Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pravi dirkalnik je tole za videt! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

. Lahko bi vozil malo manj v turbo načinu,

Ne s turbo levo niti s turbo desno ni priporočivo veliko vozit v turbo načinu v smislu življenjske dobe baterije.

Pa sprazniti je ni pametno pod 20% pa napolniti je ni pametno nad 80%. Uporabne kapacitete je tako 60%. Kot pri električnih avtih. :hudicek:

Če grem na kakšno pot z avtom z biciklom na prtljažniku, potem dopolnim baterijo proti 100% med vožnjo v avtu - Škodilak ima 220voltno vtičnico. Tako skrajšam čas, ko je baterija 100%polna. Za shranjevanje je itak bolje če je pod 70%.

˙

Pa polnjenje v mrazu tudi ni dobro. Ko pade temperatura v garaži pod 10°C, odnesem baterijo v stanovanje da se najprej pogreje, potem polnjenje.

Alex, a tale tvoj turbak ima možnost odstranjevanja baterije iz gištela da jo nosiš filat v stanovanje?

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 10 urami je Alex napisal:

Mimogrede, tisti čudovit plavi avto na sliki  je Porsche GT3. Ravno je parkiral, ko sem slikal. 

Pri Ribiču, Seča?

Napisano
pred 17 urami je Alex napisal:

Baterije mislim, da je ostalo nekje 36% ali tam nekje. Lahko bi vozil malo manj v turbo načinu, a je bilo kar nekaj strmih klancev. 

Kdaj se dobimo? 😊 Moram še malo potrenirati. Sem kar malo zarjavel po vseh teh letih, ko se nisem vozil nič s kolesom. Je pa kolo res pravi užitek vozit. Edino sedež moram še zamenjati,ko pride. Naročenega imam 

Ergon SMC Core. 

tudi sam nimam nič kaj kondicije in pa slaba kolena, zato pa elektriko furam.

sedež je super. na prejšnem analogcu sem imel Ergon SM pro in sem ga prodal s kolesom. Glede na razdaljo in višincu, ki si jo prefural ti je kr veliko baterije ostal.

Včeraj zvečer sem šel na furo pa pokuru 25% baterije. 

null

image.png

pred 16 urami je Alex napisal:

Ne, sem šel v drugo stran do Portoroža, Marezig, preko Vanganela nazaj. 

Pridem kak drug an do trebe. 😊

Tako je original iz trgovine nastavljen. Ko dobim nov sedež, se moram malo potabacaro glede višine in naklona. 

ja glede na slike imaš sedež preveč nagnjen. najbolš da začneš s sedežem da je bol v vaservagi :).

Napisano
pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal:

Ne s turbo levo niti s turbo desno ni priporočivo veliko vozit v turbo načinu v smislu življenjske dobe baterije.

Pa sprazniti je ni pametno pod 20% pa napolniti je ni pametno nad 80%. Uporabne kapacitete je tako 60%. Kot pri električnih avtih. :hudicek:

Če grem na kakšno pot z avtom z biciklom na prtljažniku, potem dopolnim baterijo proti 100% med vožnjo v avtu - Škodilak ima 220voltno vtičnico. Tako skrajšam čas, ko je baterija 100%polna. Za shranjevanje je itak bolje če je pod 70%.

˙

Pa polnjenje v mrazu tudi ni dobro. Ko pade temperatura v garaži pod 10°C, odnesem baterijo v stanovanje da se najprej pogreje, potem polnjenje.

Alex, a tale tvoj turbak ima možnost odstranjevanja baterije iz gištela da jo nosiš filat v stanovanje?

Ima možnost, a je pri meni v kleti konstantno 18-20°C. Tako, da ga vedno filam v kleti. 

pred 2 urama je etcho napisal:

Pri Ribiču, Seča?

Res je. 👍

Napisano

Jaz sem kolo bolj kot ne pospravil za letos, zdej bodo bolj hribi, tek in fitness(pudarek na nogah)

image.jpeg

Napisano
pred 2 minutama je Tilen5 napisal:

Jaz sem kolo bolj kot ne pospravil za letos, zdej bodo bolj hribi, tek in fitness(pudarek na nogah)

bolj kot ne... :). sej do konca leta je še samo dober mesec :D . bo še kr nekaj lepih vikendov do konca leta, drugače pa malo po snegu :D v sredo in četrtek je nekaj napovedano.

