Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Ne moremo se družit žal, mi ko vidimo e-kolo al ga zapalimo al vržemo v reko Vipavo 🤪

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano
pred 1 uro je Tilen5 napisal:

Ne moremo se družit žal, mi ko vidimo e-kolo al ga zapalimo al vržemo v reko Vipavo 🤪

Sej... Poudarek je, ko ga vidimo.🤪 To  pa je bolj poredko, saj ostaja samo prah za nami. 😊

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano (urejeno)

S tako povprečno nevem kdo bo prah gledu 😈😈😆😛 

Aja pa predlagam da si profilne zamenjamo s sliko kolesa. To je več kot očitno kolesarski forum!

Popravljeno od Tilen5
  • Haha 1
  • Zmeden 1

image.jpeg

Napisano
pred 27 minutami je Tilen5 napisal:

Aja pa predlagam da si profilne zamenjamo s sliko kolesa. To je več kot očitno kolesarski forum!

Je pol / pol. Polovico je kolesarski, polovico pa Mazda CX-30 forum. :lol:

• Haha 3
  • Zmeden 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

In tretjina računalniški in gradbeni forum

😊

Pred eno uro je Tilen5 napisal:

S tako povprečno nevem kdo bo prah gledu 😈😈😆😛 

Saj ne rabiš brati.😉 Ustvarite svojo temo "guramo ga na roke" pa bo. 

• Haha 1
  • Zmeden 1

Napisano (urejeno)
pred 5 minutami je Alex napisal:

Saj ne rabiš brati.😉 Ustvarite svojo temo "guramo ga na roke" pa bo. 

Jaz sem to  v pozitivnem smislu napisal, ker mi je všeč, da je ta tema bolj aktivna !

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano
pred 2 minutama je Tilen5 napisal:

Jaz sem to  v pozitivnem smislu napisal, ker mi je všeč, da je ta tema bolj aktivna !

Aha, potem se pa oproščam. 

Če koga od ostalih nemazdaševkaj kaj  moti, naj povedo (muci - muci) , ali pa naj tudi sami kaj objavijo. 

Napisano

Res je to, forum mora živet s kakršnokoli objavo samo, da je zanimiva.... 🤗👍😉

Napisano
dne 2. 3. 2025 ob 15:13 je Alex napisal:

Vabiva te, da se nama naslednjič pridružiš, pa bova vozila oba za teboj.Tako bomo vsi hitrejši. 😊

Sicer je pa bil čas  premikanja, če pogledaš zgoraj, 3 ure in 7 min. Vmes sva se ustavila na kavici in si večkrat ogledala kak zanimiv kraj. 

Z veseljem, javita kdaj pa pridem sploh ni problema  ( samo da me ne boš potem preganjal ker pridem z korejskim polizdelkom)

Napisano (urejeno)

Najlepša tura je v času osmic. Imenuje se "od osmice do osmice". Start je znan, cilj pa niti ne.

Tudi Martinove ture so lepe. Enkrat smo končali bogu iza nogu, v Borštu (naj bi bila krožna). So nas prišle iskat boljše polovice.

Screenshot_20250303-174738.png

Popravljeno od etcho
  • Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 1 uro je robertk6 napisal:

Z veseljem, javita kdaj pa pridem sploh ni problema  ( samo da me ne boš potem preganjal ker pridem z korejskim polizdelkom)

Nima veze s čim prideš, samo, da prideš. 😊 Resno. Z etcho-jem misliva organizirati eno srečanje kolesarskih navdušencev tu s foruma, sedaj, ko bo vreme bolj toplo pri nas na obali. Pa bi šli en krog po slovenski Istri, si ogledali kako znamenitost na koncu pa v dobro gostilno kaj pojest. 

Napisano
pred 48 minutami je Alex napisal:

Nima veze s čim prideš, samo, da prideš. 😊 Resno. Z etcho-jem misliva organizirati eno srečanje kolesarskih navdušencev tu s foruma, sedaj, ko bo vreme bolj toplo pri nas na obali. Pa bi šli en krog po slovenski Istri, si ogledali kako znamenitost na koncu pa v dobro gostilno kaj pojest. 

Štej me zraven😀

Napisano (urejeno)

Sm gledu še jaz malo vilice za upgrade, čisto tako iz firbca,.. si takoj na 1000€ oz 850€ iz tujine za recimo:

• SID Ultimate 3P
  • FOX 32 Step-Cast Factory FIT4
Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano
pred 21 minutami je Tilen5 napisal:

Sm gledu še jaz malo vilice za upgrade, čisto tako iz firbca,.. si takoj na 1000€ oz 850€ iz tujine za recimo:

• SID Ultimate 3P
  • FOX 32 Step-Cast Factory FIT4

Jaz prodajam vilice RockShox 35 Silver TK, 29", 160 mm. Kot nove. 😊

Napisano
pred 4 minutami je Tilen5 napisal:

Ja iz vilc za 400€ bom šel na vilce za 80€ 😅

Ampak te imajo 160 mm hoda. In so z

e-mtb. Tako bo dobil tudi tvoj analogec nekaj pravega pridiha. 😄

Napisano

Ne ti mene nategovat,..pojdi na avtoplus pa provej dat vilce notr za 5l olja 😛

image.jpeg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.