Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Ne moremo se družit žal, mi ko vidimo e-kolo al ga zapalimo al vržemo v reko Vipavo 🤪

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano
pred 1 uro je Tilen5 napisal:

Ne moremo se družit žal, mi ko vidimo e-kolo al ga zapalimo al vržemo v reko Vipavo 🤪

Sej... Poudarek je, ko ga vidimo.🤪 To  pa je bolj poredko, saj ostaja samo prah za nami. 😊

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano (urejeno)

S tako povprečno nevem kdo bo prah gledu 😈😈😆😛 

Aja pa predlagam da si profilne zamenjamo s sliko kolesa. To je več kot očitno kolesarski forum!

Popravljeno od Tilen5
  • Haha 1
  • Zmeden 1

image.jpeg

Napisano
pred 27 minutami je Tilen5 napisal:

Aja pa predlagam da si profilne zamenjamo s sliko kolesa. To je več kot očitno kolesarski forum!

Je pol / pol. Polovico je kolesarski, polovico pa Mazda CX-30 forum. :lol:

• Haha 2
  • Zmeden 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

In tretjina računalniški in gradbeni forum

😊

Pred eno uro je Tilen5 napisal:

S tako povprečno nevem kdo bo prah gledu 😈😈😆😛 

Saj ne rabiš brati.😉 Ustvarite svojo temo "guramo ga na roke" pa bo. 

• Haha 1
  • Zmeden 1

Napisano (urejeno)
pred 5 minutami je Alex napisal:

Saj ne rabiš brati.😉 Ustvarite svojo temo "guramo ga na roke" pa bo. 

Jaz sem to  v pozitivnem smislu napisal, ker mi je všeč, da je ta tema bolj aktivna !

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano
pred 2 minutama je Tilen5 napisal:

Jaz sem to  v pozitivnem smislu napisal, ker mi je všeč, da je ta tema bolj aktivna !

Aha, potem se pa oproščam. 

Če koga od ostalih nemazdaševkaj kaj  moti, naj povedo (muci - muci) , ali pa naj tudi sami kaj objavijo. 

Napisano

Res je to, forum mora živet s kakršnokoli objavo samo, da je zanimiva.... 🤗👍😉

Napisano
dne 2. 3. 2025 ob 15:13 je Alex napisal:

Vabiva te, da se nama naslednjič pridružiš, pa bova vozila oba za teboj.Tako bomo vsi hitrejši. 😊

Sicer je pa bil čas  premikanja, če pogledaš zgoraj, 3 ure in 7 min. Vmes sva se ustavila na kavici in si večkrat ogledala kak zanimiv kraj. 

Z veseljem, javita kdaj pa pridem sploh ni problema  ( samo da me ne boš potem preganjal ker pridem z korejskim polizdelkom)

Napisano (urejeno)

Najlepša tura je v času osmic. Imenuje se "od osmice do osmice". Start je znan, cilj pa niti ne.

Tudi Martinove ture so lepe. Enkrat smo končali bogu iza nogu, v Borštu (naj bi bila krožna). So nas prišle iskat boljše polovice.

Screenshot_20250303-174738.png

Popravljeno od etcho
  • Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 1 uro je robertk6 napisal:

Z veseljem, javita kdaj pa pridem sploh ni problema  ( samo da me ne boš potem preganjal ker pridem z korejskim polizdelkom)

Nima veze s čim prideš, samo, da prideš. 😊 Resno. Z etcho-jem misliva organizirati eno srečanje kolesarskih navdušencev tu s foruma, sedaj, ko bo vreme bolj toplo pri nas na obali. Pa bi šli en krog po slovenski Istri, si ogledali kako znamenitost na koncu pa v dobro gostilno kaj pojest. 

Napisano
pred 48 minutami je Alex napisal:

Nima veze s čim prideš, samo, da prideš. 😊 Resno. Z etcho-jem misliva organizirati eno srečanje kolesarskih navdušencev tu s foruma, sedaj, ko bo vreme bolj toplo pri nas na obali. Pa bi šli en krog po slovenski Istri, si ogledali kako znamenitost na koncu pa v dobro gostilno kaj pojest. 

Štej me zraven😀

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Na YT je malo morje videov ustvarjenih z AI, kako bodo izgledali novi oz. prenovljeni modeli. Seveda nimajo nič z realnostjo.    
    • Pravijo, da je v vsakem vicu nekaj resnice. Nekoč je krožil vic, da se iz vesolja vidita dve stvari, ki sta delo človeških rok: kitajski zid in Fordov odpad...           Kar je najhujše: kasneje so šli astronavti v vesolje in ko so se vrnili, so zanikali, da bi se kitajski zid videl iz vesolja. Za Fordov odpad niso zanikali...
    • Lepo, da uživata z hribovskim Jožetom ampak mi tukaj debatiramo o uradnem, zlatarskem mazda servisu. 😊
    • Jaz bi rad pohvalil hribovskega Jozeta, ki sraufa vse mogoce avte, ni specializiran za nobeno znamko. Se dogovoriva za uro in datum in tako tudi drzi. Tudi klicati ga ne rabim 3x, kot sem v preteklosti kaksnega drugega Jozeta. Ima tudi svoj s.p., ampak naredi brez racuna, ker mu zaupam. Seveda je tako se ceneje.   Kot je pa zgoraj en napisal, dokler so obicajne in "preproste stvari", smo vsi srecni in zadovoljni - jaz, avto in hribovski Joza. Upam da z mojo M3 ne bo kaksna vecja tezava, trenutno je stara 8 let, ima 205.000 prevozenih in je v odlicnem stanju. Vsaj upam. Se drzim intervalov servisiranja. Bi pa rabil enega licarja, da ji pokita prag, ker je M3 povozila stojalo za motor in si je zvila prag. To recimo hribovski Joza ne dela.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.