Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 8 minutami je etcho napisal:

Trasa je predvsem zanimiva po razgibanosti gor-dol.

Screenshot_20250119_184641.jpg

Screenshot_20250119_185904_Strava.jpg

😅 Drugi vzpon bi moral biti zanimiv za električarja

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano
pred 11 urami je TBA napisal:

žal so emtb pri katerih je baterijo težko odstraniti ker moraš pred tem odstraniti motor. Zic je pa tud cca 300g tako da ne vidim poante, če si pa mislil zic štango je pa zopet šraufanje ker jih ima večino že potopno in se za krajše oz 1 dnevne ali vikend izlete res ne splača.

A se hecaš... a pol moraš cel kolo nosit v bajto, da ga nafilaš? To je pa res noro. ?zmeden?

Jaz mam baterijo dol v 10 sekundah, pa še to večino časa porabim, ko iščem ključ za odklepanje zaščitne ključavnice, zic je v sekundi ven. Zato sem to opisoval kot minimalni napor, se mi pa ni sanjalo, da je tu sploh lahko problem.

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 5 minutami je Boss napisal:

A se hecaš... a pol moraš cel kolo nosit v bajto, da ga nafilaš? To je pa res noro. ?zmeden?

Jaz mam baterijo dol v 10 sekundah, pa še to večino časa porabim, ko iščem ključ za odklepanje zaščitne ključavnice, zic je v sekundi ven. Zato sem to opisoval kot minimalni napor, se mi pa ni sanjalo, da je tu sploh lahko problem.

Veliko koles nima možnosti sneti baterijo dol. No, je varianta ampak moraš odvijačiti z imbus ključem, pa še nekaj zraven. V glavnem, ni tako enostavno, da bi to delal, če ni nujno. 

pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Lahko bi se zapeljala čez mostiček ne hodila 😛 , no jaz sem se že enkrat peljal čez nekaj takega, pa sem pristal v jarku 🤣

Aha, da ga vidim junaka. 😊 Vmes na tej brvi so luknje, da vidiš vse skozi, vse se maje, na levi strani pa mali prepad. 

Ne, hvala. Raje počasi čez in sigurno. 😉

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 14 minutami je Alex napisal:

Veliko koles nima možnosti sneti baterijo dol. No, je varianta ampak moraš odvijačiti z imbus ključem, pa še nekaj zraven. V glavnem, ni tako enostavno, da bi to delal, če ni nujno. 

Aha, da ga vidim junaka. 😊 Vmes na tej brvi so luknje, da vidiš vse skozi, vse se maje, na levi strani pa mali prepad. 

Ne, hvala. Raje počasi čez in sigurno. 😉

Sej pravim jaz sem 1x proval, nikol več :D

image.jpeg

Napisano
pred 25 minutami je Alex napisal:

Aha, narejeno za kriminalce. Ker kaj bo z ukradenim kolesom brez baterije. Jaz sem pa prav gledal, da se da baterijo enostavno odstranit, da tud če greš v lokal na pijačo, da gre baterija zraven. Zato sem pristal na Scottu.

33112_1.png

Napisano
pred 30 minutami je Tilen5 napisal:

Sej pravim jaz sem 1x proval, nikol več :D

Itak. Jaz ga v kleti priklopim na elektriko  in polnim... Vsake toliko grem pogledati, če se kaj kadi. 

Napisano

Jaz ko grem na pijačo, je kolo vedno v vidnem polju in ne več kot 3 m stran. Če ta pogoj ni izvedljiv, ne grem na pijačo.

• Všeč 1
  • Ljubim 2
Napisano

Včasih polnim baterijo tudi v avtu  med vožnjo na izhodišče kolesarske ture. Na dopustu polnjenje neodstranljive baterije nebi bilo mogoče, ker bicikla ne morem nesti v apartma. Neodstranljiva baterija na dopustu je neuporabna. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 22 minutami je Alex napisal:

Itak. Jaz ga v kleti priklopim na elektriko  in polnim... Vsake toliko grem pogledati, če se kaj kadi. 

jaz sem govoril za vožjo čez "brv" :D

image.jpeg

Napisano
pred 41 minutami je Tilen5 napisal:

jaz sem govoril za vožjo čez "brv" :D

Jap, res je. 😊

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Jaz tudi, zato kleti odpadejo. Baterija je na tleh na keramičnih ploščicah vsaj meter in pol od kakšne gorljive zadeve pa seveda pod nadzorom. Samo ene 2x sem polnil čez noč, ker ni šlo drugače.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.