Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Ali pa greva midva odvozit recimo Kamplc nad Wajdušno. 😁

Popravljeno od etcho
Napisano (urejeno)

Ne moremo se družit žal, mi ko vidimo e-kolo al ga zapalimo al vržemo v reko Vipavo 🤪

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano
pred 1 uro je Tilen5 napisal:

Ne moremo se družit žal, mi ko vidimo e-kolo al ga zapalimo al vržemo v reko Vipavo 🤪

Sej... Poudarek je, ko ga vidimo.🤪 To  pa je bolj poredko, saj ostaja samo prah za nami. 😊

• Všeč 1
  • Haha 3

Napisano (urejeno)

S tako povprečno nevem kdo bo prah gledu 😈😈😆😛 

Aja pa predlagam da si profilne zamenjamo s sliko kolesa. To je več kot očitno kolesarski forum!

Popravljeno od Tilen5
  • Haha 1
  • Zmeden 1

image.jpeg

Napisano
pred 27 minutami je Tilen5 napisal:

Aja pa predlagam da si profilne zamenjamo s sliko kolesa. To je več kot očitno kolesarski forum!

Je pol / pol. Polovico je kolesarski, polovico pa Mazda CX-30 forum. :lol:

• Haha 3
  • Zmeden 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

In tretjina računalniški in gradbeni forum

😊

Pred eno uro je Tilen5 napisal:

S tako povprečno nevem kdo bo prah gledu 😈😈😆😛 

Saj ne rabiš brati.😉 Ustvarite svojo temo "guramo ga na roke" pa bo. 

• Haha 2
  • Zmeden 1

Napisano (urejeno)
pred 5 minutami je Alex napisal:

Saj ne rabiš brati.😉 Ustvarite svojo temo "guramo ga na roke" pa bo. 

Jaz sem to  v pozitivnem smislu napisal, ker mi je všeč, da je ta tema bolj aktivna !

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano
pred 2 minutama je Tilen5 napisal:

Jaz sem to  v pozitivnem smislu napisal, ker mi je všeč, da je ta tema bolj aktivna !

Aha, potem se pa oproščam. 

Če koga od ostalih nemazdaševkaj kaj  moti, naj povedo (muci - muci) , ali pa naj tudi sami kaj objavijo. 

Napisano

Res je to, forum mora živet s kakršnokoli objavo samo, da je zanimiva.... 🤗👍😉

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano
dne 2. 3. 2025 ob 15:13 je Alex napisal:

Vabiva te, da se nama naslednjič pridružiš, pa bova vozila oba za teboj.Tako bomo vsi hitrejši. 😊

Sicer je pa bil čas  premikanja, če pogledaš zgoraj, 3 ure in 7 min. Vmes sva se ustavila na kavici in si večkrat ogledala kak zanimiv kraj. 

Z veseljem, javita kdaj pa pridem sploh ni problema  ( samo da me ne boš potem preganjal ker pridem z korejskim polizdelkom)

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano (urejeno)

Najlepša tura je v času osmic. Imenuje se "od osmice do osmice". Start je znan, cilj pa niti ne.

Tudi Martinove ture so lepe. Enkrat smo končali bogu iza nogu, v Borštu (naj bi bila krožna). So nas prišle iskat boljše polovice.

Screenshot_20250303-174738.png

Popravljeno od etcho
  • Všeč 2
  • Ljubim 2
Napisano
pred 1 uro je robertk6 napisal:

Z veseljem, javita kdaj pa pridem sploh ni problema  ( samo da me ne boš potem preganjal ker pridem z korejskim polizdelkom)

Nima veze s čim prideš, samo, da prideš. 😊 Resno. Z etcho-jem misliva organizirati eno srečanje kolesarskih navdušencev tu s foruma, sedaj, ko bo vreme bolj toplo pri nas na obali. Pa bi šli en krog po slovenski Istri, si ogledali kako znamenitost na koncu pa v dobro gostilno kaj pojest. 

Napisano
pred 48 minutami je Alex napisal:

Nima veze s čim prideš, samo, da prideš. 😊 Resno. Z etcho-jem misliva organizirati eno srečanje kolesarskih navdušencev tu s foruma, sedaj, ko bo vreme bolj toplo pri nas na obali. Pa bi šli en krog po slovenski Istri, si ogledali kako znamenitost na koncu pa v dobro gostilno kaj pojest. 

