Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Danes me je peljal  Etcho na next level težavnosti. Bilo je še bolj  zabavno kot zadnjič.👍  Nekateri smo tudi padli, ko nas je napadel en besen, velik pes.😊 Ravno smo se spuščali po strmi, kamniti poti, ko sva zagledala črnega vraga, ki je tekel proti nam. Še dobro, da ga je lastnik poklical nazaj. Oba sva na vso moč  zabremzala, a sem se samo jaz strosil. 

Se vidi, da je Etcho profi in je navajen napadov in ugrizov psov. 😊

V glavnem, vsi ki vas zanima Trail vožnja po istrskih gozdnih in drugih poteh, polnih trnja , listja, blata, ste vabljeni na raziskovanje obale z druge plati.. Priznam, da tudi sam spoznavam lepe kraje v slovenski Istri tudi  (poti skozi neprehodno rastje, gozdove, čez rečice). Tako, da kogar zanima je Etcho kralj, kar se tega tiče. 

Naslednjič pa naprej. Mogoče še težja pot. Screenshot_2024-11-30-14-56-34-41_f34d46205dfa2fb6495b3b2eff388f19.jpg

IMG_20241130_112732.jpgruj

1000006778-01.jpeg

• Všeč 8
  • Ljubim 1

Napisano
Pred eno uro je g.Wankel napisal:

A je res težko psa dat na povodec, ko si v javnosti. Ne, ''naš pa ne grize'' je vedno izgovor.

Pes (vsak) bi moral biti vedno na povodcu, spuščen je lahko samo na poligonu, ampak to večini folka ni jasno, enako kot za kaj se prodajajo vrečke za pasje dreke in kaj je namen pobiranja, in še in še.....ampak smo v Sloveniji, kjer je vsak zase najbolj pameten na svetu....

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Danes me je peljal  Etcho na next level težavnosti. Bilo je še bolj  zabavno kot zadnjič.👍  Nekateri smo tudi padli, ko nas je napadel en besen, velik pes.😊 Ravno smo se spuščali po strmi, kamniti poti, ko sva zagledala črnega vraga, ki je tekel proti nam. Še dobro, da ga je lastnik poklical nazaj. Oba sva na vso moč  zabremzala, a sem se samo jaz strosil. 

Se vidi, da je Etcho profi in je navajen napadov in ugrizov psov. 😊

V glavnem, vsi ki vas zanima Trail vožnja po istrskih gozdnih in drugih poteh, polnih trnja , listja, blata, ste vabljeni na raziskovanje obale z druge plati.. Priznam, da tudi sam spoznavam lepe kraje v slovenski Istri tudi  (poti skozi neprehodno rastje, gozdove, čez rečice). Tako, da kogar zanima je Etcho kralj, kar se tega tiče. 

Naslednjič pa naprej. Mogoče še težja pot. Screenshot_2024-11-30-14-56-34-41_f34d46205dfa2fb6495b3b2eff388f19.jpg

IMG_20241130_112732.jpgruj

1000006778-01.jpeg

Super tura. Zgleda da bom moral na tubless ASAP. Kake so bile pa temperature? Ko sem šel popoldan v naših koncih na eno kratko je bilo med 5 in 7

Napisano
pred 1 minuto je TBA napisal:

Super tura. Zgleda da bom moral na tubless ASAP. Kake so bile pa temperature? Ko sem šel popoldan v naših koncih na eno kratko je bilo med 5 in 7

Temperatura je bila na začetku 6-7 stopinj a je pihala tuda močna burja. 

Ko smo prišli na vrh nas je kar premikala levo, desno. 😊

Tako, da se moraš kar orenk obleči. 

Napisano

Ja zame ko pedaliram na žgance je čisto preveč pihalo, te dni se s kolesom sam do fitnesa zapeljem :D

• Všeč 2
  • Haha 4

image.jpeg

Napisano
pred 2 minutama je Alex napisal:

Temperatura je bila na začetku 6-7 stopinj a je pihala tuda močna burja. 

