Alex Napisano 2. februar Prijavi Napisano 2. februar pred 1 uro je etcho napisal: Včasih je boljša računica, da kupiš model z osnovno opremo, ga nadgradiš in prodaš snete dele. Ker so skoki v € kar veliki, ko greš proti boljši opremi serijsko vgrajeni. Itak. Če bi kupil tole kolo s tako opremo bi bila cena takoj dva ali več jurčkov dražja. pred 2 urama je godlike napisal: Juj, na tak dragem peciklu, tak škart roba. Valda je sedaj razlika 👍 Dragem? Jaz sem kupil vstopni model, ki je najcenejši te serije .En model višje in je takoj bolj drag, kot sem dal za vse izboljšave. Pa še vedno bi bile gor slabše komponente. Citiraj
AmpeR Napisano 2. februar Prijavi Napisano 2. februar (urejeno) Tudi jaz sem danes mičkonu ebajku. Sicer moja 1.letosnja turca po terenu, 14 km in potem mi je suunto povedal, da imam 16 ur recoveryja... Se pravi nič kondicije.... Popravljeno 2. februar od AmpeR 4 Citiraj
godlike Napisano 3. februar Prijavi Napisano 3. februar pred 7 urami je Alex napisal: Itak. Če bi kupil tole kolo s tako opremo bi bila cena takoj dva ali več jurčkov dražja. Dragem? Jaz sem kupil vstopni model, ki je najcenejši te serije .En model višje in je takoj bolj drag, kot sem dal za vse izboljšave. Pa še vedno bi bile gor slabše komponente. Jaz živim še v svetu, kjer si dal za novi model s popustom, ca. 2.5k€. In to je karbon, XT komplet, Fox/RS vilce v poprodajni vrednosti 600€, XT ali podobni diski. Pozabljam, da so šle cene gor in da so mopedi še dražji. 2 Citiraj
Alex Napisano 3. februar Prijavi Napisano 3. februar Pred eno uro je godlike napisal: Jaz živim še v svetu, kjer si dal za novi model s popustom, ca. 2.5k€. In to je karbon, XT komplet, Fox/RS vilce v poprodajni vrednosti 600€, XT ali podobni diski. Pozabljam, da so šle cene gor in da so mopedi še dražji. Res je. Tej časi so mimo. Sedaj se govori o cenah od pet kurjev pa gor. 1 Citiraj
Bini Napisano 3. februar Prijavi Napisano 3. februar Tudi jaz sem naredil včeraj malo sprehoda po okolici cca 13km. Z vlakom do Ostrožnega in potrm domov po bolj zanimivi poti z nekaj ogledi... 4 Citiraj
Tilen5 Napisano 3. februar Prijavi Napisano 3. februar pred 4 urami je godlike napisal: Jaz živim še v svetu, kjer si dal za novi model s popustom, ca. 2.5k€. In to je karbon, XT komplet, Fox/RS vilce v poprodajni vrednosti 600€, XT ali podobni diski. Pozabljam, da so šle cene gor in da so mopedi še dražji. Jaz sem dal 2k€, karbon, deore XT, rockshock za 400-500€, je pa res da je hardtail,..leta 2021 3 Citiraj
etcho Napisano 3. februar Prijavi Napisano 3. februar Jaz sem prodal Canyon Spectrala, starega 5 let leta 2022 za 2,3k €. Nov je bil 3,7k €. Skoraj vse custom. 4 Citiraj
TBA Napisano 3. februar Prijavi Napisano 3. februar pred 11 urami je AmpeR napisal: Tudi jaz sem danes mičkonu ebajku. Sicer moja 1.letosnja turca po terenu, 14 km in potem mi je suunto povedal, da imam 16 ur recoveryja... Se pravi nič kondicije.... Men garmin vedno jamra sa morm po turi na dopust 6 Citiraj
TBA Napisano 9. februar Prijavi Napisano 9. februar Jutranja s kolegom ki ima analogca (moj prejšn kolo) do Pečovikove koče in po sklesani Mariji nazaj. 5 Citiraj
