Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Mah jeba je tole... Moja starša sta vsak dobila po dobrih 140€. Kot sem prebral ne moreš vzeti 120€ denarja in jim ostalo pač šenkat ampak je treba vzet trgovalni račun. Z vsemi stroški vodenja trgovalnega raćuna in prodaje delnic ter zaprtjem le tega bo šlo več denarja kot ga je dejansko v delnica. Sploh, če upoštevamo, da bo takrat, pritisk na prodajo delnic Vzajemne tako velik, da bo to drastično znižalo vrednost. Da pa dejansko ni nobene garancije, da bo Vzajemna kot take brez teh zdravstvenih zavarovancev sploh preživela se lahko zgodi, da praktčno takoj spušita vse oziroma sta z dodatnimi stroški lahko celo na slabšem, kot pa če pustita vse njim in ne vzameta ničesar.
-
Od sportman333 · Napisano
Točno to, pot načrtuješ kam greš (lokacija, hotel), potem sem pa vsedeš v avto in pelješ ter ustaviš tam kjer se želiš ali se rabiš za tistih 5min da natočiš 50 litrov in greš dalje....aja sam VW ne smeš imeti za tako pot.... izredni servisi in popravila.... sicer pa zelo dober članek -> Tomaž Katrašnik: Razvoj baterij prihodnosti terja napredne simulacije WWW.RTVSLO.SI Električna in hibridna vozila niso več redkost na naših cestah. A niso vsi vidiki elektromobilnosti tudi trajnostni. Že če pogledamo zgolj danes najbolj razširjene, litij-ionske baterije, imajo te še kar nekaj... -
Pa sej to ni huda omejitev.. za naslednjih 700km rabiš sam 10min ustavljanje na bencinski.
-