Štej me zraven😀

Napisano (urejeno)

Sm gledu še jaz malo vilice za upgrade, čisto tako iz firbca,.. si takoj na 1000€ oz 850€ iz tujine za recimo:

• SID Ultimate 3P
  • FOX 32 Step-Cast Factory FIT4
Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano
pred 21 minutami je Tilen5 napisal:

Sm gledu še jaz malo vilice za upgrade, čisto tako iz firbca,.. si takoj na 1000€ oz 850€ iz tujine za recimo:

• SID Ultimate 3P

Jaz prodajam vilice RockShox 35 Silver TK, 29", 160 mm. Kot nove. 😊

Napisano
pred 4 minutami je Tilen5 napisal:

Ja iz vilc za 400€ bom šel na vilce za 80€ 😅

Ampak te imajo 160 mm hoda. In so z

e-mtb. Tako bo dobil tudi tvoj analogec nekaj pravega pridiha. 😄

Napisano

Ne ti mene nategovat,..pojdi na avtoplus pa provej dat vilce notr za 5l olja 😛

image.jpeg

Napisano
pred 15 urami je etcho napisal:

Najlepša tura je v času osmic. Imenuje se "od osmice do osmice". Start je znan, cilj pa niti ne.

Tudi Martinove ture so lepe. Enkrat smo končali bogu iza nogu, v Borštu (naj bi bila krožna). So nas prišle iskat boljše polovice.

Screenshot_20250303-174738.png

Sedaj ko vem da spravim kolo v avto me lahk tud zraven stejete

pred 12 urami je Tilen5 napisal:

• SID Ultimate 3P

Si boš mogu mal standard spustit al pa akcije lovit

Napisano (urejeno)
pred 58 minutami je TBA napisal:

Si boš mogu mal standard spustit al pa akcije lovit

Al pa preprosto dam teh 900€ ko pride regres :D

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano
pred 48 minutami je Tilen5 napisal:

Al pa preprosto dam teh 900€ ko pride regres :D

Ali še bolj preprosto, prodaš tega ki ga imaš in si kupiš pravo kolo-e-kolo. 😊

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Tudi jaz bi prišel če bi e-kolo imel.... :party0035:

Še vedno je čas, da si ga nabaviš. 😊

• Všeč 1
  • Žalosten 1

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Ali še bolj preprosto, prodaš tega ki ga imaš in si kupiš pravo kolo-e-kolo. 😊

Raje začnem kvačkat kot, da si kupim e-bike :D

• Haha 2
  • Ljubim 1

image.jpeg

Napisano
pred 19 minutami je Tilen5 napisal:

Raje začnem kvačkat kot, da si kupim e-bike :D

Alora nič. A boš vseeno prišel na obalo, da se pridružiš nam "odpadnikom" na enem giru? 😊

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem ga tudi sam našel na uradnem forumu.   Kakor koli. Meni je ok, tako kot je stock. Ko bo se kaj delalo na podvozju, se bo delala optika. Nisem jaz pisal članka 😉 Tudi tvoj dokument sem našel na n-cars forumu => na imternetu.   Marsikaj je na internetu, tudi ta forum. Kaj bo kdo verjel ali kake nasvete upošteval, se pa vsak odloči sam.   Problem je, ker se na napadalen odnos odzovem s kontra argumenti in se bockamo. 😉   Pustima. Ni vredno in tudi težav nimam z raketo.
    • Po moji pa pol manj....diameter gume je 66cm, vzeti moraš polovico, ker kot se gleda od sredine. Preko sredine se zrcali vertikalno. Če se še spomnim geometrije je priležni kot sinus kota 1,5 stopinj nasprotna ki jo iščemo (odmik) deljeno s priležno - 33cm   se pravi 0,86 cm, dobri ste fantje če to vidite, pri mojih letih ne vem   Motiti se je človeško, popravi me če sem falil null
    • Ja, pri 225/45 R18 in -1,5° camberja to pomeni, da je zgornji rob pnevmatike 1.7 cm bolj notr, če so moji izračuni pravi
    • Nisem rekel da ne verjamem. Ampak a se zavedaš koliko je stopinja in pol? Misliš, da boš to videl z učom?
    • Pohvalno, ampak komercialno v reklamne namene (izjemna gesta!!) so mu zamenjali kompletno vse pri 580.000 ne samo baterijo - vseeno lepa številka res pa da zgolj v 2-3h letih. Bencinar ali dizel tega ne bi potrebovala.  V Barceloni in Nemčiji težko najdeš taxi ki ima manj kot 500.000km, večinoma toyote, tud hibridi. Tako da novinarji so malo izpustili detajle. Youtube se mu je izplačal, opazili so ga in mu šli z gesto nasproti.   Vprašanje je koliko bi to lastnika, ki ne bi imel te geste prišlo.....verjetno več kot sam avto? Ugibam       null Prevedite v angleščino v browserju.   [이슈] 66만 km 아이오닉 5, 대체 뭘 했길래? BRUNCH.CO.KR - 66만 km 주행한 아이오닉 5 후속 영상- 의료업계 종사, 하루 최대 900km 운전- 58만 km 탔을 때 구동 부품 무상 교체 현대 아이오닉 5로 3년 만에 66만 km를 주행하면서 화제를 모은 차주가 또 다른 이야기를 꺼냈다. 지난... številka     
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.