Mraušk Mčk Napisano nedelja ob 19:14 Prijavi Napisano nedelja ob 19:14 pred 2 minutama je godlike napisal: Če kupuješ višji rang, je samoumevno, da imaš svoj tip pedal 😉 To je za to, ker ima pogosto kupec višjega ranga več koles in uporablja čevlje križem kražem, kaj si naj začneš s pedali, če boš tak nove kupil, kompatibilne. Pri električarjih ni kaj dosti komplicirat ker nihče ne uporablja clip in pedal. Ena flate, kolikor si pač pripravljen odšteti zanje. Alex, koliko si pa odkartal za tega levaka? 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
godlike Napisano nedelja ob 19:48 Prijavi Napisano nedelja ob 19:48 Sploh pomislil nisem na to. 👍 Valda clip pedala so optimizacija prenosa sile. Tu pa ne rabiš perfekcije. Citiraj
Boss Napisano nedelja ob 21:50 Prijavi Napisano nedelja ob 21:50 Ja za električarja je najbolj, čista klasika brez zajebancije s kakimi clip pedali. Sploh je pa pri MTB-jih in kolesih za po naravi itak bolj zaradi same varnosti pa še bolj si svoboden v gibanju, sploh, k je treba kdaj nogo na hitro dat dol. Citiraj
Alex Napisano ponedeljek ob 06:11 Prijavi Napisano ponedeljek ob 06:11 pred 10 urami je Mraušk Mčk napisal: Pri električarjih ni kaj dosti komplicirat ker nihče ne uporablja clip in pedal. Ena flate, kolikor si pač pripravljen odšteti zanje. Alex, koliko si pa odkartal za tega levaka? S popustom 4K€. S tem, da sem dobil zraven zastonj posebno pumpico za nastavitev trdote amortizerjev. So mi jih pa že v trgovini nastavili glede na mojo težo. Jih je pa dobro vsake toliko kontrolirati. pred 8 urami je Boss napisal: Ja za električarja je najbolj, čista klasika brez zajebancije s kakimi clip pedali. Sploh je pa pri MTB-jih in kolesih za po naravi itak bolj zaradi same varnosti pa še bolj si svoboden v gibanju, sploh, k je treba kdaj nogo na hitro dat dol. Tole mi je zanimivo. Nekje vmes med clip in navadnimi. https://www.mtbr.com/threads/hustle-bike-labs-avery-remtech-magnetic-pedal-review.1209262/ 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano ponedeljek ob 07:54 Prijavi Napisano ponedeljek ob 07:54 Pred eno uro je Alex napisal: Jih je pa dobro vsake toliko kontrolirati. Telesno težo tudi Na električarju ne potrebuješ clip pedal. Razni hibridi od pedal so slabša varianta ker imajo slabši oprijem kot navadni flati. Sam uporabljam CB Stamp3 in Stamp7. Slednji so z drsnimi ležaji kar pomeni več trenja, omogočajo pa tanjši profil in konkavno obliko - boljši oprijem. Ampak kot popoln amater ne opazim. CB Stamp so v dveh velikostih, to je dobro, vozim large velikost, pozimi pride prav za gojzarje. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano ponedeljek ob 08:37 Prijavi Napisano ponedeljek ob 08:37 pred 40 minutami je Mraušk Mčk napisal: Telesno težo tudi Na električarju ne potrebuješ clip pedal. Razni hibridi od pedal so slabša varianta ker imajo slabši oprijem kot navadni flati. Sam uporabljam CB Stamp3 in Stamp7. Slednji so z drsnimi ležaji kar pomeni več trenja, omogočajo pa tanjši profil in konkavno obliko - boljši oprijem. Ampak kot popoln amater ne opazim. CB Stamp so v dveh velikostih, to je dobro, vozim large velikost, pozimi pride prav za gojzarje. Kar se tiče teže s tem nimam problemov. Sem enako težek (77 kg pri 184 cm) že od vojske. 😊 Ja, bom kar flat pedala vzel. Itak mi amaterji ne rabi k ekstremnih variant. 😊 5 Citiraj
etcho Napisano ponedeljek ob 10:56 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:56 Vzameš flat, držijo čisto OK, je pa res, da ko zdrsnejo imaš JAO v piščali. 😁 In kam greš na prvi test? Downhill Pomjan? 1 1 Citiraj
Alex Napisano ponedeljek ob 16:56 Prijavi Napisano ponedeljek ob 16:56 pred 5 urami je etcho napisal: Vzameš flat, držijo čisto OK, je pa res, da ko zdrsnejo imaš JAO v piščali. 😁 In kam greš na prvi test? Downhill Pomjan? A greš tz mano? 😄 Iz prve na Pomjan, ni druge. 1 Citiraj
etcho Napisano ponedeljek ob 21:05 Prijavi Napisano ponedeljek ob 21:05 Komot, samo da ni blatno. 😊 1 Citiraj
