Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 uro je etcho napisal:

Včasih je boljša računica, da kupiš model z osnovno opremo, ga nadgradiš in prodaš snete dele. Ker so skoki v € kar veliki, ko greš proti boljši opremi serijsko vgrajeni.

Itak. Če bi kupil tole kolo s tako opremo bi bila cena takoj dva ali več jurčkov dražja. 

pred 2 urama je godlike napisal:

Juj, na tak dragem peciklu, tak škart roba.

Valda je sedaj razlika 👍

Dragem? Jaz sem kupil vstopni model, ki je najcenejši te serije .En model višje in je takoj bolj drag, kot sem dal za vse izboljšave. Pa še vedno bi bile gor slabše komponente. 

Napisano (urejeno)

Tudi jaz sem danes mičkonu ebajku. Sicer moja 1.letosnja turca po terenu, 14 km in potem mi je  suunto povedal, da imam 16 ur recoveryja...

Se pravi nič kondicije....

20250202_104716.jpg

Popravljeno od AmpeR

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Že skoraj eno leto nisem objavil kakega filmčka, ker vem da ni glih nekega interesa tole gledat, ampak vseeno.   Tole recimo brez moje reakcije se ne bi izšlo brez karambola. Če ga ne bi videl kretena in bi vztrajal na pasu bi šel ali vame al pa direkt v bus tko so bili pa res samo centimetri v igri pa bi pisal v jamralnik. Avtobusar pa tud ni nič reagiral čeprav ga je gledal ves čas.   Pa še en MonteNegro zadetek, ki se je zgodil par minut prej. Res so Črnogorci bolj lene sorte, še na gas se mu ne ljubi stopit, ko nekoga takole izsili.    
    • Dallas je dobil stiskaške lastnike in enostavno niso imeli namena dat Luki SuperMax, ki bi bil najvišji v zgodovini, ker Luka se je ne bi odpovedal tako kot Dirk, saj je videl kako so Dirka nategnili.   Dallas je izkazal za shitty ekipo, ki se zdaj izgovarja na neko obrambo in ne vem kaj še vse. Luka igra zadovoljivo dobro obrambo, a kdor je kadarkoli igral košarko točno ve, da v kolikor se razdajaš v napadu bo šepala obramba, ker ne bo energije in obratno. Zato imaš tako imenovane 3 and D igralce, ki igrajo močno obrambo v napadu pa praktično mečejo samo trojke, ker energije za kej več ni.   Pričakovat, da bo nekdo lahko delal maks na obeh koncih igrišča in ga puščat v igri 35-38 minut, ker če bi bilo manj gre za nohte potem pa igralca zaradi količine tekem skuriš do konca, je pač utopija. Luka je lani vlekel kolikor je šlo, tudi ko je imel Kayrie velike težave, ampak proti Bostonu je pač zmanjkalo nekaj svežine, ki jo je Boston imel, saj se je sprehodil do finala.   In zdaj svinjat po Lukatu, ki je naredil vse, igral dostkrat tudi poškodovan za vsako ceno brez prave pomoči je pač nizkotno dejanje in to kar zdaj Dallas počne je gnojna jama. Igralca, ki jih je spet potegnil iz anonimnosti, omogočil, da so prihajali boljši in boljši igralci k njim zdaj trgajo in svinjajo čez njega, kot da je nekdo, ki je zadnja smet v klubu. Sicer je to tipični Ameriški način delovanja ampak vseeno... tega si ni zaslužil. So takrat, ko psički hodili v Slovenijo, v strahu, da ne bi podpisal, pol mu pa v prvi resni priliki porinejo nož v hrbet.   S tem so zjebali Kyria, Kleya, PJ, Gafforda, pa še koga, ki so jim obljubljali kako bodo lažje igrali skupaj z Luko, saj je vsa nasprotnikova obramba osredotočena nanj. Klay je zapusti Warriorse, da bi igral z Luko, zdaj pa takole.   Dallas je s tem izgubil vso kredibilnost tudi v prihodnje, poraja se vprašanje, če ne bo tudi Kyrie šel ker ima players options naslednjo sezono. Mogoče k Luki v LAL 😄   Lahko pa da je Nico dvojni agent in si je poslal Dončiča v LAL, da bo kmalu šel tudi sam tja... lahko pa da novi lastniki samo želijo se znebit baze navijačev in tako veliko lažje franšizo preselit v Vegas. V dveh letih bo jasno vse.
    • Jaz budala pa dal za dizla leto dni kasneje 29k€.
    • Tudi jaz sem danes mičkonu ebajku. Sicer moja 1.letosnja turca po terenu, 14 km in potem mi je  suunto povedal, da imam 16 ur recoveryja...   Se pravi nič kondicije....
    • Čim so židje postali lastniki ...
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.