AmpeR Napisano 10. februar Prijavi Napisano 10. februar Naredil en mini servis. Zamenjal ketno in zavorne ploščice na mojem embt-ajku. Pa hiter test na Vremščico😉 Na vrhu pa žurka😁 20250208_160323.mp4 6 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 10. februar Prijavi Napisano 10. februar Če bi imel jaz tako usrano ketno, bi jo šel tudi menjat Moja izkušnja je, da se pri električarjih vseeno splača pogledat za verigo z oznako e (KMC e12 EPT 12-speed E-Bike Chain) 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
AmpeR Napisano 10. februar Prijavi Napisano 10. februar Se bolj splača zamenjat kakor pucat😁. Kaj je najboljše čistilo za čiščenje ketne? O shit, zgleda, da mi je trgovc falil ketno (bom moral v rucagu tastaro imeti v rezervi). Bo pa naslednja taka čez 1000km. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 10. februar Prijavi Napisano 10. februar pred 57 minutami je AmpeR napisal: Kaj je najboljše čistilo za čiščenje ketne? Kurilno olje. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
etcho Napisano 10. februar Prijavi Napisano 10. februar Jaz uporabljam kuhinjski razmaščevalec iz Eurospina. Tudi za zadnjo piramido. Očisti v nulo. 6 Citiraj
TBA Napisano 10. februar Prijavi Napisano 10. februar (urejeno) če ni druzga meglio drugače pa muc-off drivetrain cleaner Popravljeno 10. februar od TBA 2 1 Citiraj
Alex Napisano 10. februar Prijavi Napisano 10. februar pred 2 urama je etcho napisal: Jaz uporabljam kuhinjski razmaščevalec iz Eurospina. Tudi za zadnjo piramido. Očisti v nulo. A mora bit obvezno z okusom limone? 4 Citiraj
TBA Napisano 10. februar Prijavi Napisano 10. februar Pred eno uro je Alex napisal: A mora bit obvezno z okusom limone? sam ga nebi probal sicer ma pa vsak svoj okus maš pol kaseto in verigo lemony fresh 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 11. februar Prijavi Napisano 11. februar (urejeno) Meni je vonj po nafti zakon, pa še veriga potem ni čist "suha" - na verigi posušeni ostanki nafte imajo mazalne sposobnosti. Ni pa glih eko. Verigo čistim izjemno izjemno redko, mažem pa izjemno pogosto in po vsakem mazanju temeljito drgnjenje s krpo in veriga ostaja čista. Verjetno je bolj čista tudi po zaslugi maziva ki ne lepi svinjarije. https://www.extremevital.com/sl/kolesa/olje-za-verigo-muc-off-c3dry-ceramic-120ml-p-34943.html Je pa tak način dokaj drag. Popravljeno 11. februar od Mraušk Mčk 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
etcho Napisano 11. februar Prijavi Napisano 11. februar Za mazalne sposobnosti ketne bo Alex povedal kaj več (vosek). 😊 Citiraj
Alex Napisano 11. februar Prijavi Napisano 11. februar (urejeno) pred 4 urami je etcho napisal: Za mazalne sposobnosti ketne bo Alex povedal kaj več (vosek). 😊 Jaz po nasvetu serviserja in tekmovalca na enduro tekmah - ta mi je tudi zamenjal Lyrik vilice in jih "uglasil" za moje potrebe, ter svetoval in na kolo montiral Hayes dominion A4 purple zavore po novem mažem verigo z posebnim voskom za verige. Namažeš, pustiš tri ure in ko se strdi je to to. Skrbi za tiho delovanje, mazanje in hkrati ne dovoli, da se umazanija prime na verigo. Vosek traja precej dolgo. Vosek se je preselil na tekme mtb enduro dirk s cestnih koles. Popravljeno 11. februar od Alex 1 Citiraj
Alex Napisano 19. februar Prijavi Napisano 19. februar Danes je bil pa res perfekten dan za smučanje. Naravni sneg, cel dan pod nulo, sonce... Edino mi ni jasno, zakaj mi je zabeležilo takšno najvišjo hitrost. 😄 7 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 19. februar Prijavi Napisano 19. februar jaz sem službeno bil na Krvavcu, zelo firišno. 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.