Ko smo prišli na vrh nas je kar premikala levo, desno. 😊

Tako, da se moraš kar orenk obleči. 

potem je blo v naših koncil bolš vreme, k ni pihalo :).  

Napisano
pred 1 minuto je Tilen5 napisal:

Ja zame ko pedaliram na žgance je čisto preveč pihalo, te dni se s kolesom sam do fitnesa zapeljem :D

tud to je neki :).  sam da ti kolesa pol ne odpihne :P 

Napisano
Pravkar je Tilen5 napisal:

Ko sem se vračal iz Izole proti Kopru je ob morju tako od spredaj pihalo, da sem moral vklopiti turbo, da sem se sploh premikal. Eni so kar vozili kolo ob sebi in šli peš 

• Haha 1
  • Začuden 1

Napisano
pred 4 minutami je Boss napisal:

na fitnesu pa najprej na sobnega .... 😜

:D če grem občasno na AirDyne mal tempo, drgač pa zdej trenutno povdarek na vajah za noge

pred 5 minutami je TBA napisal:

tud to je neki :).  sam da ti kolesa pol ne odpihne :P 

Sej ga dam notr u fitnes 😛

image.jpeg

Napisano
Pravkar je Alex napisal:

Ko sem se vračal iz Izole proti Kopru je ob morju tako od spredaj pihalo, da sem moral vklopiti turbo, da sem se sploh premikal. Eni so kar vozili kolo ob sebi in šli peš 

To sem tud sam doživel na tej relaciji. Vleče tam ob obali za popizdit. Sem mislil, da sploh ne bom prišel do Žusterne.

33112_1.png

Napisano

Danes ob osmih zvečer dol z moje priljubljene oštarije uletel na domače dvorišče. In doma v soju Lupinke ogromen lisjak na dvorišču. Ne nisem preveč globoko pogledal v kozarec - samo 2 špricerja. 

• Všeč 2
  • Ljubim 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Ehhh v redu je.... če bi pa začel razlagat o plešočih belih miškah.... tist bi nas pa zaskrbelo.

33112_1.png

Napisano

Sem bil danes na zunanjem poganjalcu in me je dodobra prezeblo. Sem se odločil, da za nekaj mesecev prepustim mesto na cesti tistim bolj zagretim in neučakanim, pa srečno vožnjo! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 4 urami je Z M A J napisal:

Sem bil danes na zunanjem poganjalcu in me je dodobra prezeblo. Sem se odločil, da za nekaj mesecev prepustim mesto na cesti tistim bolj zagretim in neučakanim, pa srečno vožnjo! :)

se je potrebno ustrezno oblečt :). danes sem imel mini čistilno akcijo kolesa. 

Napisano
pred 4 urami je Z M A J napisal:

Dilema velika. Danes načrtovanega bicikliranja na Menino z našim mulcem nisva izvedla. Že ene 14 dni sem na meji med zdravim/bolnim, pa sem se mal ukakal. In smo šli peš.

Ampak naslednjič za prmejduš s kolesom. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 13 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Dilema velika. Danes načrtovanega bicikliranja na Menino z našim mulcem nisva izvedla. Že ene 14 dni sem na meji med zdravim/bolnim, pa sem se mal ukakal. In smo šli peš.

Ampak naslednjič za prmejduš s kolesom. 

Od kod pa štartata, kadar gresta na Meninsko planinsko in koliko kilometrov se vama skupaj nabere s tem podvigom?

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 5 urami je Z M A J napisal:

Z primerno opremo, se vozim do -3°C.

Napisano
pred 1 uro je TBA napisal:

se je potrebno ustrezno oblečt :). danes sem imel mini čistilno akcijo kolesa. 

Tudi jaz. Sva kar nekaj blata princesla fomov. 😊

IMG_20241130_184056.jpg

Napisano
Pravkar je etcho napisal:

IMG_20241201_205210.jpg

zgleda da orbea bol odganja blat ko levo al pa samo tk zgleda zarad orbejine barvne sheme pikic :)  

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.