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano (urejeno)

Ma nimam dolgih kolesarskih hlač...seveda bo še kak topel dan....pa tud mal se mi ne da letos več ...je blo 30k višincev letos zadost na mtbju 🙈🙈

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano
pred 2 urama je TBA napisal:

tudi sam nimam nič kaj kondicije in pa slaba kolena, zato pa elektriko furam.

sedež je super. na prejšnem analogcu sem imel Ergon SM pro in sem ga prodal s kolesom. Glede na razdaljo in višincu, ki si jo prefural ti je kr veliko baterije ostal.

Včeraj zvečer sem šel na furo pa pokuru 25% baterije. 

null

image.png

ja glede na slike imaš sedež preveč nagnjen. najbolš da začneš s sedežem da je bol v vaservagi :).

Vem, da ni prav nastavljen

Sem občutil med vožnjo. Ko pride nov sedež  ta teden, se bom pozabaval z nastavitvami, tako z naklonom sedeža  kot tudi  z višino. Bom pa zamenjal tudi krmilo z 30 mm višjimi rogovi.(Spank Spike 800 Race) . Po napisanem na mtb forumih teh, ki jih imajo, so veliko bolj prijazne rokam (prenašajo manj tresljajev). 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Smotana megla na obali. Prav paše topla kava.
    • Evo, star kompresor je šel v dobre roke, nov kompresor Stanley Fatmax D251/10/24S 2.5Hp 10bar pa je že doma, cenejši od ene plombe ali od zadnjega popravile ene žičke v odbijaču Mazde.  Dejanski proizvajalec Xinlei Air Compressor Co., Ltd.    Gledal sem oljne batne 24l kompresorje, od najcenejših 1,5 kW 8 bar kitajsko-kitajskih za 100€, do nekih srednjih 1,8 kW 10 bar italijansko-kitajskih za okoli 300€ (ABAC, Fini), do nemškega Keiser https://si.kaeser.com/ za preko 700€.   Danes dopoldne sem se ponj zapeljal čez mejo v Milje v https://www.bricocenter.it/ ... cena 130 €. Ni pa nič posebnega, po občutku nič boljši od prejšnjega Interdiskontovega 1,5 kW 8 Bar, ki se trenutno prodaja za 112 € - po tej ceni je menda še do danes https://www.interdiskont.si/izdelek/kompresor-24l-id-tools-ko-24/ in je res vreden svojega denarja.   Kaj pa naj človek pričakuje za ta denar?      D251/10/24S, part Number ‎FCCC4G4STF515_     
    • Vem, da ni prav nastavljen Sem občutil med vožnjo. Ko pride nov sedež  ta teden, se bom pozabaval z nastavitvami, tako z naklonom sedeža  kot tudi  z višino. Bom pa zamenjal tudi krmilo z 30 mm višjimi rogovi.(Spank Spike 800 Race) . Po napisanem na mtb forumih teh, ki jih imajo, so veliko bolj prijazne rokam (prenašajo manj tresljajev).     
    • Za koga zna biti celo zanimiv okvir za WESA montažo z slim DVD-RW (mogoče je možno tudi BluRay zmontirati🤔)...zanimiva rešitev za HTPC... Lenovo ThinkCentre Tiny DVD VESA Mount M900 M700 M73 M93 M83 03T9717 004X2176 WWW.EBAY.COM The sale consists of ThinkCentre Tiny DVD Burner...   A ne jemati tega,če ni priključnega kabla zraven-pazi! Potegni si dol proizvajalčeve specifikacije...tam vse piše kakšni moduli oz notranji priključki za te module itd. vse obstajajo za tvojega.
    • Ma nimam dolgih kolesarskih hlač...seveda bo še kak topel dan....pa tud mal se mi ne da letos več ...je blo 30k višincev letos zadost na mtbju 🙈🙈
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.