Tilen5 Napisano včeraj ob 19:07 Prijavi Napisano včeraj ob 19:07 pred 2 urama je TBA napisal: saj imaš kar nekaj proizvajalcev in modelov ki se prodaja v dveh velikostih al kaj si mislil? so pa lepo znižan mal gledam okoli opcije rtenutno Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami pred 51 minutami je TBA napisal: mislim da so 135mm najkrajše kokr sm vidu. Res da mi gre že mal na otročje, ampak otroškega bicikla pa vseeno nebi vozil. 1 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Danes je pa pasal en sprehodek po okolici Zrejč (Brinjeva gora) ... 🫣😁😉 5 Citiraj
etcho Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami pred 12 urami je Tilen5 napisal: mal gledam okoli opcije rtenutno Crankbrothers Stamp? Citiraj
godlike Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami pred 13 urami je Mraušk Mčk napisal: Res da mi gre že mal na otročje, ampak otroškega bicikla pa vseeno nebi vozil. Pa če nimaš sodobnega mopeda, je s krajšo potrebno več moči za premikanje 😉 Se navor manjša.... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 1 uro je godlike napisal: Pa če nimaš sodobnega mopeda, je s krajšo potrebno več moči za premikanje 😉 Se navor manjša.... Pri krajših gonilkah sledi tudi pomik sedeža višje - meni ne ustreza ker imam belanco mal nizko. @Bini na tvojih fotkah o rekreaciji je vedno prisoten kakšen kozarec. Daj Bini, povej s kakšno rekreacijo se ti pravzaprav ukvarjaš? 1 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal: Pri krajših gonilkah sledi tudi pomik sedeža višje - meni ne ustreza ker imam belanco mal nizko. @Bini na tvojih fotkah o rekreaciji je vedno prisoten kakšen kozarec. Daj Bini, povej s kakšno rekreacijo se ti pravzaprav ukvarjaš? Kozarec je s čajem, pri - 4 ne paše 🍻.... 😁 1 Citiraj
etcho Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 25 minutami je Bini napisal: Kozarec je s čajem Čaj je pa z...? 😉 3 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 5 urami je etcho napisal: Crankbrothers Stamp? Sam to so vse obična, to že imam Citiraj
Bini Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 31 minutami je etcho napisal: Čaj je pa z...? 😉 Ja z RUMOM, kak pa bi bil.... 🤔😉 2 Citiraj
Alex Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Jaz sem danes izkoristil lep, vetrovni dan, da malo koleno "utrdim". Na srečo ni z njim izgleda nič hujšega, saj sem z lahkoto prehodil to razdaljo.😊 Res, da ni bilo veliko višinskih metrov a vseeno. Komaj "čakam, da grem zopet na kolo. 💪 6 Citiraj
etcho Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 1 uro je Tilen5 napisal: Sam to so vse obična, to že imam Kaj konkretno iščeš pri novih pedalih? Meni ta služijo b. p. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 35 minutami je Tilen5 napisal: clikc click NLB KLIK? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
etcho Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 38 minutami je Tilen5 napisal: clikc click A, to je drugo. Time, vem da so popularni med cestaki. Delajo pa kvalitetna pedala. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.