NevLado Napisano ponedeljek ob 21:52 Prijavi Napisano ponedeljek ob 21:52 dne 10. 11. 2024 ob 19:47 je Alex napisal: Kolo je doma. A hecna stvar je ta, da pri takem kolesu višjega ranga ne dobiš ob nakupu - pedal. 😊 Ker sem staro kolo prodal, nisem imel doma nobenih starih pedal za preizkusiti kolo. Tako, da moram počakati do jutri in grem takoj v nakup. Mislim, da bi bilo fer, da ti ob prodaji to tudi omenijo. Vem, da si vsakdo izbere svoj tip pedal. A nismo vsi eksperti, da bi nam bilo to samoumevno, 🤔 Kaj pa lučke, odsevniki, zvonec,…? Žal se več kot očitno vsepovsot prodajajo tehnično neizpravni in povsem nelegalni bicikli - seveda glede na zakon. Cene v nebo. Ovce pa kupujejo in karavana gre dalje. Kot da bi npr kupil avto brez luči spredaj… 3 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano ponedeljek ob 22:12 Prijavi Napisano ponedeljek ob 22:12 pred 18 minutami je NevLado napisal: Kaj pa lučke, odsevniki, zvonec,…? Žal se več kot očitno vsepovsot prodajajo tehnično neizpravni in povsem nelegalni bicikli - seveda glede na zakon. Cene v nebo. Ovce pa kupujejo in karavana gre dalje. Kot da bi npr kupil avto brez luči spredaj… Kaj pa ko prodajajo vaudije pa bmveje ki jim ne delujejo smerokazi. 1 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
NevLado Napisano ponedeljek ob 22:13 Prijavi Napisano ponedeljek ob 22:13 Pravkar je Mraušk Mčk napisal: Kaj pa ko prodajajo vaudije pa bmveje ki jim ne delujejo smerokazi. So rabljeni in ne novi Citiraj
Alex Napisano torek ob 04:17 Prijavi Napisano torek ob 04:17 pred 6 urami je NevLado napisal: Kaj pa lučke, odsevniki, zvonec,…? Žal se več kot očitno vsepovsot prodajajo tehnično neizpravni in povsem nelegalni bicikli - seveda glede na zakon. Cene v nebo. Ovce pa kupujejo in karavana gre dalje. Kot da bi npr kupil avto brez luči spredaj… Dpf - ja tudi nima gor. 😉 1 Citiraj
Tilen5 Napisano torek ob 06:38 Prijavi Napisano torek ob 06:38 pred 8 urami je NevLado napisal: Kaj pa lučke, odsevniki, zvonec,…? Žal se več kot očitno vsepovsot prodajajo tehnično neizpravni in povsem nelegalni bicikli - seveda glede na zakon. Cene v nebo. Ovce pa kupujejo in karavana gre dalje. Kot da bi npr kupil avto brez luči spredaj… Hmal sem se uscal zdej ,..hvala za ta smeh 😂 4 1 Citiraj
Alex Napisano torek ob 08:21 Prijavi Napisano torek ob 08:21 pred 1 uro je Tilen5 napisal: Hmal sem se uscal zdej ,..hvala za ta smeh 😂 Ljudje komentirajo nekaj o čemer nimajo prav veliko pojma. 😉 Citiraj
NevLado Napisano torek ob 08:55 Prijavi Napisano torek ob 08:55 pred 34 minutami je Alex napisal: Ljudje komentirajo nekaj o čemer nimajo prav veliko pojma. 😉 Ja res, jaz sem tako kot @Z M A J, 10 let star bicikelj (ki je bil še prodan z ustrezno opremo po zakonu in je skladen z zakonodajo), pa pridem kamor čem 1 Citiraj
Bini Napisano torek ob 09:06 Prijavi Napisano torek ob 09:06 Ustavi policaj kolesarja, ki nima luči....🤔....naprej že vsi poznate ta vic, če ga kdo ne ga bo @Slivka nadaljeval, bo bolj smešno.... 🤣😉 Citiraj
Alex Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Danes je bil res lep dan za kolesarjenje. Tako, da sem malo pogledal po naši obali in zaledju. 😊 lika Nova pridobitev. 😊slika widgetsSlika widget 6 Citiraj
Gelipter Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Ja samo sedeš je jeba tle 🤣😉😁😁 Ja ... Ankarana pa nisi obiskal 😁😁😉😁😁 1 Citiraj
TBA Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 47 minutami je Alex napisal: Danes je bil res lep dan za kolesarjenje. Tako, da sem malo pogledal po naši obali in zaledju. 😊 lika Nova pridobitev. 😊slika widgetsSlika widget Super zgleda. ko sem nabaulu sem mel eno oko na LEVO ALLOY LTD 2024 chameleon, kok ti je še ostalo baterije? pa še eno mal bol pomembno vprašanje: Kdaj se dobimo da gremo eno skupno furo Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 50 minutami je TBA napisal: Super zgleda. ko sem nabaulu sem mel eno oko na LEVO ALLOY LTD 2024 chameleon, kok ti je še ostalo baterije? pa še eno mal bol pomembno vprašanje: Kdaj se dobimo da gremo eno skupno furo Baterije mislim, da je ostalo nekje 36% ali tam nekje. Lahko bi vozil malo manj v turbo načinu, a je bilo kar nekaj strmih klancev. Kdaj se dobimo? 😊 Moram še malo potrenirati. Sem kar malo zarjavel po vseh teh letih, ko se nisem vozil nič s kolesom. Je pa kolo res pravi užitek vozit. Edino sedež moram še zamenjati,ko pride. Naročenega imam Ergon SMC Core. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Sedež imaš tudi precej poševno, vsaj po slikah sodeeč. Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 1 uro je Gelipter napisal: Ja samo sedeš je jeba tle 🤣😉😁😁 Ja ... Ankarana pa nisi obiskal 😁😁😉😁😁 Ne, sem šel v drugo stran do Portoroža, Marezig, preko Vanganela nazaj. Pridem kak drug an do trebe. 😊 pred 20 minutami je Tilen5 napisal: Sedež imaš tudi precej poševno, vsaj po slikah sodeeč. Tako je original iz trgovine nastavljen. Ko dobim nov sedež, se moram malo potabacaro glede višine in naklona. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.