Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Alex, če pa si tokrat nisi pretresel možganov in vseh mišic, bom našel še hujšo. 🤣

Aja, zdaj imaš nove amortizerje, je šlo kot po zračni blazini. 😁

image.png

Napisano

Jaz pa še letos nisem bil na kolesu 🙃 bodo pa tudi letos isto pravilo kot lani.

image.jpeg

Napisano

Peljal kolo na servis, zamenjali ležaj v zadnjem pestu, kontrola motorja, senzorjev, vse b.p. Najbolj pa mi je zanimiv podatek, ki so ga potegnili ven, večinoma ga uporabljam kot analogno kolo. 😄

PXL_20250225_144549511.MP~2.jpg

• Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano (urejeno)
pred 10 urami je etcho napisal:

Orbea Rise, pogon Shimano EP800 RS.

omeni še da imaš karbonca ;) motor zaprt in manjšo baterijo tak da ima kolo pod 20kg. 

Popravljeno od TBA
Napisano
pred 35 minutami je TBA napisal:

da ima kolo pod 20kg. 

A ni lepše, da folk misli, da poganjam 26 kg kravo? 😁

Napisano
pred 50 minutami je TBA napisal:

omeni še da imaš karbonca ;) motor zaprt in manjšo baterijo tak da ima kolo pod 20kg. 

Še zmeraj 10kg pretežko 😛

• Haha 2
  • Ljubim 1

image.jpeg

Napisano

Alex, še dobro, da nisva šla čez Fijerogo, ampak že v Dilicih proti Pomjanu.

REGIONALOBALA.SI

Včeraj ob 16.30 so morali koprski policisti posredovati v Fijerogi, kjer sta se stepla psa....

Napisano
pred 12 urami je TBA napisal:

V bistvu pri E-mtb niti ni toliko važna teža kot pri klasičnem, ampak bolj to, koliko močno baterijo imaš. 😊

Napisano
dne 27. 2. 2025 ob 5:15 je Alex napisal:

V bistvu pri E-mtb niti ni toliko važna teža kot pri klasičnem, ampak bolj to, koliko močno baterijo imaš. 😊

kok obvladaš ter kje se furaš :) je pa res čist druga zverina kot navadno kolo in se ga je potrebno navadit.

Napisano

Ta teden oz nasledni, gre kolo na klasičen pred-sezonski servis. Kontrola, nastavitve. Počasi bom lahko šel kako furo, seveda ne pod 30km.

image.jpeg

Napisano (urejeno)

Danes me je etcho res teral po hribih gor in dol.V prvi hrib, res strm, sem dihal na škrge in pulz mi  je bil na 170/ min. 😊 Če kdo misli , da gre e-bike sam v hrib naj se nama pridruži. Če nimaš dobre kondicije si oplel. 😊

Tudi spusti skozi gpzd so bili že kar zahtevni, po moji presoji recimo so bili najzahtevnejši  8/10. 😊

IMG_20250302_142732.jpg

IMG_20250302_142759.jpg

IMG_20250302_142813.jpg

Popravljeno od Alex

Napisano

@Alex zato jaz sovražim EV, predvsem ker delam ogromno višincev. Si ne predstavljam vso tisto kilažo gor potiskat.

pred 25 minutami je robertk6 napisal:

uffff skoraj 5 ur za 44km z e bike??

Ja povprečno sta mela mal švoh, ampak važno da uživata na kolesu ^^

image.jpeg

Napisano
pred 2 minutama je Tilen5 napisal:

@Alex zato jaz sovražim EV, predvsem ker delam ogromno višincev. Si ne predstavljam vso tisto kilažo gor potiskat.

Ja povprečno sta mela mal švoh, ampak važno da uživata na kolesu ^^

Če bi videl, kje sva vozila, bi drugače razmišljal. V bistvu sva veliko časa vozila izven ceste, ponekod je bilo komaj prevozno. Pa klanci, kjer se skoraj  niti peš ni dalo it. 😊

pred 30 minutami je robertk6 napisal:

Vabiva te, da se nama naslednjič pridružiš, pa bova vozila oba za teboj.Tako bomo vsi hitrejši. 😊

Sicer je pa bil čas  premikanja, če pogledaš zgoraj, 3 ure in 7 min. Vmes sva se ustavila na kavici in si večkrat ogledala kak zanimiv kraj. 

Napisano
Pravkar je Tilen5 napisal:

Aja pardon, potem nista uživala sta trpela po takem brezpotju hehe 😛 šala

V bistvu je bilo oboje prisotno.😊 Mora bit, če ne ni "gušta". 

• Všeč 1
  • Haha 1

Napisano
pred 4 urami je robertk6 napisal:

Ok, postanki, iskanje poti, kafe. Drugače jaz uporabljam emtb enako, kot mtb. Isti prenosi v klance, enaka hitrost, s tem da se manj naprezam. Koliko časa bom porabil za turo me ne zanima. Tereni po katerih voziva zadnje čase niti ne omogočajo hitrejše vožnje. Po ravnem pa laganini.

Napisano

Pismo morm res kako furo nrdit da ne bodo sam teli e-mtb jajčrji spamali po forumu 😛 hahaha

• Všeč 1
  • Haha 2

image.jpeg

Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Pismo morm res kako furo nrdit da ne bodo sam teli e-mtb jajčrji spamali po forumu 😛 hahaha

Boš prišel na obalo pa bomo šli en giro. 

Te bomo počakali, ne se bati. 😊

Napisano
Pred eno uro je etcho napisal:

Ok, postanki, iskanje poti, kafe. Drugače jaz uporabljam emtb enako, kot mtb. Isti prenosi v klance, enaka hitrost, s tem da se manj naprezam. Koliko časa bom porabil za turo me ne zanima. Tereni po katerih voziva zadnje čase niti ne omogočajo hitrejše vožnje. Po ravnem pa laganini.

Jaz tudi. 😊 Le da uporabljam veliko trail mode in včasih tudi turbo.

V "mtb-brez elektrike - mode" sploh ne morem it nikamor. 😄 Razen po klancu navzdol. Drugače pa največ kolesarim po normalnih poteh (kak gramoz) v eco mode. Le tako lahko držim korak z Etcho-jem. 😊

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.