Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Če greš bolj počasi, je izi flow, drugače pa je flow. Sem stauhal en posnetek na yt.

Meni je sicer najljubši "šaltarija", malo bolj tehničen.

Popravljeno od etcho
Napisano

Kolk so pa dolge te proge ? (kM)

Proga zgleda čist izi drgač :D ta na youtube

image.jpeg

Napisano
pred 5 minutami je Tilen5 napisal:

Toliko je izi, da če ne paziš dobro, padeš mimogrede. 😊😊

Napisano
pred 4 minutami je Alex napisal:

Sem šel že po hujšem z mojim hardtail :)

image.jpeg

Napisano
pred 35 minutami je Tilen5 napisal:

Si pa optimist (km). Šaltarija je 1.100 m, Sv. Juraj 3.200 m brez spodnjega dela, recimo 4.000 cela.

pred 31 minutami je Alex napisal:

Kadar so vsute iglice od borovcev po tleh, je zabavno. Na srečo folk kar dosti vozi in se sčisti.

Napisano

Ja dokaj kratke. No če narediš izlet dol na hrvaško greš pa po več prograh pa je.

image.jpeg

Napisano

Sej se gre bolj za druženje in pa celodnevni izlet. Bi blo fino da pride čim več ljudi. @Bini bi lahka s skirojem prisu. :)

Napisano (urejeno)

Z ženo na aktivnem oddihu...pa sva šla pogledati,kako so zrihtali grad Podčetrtek...glede na to,kakšna razvalina je bil-neverjetno😲 

Paradni primer,kaj se da doseči,če imaš res dobrega župana (do penziona strojevodja!), in če vsa lokalna skupnost stopi skupaj.

IMG_20250123_111320.jpg

Popravljeno od skritikrt
Napisano
pred 8 minutami je TBA napisal:

Sej se gre bolj za druženje in pa celodnevni izlet. Bi blo fino da pride čim več ljudi. @Bini bi lahka s skirojem prisu. :)

Ha, ha, samo čelada je obvezna. 😊

Kot bi rekel Sašo Dončić:

"Upam, da pridete v čim večjem številu, z Emtb kolesi, pa navadnimi kolesi, pa tricikli, pa električni skiroji, pa rolkami, lahko tudi peš." 

Napisano
pred 31 minutami je Tilen5 napisal:

Ja dokaj kratke. No če narediš izlet dol na hrvaško greš pa po več prograh pa je.

Ja, opcij je več. Prog je mislim, da 7 + kombinacije, ampak, niso vse za vse. Po mojem bo večji del časa namenjen afterju. 🤣

pred 9 minutami je Alex napisal:

In rezervne gate. 😆

• Všeč 1
  • Haha 4
Napisano
pred 33 minutami je Alex napisal:

Kot bi rekel Sašo Dončić:

"Upam, da pridete v čim večjem številu, z Emtb kolesi, pa navadnimi kolesi, pa tricikli, pa električni skiroji, pa rolkami, lahko tudi peš." 

Ta glavno si pozabil... rekel je  še z "jadralnimi padali". Takrat sem pljunil vodo iz ust od smeha.

Drugač pa fantje, čelada je za moje pojme obvezna skos. Jaz sem se zlamal tam, kjer sem najmanj mislil, da se bom in to na asfaltu.

33112_1.png

Napisano
pred 33 minutami je Boss napisal:

Ta glavno si pozabil... rekel je  še z "jadralnimi padali". Takrat sem pljunil vodo iz ust od smeha.

Drugač pa fantje, čelada je za moje pojme obvezna skos. Jaz sem se zlamal tam, kjer sem najmanj mislil, da se bom in to na asfaltu.

Res je. To je prva stvar, ki sem jo nabavil. In pri tem nisem gledal na ceno, ampak da nudi res najboljšo možno zaščito. 

Napisano

Danes po rahlem do zmernem dežju odpeljal nekih 30km z MTB in pa tudi nekaj višincev. Sem šel prav iz principa na kolo, ko se številni pritožujejo nad vremenom, a itak ne počnejo NIČ, hehe.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.