Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Poštnina je del računice.   Olje sem kupoval z lastnim prevzemom. Autodoc je cenejši tudi s pošto....   Vedno me zanima končna cena.   Kozmetike na Amazonu ne bom nakupil za 70€, da bi poštar domor prinesel. Za Avstrijo je meja 30€, samo morem še računat 5€ bencina, ko se peljem dvignit.
    • Si ze ob prvem pregledu/naročilu eksplicitno zahteval original z logotipom? (ali si najprej samo mislil, da bodo uredili kot si ti menil da bi morali....), to je bistvena razlika 🤣
    • rade volje ampak grem pogledat za novo čelado . se pa lahko zmenimo za kak drug vikend oz dan. morm pa tud 1x sprobat če lahko kolo spravim v avto  
    • Se je meni zgodilo, podpisem tole. Tip se je izgovarjal da je Mazda steklo mozno dobiti samo na Japonskem in ga prakticno ni v Evropi. No, ko sva se skregala in ko je videl da je izpadel cepec, je original Mazda steklo prislo v Celje v treh dneh. Da ne omenjam gospe na telefonu ki je obljubila da bom dobil original steklo... laznivka smrdljiva.
    • Ma na zivce mi gre da moram olje narociti v eni trgovini in tam placati postnino, v drugi trgovini pa filtre in vse ostalo in spet tam placati postnino.  Amazon je zakon, ceneje kot pri nas. Folk kupuje cistila, izdelke za osebno higieno itd. - vse ceneje kot pri nas v katerikoli trgovini. Pa se doma lahko ostanes, ker postar pri hisi pusti.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.