Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Danes me je peljal  Etcho na next level težavnosti. Bilo je še bolj  zabavno kot zadnjič.👍  Nekateri smo tudi padli, ko nas je napadel en besen, velik pes.😊 Ravno smo se spuščali po strmi, kamniti poti, ko sva zagledala črnega vraga, ki je tekel proti nam. Še dobro, da ga je lastnik poklical nazaj. Oba sva na vso moč  zabremzala, a sem se samo jaz strosil. 

Se vidi, da je Etcho profi in je navajen napadov in ugrizov psov. 😊

V glavnem, vsi ki vas zanima Trail vožnja po istrskih gozdnih in drugih poteh, polnih trnja , listja, blata, ste vabljeni na raziskovanje obale z druge plati.. Priznam, da tudi sam spoznavam lepe kraje v slovenski Istri tudi  (poti skozi neprehodno rastje, gozdove, čez rečice). Tako, da kogar zanima je Etcho kralj, kar se tega tiče. 

Naslednjič pa naprej. Mogoče še težja pot. Screenshot_2024-11-30-14-56-34-41_f34d46205dfa2fb6495b3b2eff388f19.jpg

IMG_20241130_112732.jpgruj

1000006778-01.jpeg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.