godlike Napisano sreda ob 19:00 Prijavi Napisano sreda ob 19:00 (urejeno) pred 6 urami je Alex napisal: Si kaj ujel? Če ima zloženo palico. Mogoče je res bil kak Heineken preveč 😉 Popravljeno sreda ob 20:15 od godlike 3 Citiraj
Bini Napisano sreda ob 19:27 Prijavi Napisano sreda ob 19:27 pred 19 minutami je godlike napisal: Če ima zloženo palico. Mogoče je rea bil kak Heineken preveč 😉 Nisem jaz lovil, ampak sem bolj kot ne počival in pomagal pri lovu ter pomagal zvrnit kakšen pirček....😊😂😉 1 Citiraj
Tilen5 Napisano sreda ob 19:29 Prijavi Napisano sreda ob 19:29 Edino kar je bini lovil je sntntn-e po obali 🙃🤣 Citiraj
Slivka Napisano sreda ob 19:35 Prijavi Napisano sreda ob 19:35 Pred eno uro je Alex napisal: A niste smučali? A, to. Zjutraj smo se usedli v avto, šli za sedem ur smučat in zdaj smo že nazaj. 2 Citiraj
Boss Napisano sreda ob 19:59 Prijavi Napisano sreda ob 19:59 pred 29 minutami je Tilen5 napisal: Edino kar je bini lovil je sntntn-e po obali 🙃🤣 ... in polovica jih je šla googlat kaj je to sntntn 🤣 2 Citiraj
godlike Napisano sreda ob 20:17 Prijavi Napisano sreda ob 20:17 pred 16 minutami je Boss napisal: ... in polovica jih je šla googlat kaj je to sntntn 🤣 Hmm. Googlal nisem. Samo sem pogledal WTF..... pred 40 minutami je Slivka napisal: A, to. Zjutraj smo se usedli v avto, šli za sedem ur smučat in zdaj smo že nazaj. Jao. Ko avtist si. Zdaj že mene zanima. Kje si smučal danes med obratovalnim časom smučišča? 4 Citiraj
Alex Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami pred 27 minutami je TBA napisal: Končno prispel paket od SQlab. 😆 U, kaj bi dobrega? 😊 Citiraj
TBA Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami pred 54 minutami je Alex napisal: U, kaj bi dobrega? 😊 Ravno montiram 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Leuš k smrekca Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami pred 25 minutami je TBA napisal: Ravno montiram 35 ali 31,8? Citiraj
TBA Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Pred eno uro je Alex napisal: 35 ali 31,8? 31,8. 35 nimajo. bi mogu adapter in fajfo kupit tak mam pa 31,8 tovarniško gor. 1 Citiraj
Alex Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami pred 4 minutami je TBA napisal: 31,8. 35 nimajo. bi mogu adapter in fajfo kupit tak mam pa 31,8 tovarniško gor. Jaz sem tudi naročil 31.8, pa imam sedaj gor 35. Citiraj
TBA Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami sem malo firbcal na trailforks kaj mate kaj na obali (okolica kopra) in na veliko trailov piše da Emtb ni priporočljiv ali dovoljen. Je to še aktualno ali so samo stari podatki. Citiraj
godlike Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 4 urami je TBA napisal: Končno prispel paket od SQlab. 😆 Ker imam širšo medenico. Je to njihov edini zic, ki drži 2 uri vzpona brez mravljincev. 1 Citiraj
etcho Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Pred eno uro je TBA napisal: sem malo firbcal na trailforks kaj mate kaj na obali (okolica kopra) in na veliko trailov piše da Emtb ni priporočljiv ali dovoljen. Je to še aktualno ali so samo stari podatki. S trailforksa so jih precej umaknili zaradi naše glupe zakonodaje, sicer pa so vsi traili primerni za emtb (vsaj trail, še boljše pa enduro geometrija). 2 Citiraj
TBA Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 13 minutami je godlike napisal: Ker imam širšo medenico. Je to njihov edini zic, ki drži 2 uri vzpona brez mravljincev. Ergon ma tudi dobre zice. Sem Mel na prejšnjem. Za1x sem s fizik zadovoljen. Je pa res da me tudi boli, samo probam ignorirati drugače pa naredim malo pavze. pred 3 minutami je etcho napisal: S trailforksa so jih precej umaknili zaradi naše glupe zakonodaje, sicer pa so vsi traili primerni za emtb (vsaj trail, še boljše pa enduro geometrija). Glede na moje ne znanje so samo zelen in izjemoma modri traili primerni Citiraj
godlike Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami pred 34 minutami je TBA napisal: Ergon ma tudi dobre zice. Sem Mel na prejšnjem. Za1x sem s fizik zadovoljen. Je pa res da me tudi boli, samo probam ignorirati drugače pa naredim malo pavze. Ene 3 Selle italia sem imel na testu pred tem. Ne grem dol iz SQlaba. Bolečina je nekaj, taki mravljinci med nogami, da ko greš lulat niti ne veš kaj držiš pa so brutalni. 1 Citiraj
TBA Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami Pred eno uro je godlike napisal: Ene 3 Selle italia sem imel na testu pred tem. Ne grem dol iz SQlaba. Bolečina je nekaj, taki mravljinci med nogami, da ko greš lulat niti ne veš kaj držiš pa so brutalni. za vsako rit se zic najde 2 Citiraj
Alex Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Jaz sem izredno zadovoljen z novim sedežem Ergon SMC Core Men Sadle. Proti originalnem specialized je kot dan in noč. Z lahkoto prekolesarim 60 km brez najmanjšega problema. Moraš pa izbrati pravo velikost, saj jih je več različnih. 3 Citiraj
Bini Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Sedeži so bili večni problem kolesarjev in še vedno je tako. Eni so pretrdi drugi premehki, spet eni preozki drugi preširoki itd. Noben ni idealen! Najbolš je rit navadit na sedež, ki ga imaš drugače boste menjal sedeže vnedogled..... 😵💫Več, ko voziš in bolj ko pritiskaš in si na pedalih manj boli rit, to je garancija za manj bolečo rit in večjo kondicijo po mojih dolgoletnih izkušnjah..... 👌😉 Ps, pa pravilno ga je potrebno nastavit, brez tega ne bo šlo..... 1 Citiraj
godlike Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 1 uro je Bini napisal: Najbolš je rit navadit na sedež, ki ga imaš drugače boste menjal sedeže vnedogled..... 😵💫 Rit boli spomladi.... in to me nikoli ni motilo. Jaz omenjam mravljince, ker ti sedež ob vzponu pritiska na "moške zadeve". In ne vem kako naj tam navadim na sedež 🤔 SQlab pa meri širino medeničnih kosti in glede na to kupiš ustrezno širok sedež. 1 Citiraj
Alex Napisano pred 57 minutami Prijavi Napisano pred 57 minutami Pred eno uro je godlike napisal: Rit boli spomladi.... in to me nikoli ni motilo. Jaz omenjam mravljince, ker ti sedež ob vzponu pritiska na "moške zadeve". In ne vem kako naj tam navadim na sedež 🤔 SQlab pa meri širino medeničnih kosti in glede na to kupiš ustrezno širok sedež. Tudi Ergon ima različne mere glede razdalje medenične kosti. Jaz sem vzel S/M -( 9-12cm). Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.