Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
Imaš srečo z "normalnimi" najemniki....sam sem imel kot najemnik v lifeu 2 povsem različni izkušnji z najemodajalcem....pri prvem je malo manjkalo da nismo pristali pri odvetniku zaradi vračila are, pri drugem pa bi lahko bil brez pogodbe pa je bilo vse bp....pod črto nikoli več ne bi bil najemnik ali dajal nepremičnino v najem (sem pristaš prodaje kar ne potrebuješ)... -
Se strinjam z zgornjima objavama. Še slika poti nazaj, cca 100 m višinske razlike in hitrejša vožnja cca 125 po avtocesti. Hočem pa s tem povedat, da je poraba zelo odvisna od več dejavnikov, in je lahko v razponu 6-9 l/100km ali celo več.
-
Nehajte delat dramo cloveku....stricev stanovanje oddajamo ze 10 let (da lahko placa dom.....) sedaj ze 3 stanovalci. Vse je pravno urejeno. Vsaka pogodba podpisana z obeh strani ina ENAKO. tezo kot notarsko overjena. Notar ne doda popolnoma nic, ce bi prislo do pravnih borb, ponavljam popolnoma nic, ker so pravice najemodajalcev in najemnikov definirane z zakonom in ne notarji. Najemnik ima svoje pravice ki jih moras vedeti v naprej. Popolen vzorec pogodbe z vsemi cleni najdes na netu za par evrov, se celo izpolnis jo lahko online pred printanjem. Pripravi z gursa katastrske podatke o hisi za vpis. Ce je vec lastnikov (na primer 50/50 z zeno) morata biti oba na pogodbi e-obrazec 1483 - Najemna pogodba za stanovanje ali hišo WWW.INFORMIRAN.SI e-obrazec 1483 - Najemna pogodba za stanovanje ali hišo To da najemnik prijavi prebivalisce na naslovu najema je NORMALNO, saj tam živi! Vse smo naslovili direktno na najemnika - epektrika, voda itd itd, prihaja na njegovo ime na naslov najema. Še enkrat v pogodbi lepo pišejo dolžnosti in pravice najema brez drame. Koliko opominov se izda in kdaj pravice zapadejo komu .. FURS Zelo enostavno Na zacetku oddas prijavod - lahko online Potem pa o zadnjega v februarju za lansko leto oddas obrazec oz na edavkih - vpišes pa dejanske prilive in ne vrednost pogodbe, lahko da se kdaj kak mesec zgodi da se kaj kompenzira, placa vec, med korono sno se celo zmenili za delni odlog itd, skratka vpises dejanske prilive koledarskega leta iz tega naslova Delajte pa najemnino na TRR nic na roko. To je najboljsa sled za vsakogar. Ker je hisa ti predlagam definirate tudi depozit (ki ga vrnes ko oddidejo) Skratka zadeva je enostavna in popolnoma vse sam naredis in uredis. Nikoli nismo imeli notarjev ker njihov podpis ni vreden popolnoma nic, podpisa obeh strani sta vredna vse - za urejanje in resevanje problemov
-
Dej poskusi samo pol obrobe prebarvat... se pravi ene 5cm pustiš samo črne.
-
Kle ma Alex čist prav. Dokler se ne napišejo pogoji in tempo vožnje je vse nerelevantno. Jaz sem se tudi peljal s prvo šestko od Lj do Brežic s 3,8l/100km po AC. *** *** Zaradi bule na gumi sem se vozil z 90km/h za kamionom celo pot.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.