Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Ja, kako je luštno svinjat po etru. Od začetkov meritev se je od človeštva povzročeni šum ozadja (background noise) v elektromagnetnem spektru na našem edinem planetu v povprečju zvišal za več kot 10dB. (v urbanih področjih za več 100x več v decibelih!) Na ta način nam v tem res kratkem času, kolikor ga ima človeška civilizacija sploh še pred seboj, nebo nikoli uspelo vzpostaviti stika z extraterrestrial lajfom. Tudi zarad takih, ki se jim ne da vtaknit žnore v fa... mobi. -
Če bi vzeli v zakup to, da včasih mal podpihne nebi bilo tega članka. Glava skozi zid...
-
Jaz ga v avtu sploh nimam (če je kdaj nujno mam žnoro). Gre za polnjenje doma, kjer je mnogo bolj priročno samo odložit telefon na polnilec kot pa vštekavat v USB-c. Ne glede kolk paziš, če samo 1x dnevno vtakneš USB-s za polnjenje je to skoraj 2000 vklopov v USB-c v teku življenske dobe 5 let. S9 mi je crknil USB-c prej kot v 5 letih pa je bil redko priklopljen na USB-c.
-
Danes prvič poletel z RC letalom, sam brez inštruktorja modelarja. Model je še cel, slava mi. Hobi, ki sem ga malo začel v osnovni šoli s prostoletečimi modeli in raketami, je čakal skoraj 25 let, da sem ga obudil. Velik dan za mene.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)