Levo je kupljeno. 😊 Edino domov mi ga še pošljejo te dni in potem gasa. Velikost S4 namreč ni bilo sestavljeno v trgovini. Kar na bicikl, pa gasa. Poraba bi bila majhna, ker bi se v dolino pelu... 🫣 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
TBA Napisano četrtek ob 21:02 Prijavi Deli Napisano četrtek ob 21:02 Večerna skupinska fura. vsega nas je blo 20 null 6 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mraušk Mčk Napisano sobota ob 22:10 Prijavi Deli Napisano sobota ob 22:10 Kot se za našega 13 letnega pubertetnika spodobi, je trajal upiranje da na noben način ne gre z biciklom na Menino eno debelo uro. Več, kot je trajal spust z Menine preko Šavnic - Golega vrha do doline. Vreme božansko, razgledi prekrasni. Tale je z Golega vrha. 2 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mraušk Mčk Napisano nedelja ob 16:08 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 16:08 Še to. Redno sem se vozil tam mimo in od nekdaj sem zavidal domačinom, ki so, prilagodljivi, posvojili Petrolovo črpalko v na koncu Tuhinjske doline (vas Golice) kot svoj bife. No včeraj mi je uspelo, da sem se jim pridružil v izmenjavi mnenj s pločevinko v roki. Zelo vredu je bilo. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano nedelja ob 18:47 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 18:47 (urejeno) Kolo je doma. A hecna stvar je ta, da pri takem kolesu višjega ranga ne dobiš ob nakupu - pedal. 😊 Ker sem staro kolo prodal, nisem imel doma nobenih starih pedal za preizkusiti kolo. Tako, da moram počakati do jutri in grem takoj v nakup. Mislim, da bi bilo fer, da ti ob prodaji to tudi omenijo. Vem, da si vsakdo izbere svoj tip pedal. A nismo vsi eksperti, da bi nam bilo to samoumevno, 🤔 Popravljeno nedelja ob 18:48 od Alex 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mraušk Mčk Napisano nedelja ob 18:59 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 18:59 pred 9 minutami je Alex napisal: Kolo je doma. A hecna stvar je ta, da pri takem kolesu višjega ranga ne dobiš ob nakupu - pedal. 😊 Pedal ne dobiš ne pri kolesih višjega ranga, ne pri kolesih nižjega ranga. Spljoh. Je pa to dobra priložnost na navajanje na novo kolo. Za začetek, kot poganjalček. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
godlike Napisano nedelja ob 19:07 Prijavi Deli Napisano nedelja ob 19:07 pred 15 minutami je Alex napisal: Kolo je doma. A hecna stvar je ta, da pri takem kolesu višjega ranga ne dobiš ob nakupu - pedal. 😊 Ker sem staro kolo prodal, nisem imel doma nobenih starih pedal za preizkusiti kolo. Tako, da moram počakati do jutri in grem takoj v nakup. Mislim, da bi bilo fer, da ti ob prodaji to tudi omenijo. Vem, da si vsakdo izbere svoj tip pedal. A nismo vsi eksperti, da bi nam bilo to samoumevno, 🤔 Če kupuješ višji rang, je samoumevno, da imaš svoj tip pedal 😉 To je za to, ker ima pogosto kupec višjega ranga več koles in uporablja čevlje križem kražem, kaj si naj začneš s pedali, če boš tak nove kupil, kompatibilne. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.