Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
LOL Modelu enkrat spodleti polnjenje in potem gre vedno polnit še pred 25 %. ROTFL In potem jamra, kako se podaljša čas potovanja. Mimogrede, včeraj sem naredil 1024 km z EV. Večino od tega po dežju in snegu, temperature cel dan med -3 in 4C. Na polnilnice sem prišel z 8, 5 in 7 odstotki. Pa me ni bilo niti najmanj strah. Ampak, ja, nekaj so izkušnje ... Aja, še to. VSA polnjenja, tudi tisto pred začetkom poti (7-100%), sem opravil na javnih polnilnicah v Sloveniji, Avstriji in Nemčiji. Strošek 63,5€.
-
Na prvem servisu so jo nastavljali, ampak ni bilo nič boljše. Pač vilica, ki stane nova 99€ ne more delati čudežev. 😊
-
Pa ja je imela rebound za nastavit. To imajo skoraj od najcenejših naprej. Če si jo zabil, si poskusil z malo več "lufta". Par psi, pa +/- pa je drugi svet. Sem po servisu tudi delal mikrokorekcije, da sem jo spravil na staro stanje.
-
Ne pozabi da je zelo na ti z alkoholom. Pivo po tekmi mu jemljejo iz rok. Kolega pa je skipper, je peljal Dragiča po kvarnerju, mu je le ta dal lokacijo Na tej lokaciji oba doncica, nesterovic, jure dolenec, se par nasih idolov, babe....pijano do konca, prav da so se mu zagravzal do konca Kar se tice pa miljonov so ga pa zgleda orng kaznoval, supermax mu s transferon ne pripada pravi espn
-