Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Še vedno je čas, da si ga nabaviš. 😊

Veš pri nas ni terenov kot jih imate drugi. Ali so predobri tereni, ki so ravno pravi za navadni treking kolo ali pa prestrme in neprehodne terene, ki so prehudi tudi za e-kolo, še za po peš so preveč neprehodni! Da bi se pa vedno vozil z avtom drugam kjer pa so, mi je pa izguba časa.... 🥴

Tako, da bom zaenkrat ostal na tem kar imam.... :nevem:

Napisano
pred 1 uro je Tilen5 napisal:

Raje začnem kvačkat kot, da si kupim e-bike :D

Boš lahko še kaj zaslužil 🤣

dne 2. 3. 2025 ob 21:10 je Tilen5 napisal:

Ne moremo se družit žal, mi ko vidimo e-kolo al ga zapalimo al vržemo v reko Vipavo 🤪

Hahhaha a tko k cerkva k je v preteklosti sežigala ljudi 😂😂

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Veš pri nas ni terenov kot jih imate drugi. Ali so predobri tereni, ki so ravno pravi za navadni treking kolo ali pa prestrme in neprehodne terene, ki so prehudi tudi za e-kolo, še za po peš so preveč neprehodni! Da bi se pa vedno vozil z avtom drugam kjer pa so, mi je pa izguba časa.... 🥴

Tako, da bom zaenkrat ostal na tem kar imam.... :nevem:

Se strinjam, z el. romobilom ne bi prišel daleč.

33112_1.png

Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Alora nič. A boš vseeno prišel na obalo, da se pridružiš nam "odpadnikom" na enem giru? 😊

Mogoče bolj na poletje, nimam opreme za hladnejše dni pa tudi treba nazaj v formo, glede na to da sem čez zimo spravil kolo.

pred 56 minutami je robertk6 napisal:

Maš pa skiro🤣🤣

image.jpeg

Napisano (urejeno)
dne 3. 3. 2025 ob 21:07 je Tilen5 napisal:

Sm gledu še jaz malo vilice za upgrade, čisto tako iz firbca,.. si takoj na 1000€ oz 850€ iz tujine za recimo:

• SID Ultimate 3P
  • FOX 32 Step-Cast Factory FIT4

spodnje so 110mm imajo pa tud 100mm

WWW.BIKE-COMPONENTS.DE

The RockShox SID SL Ultimate 3P 29" suspension fork with Race Day 2 damping, DebonAir spring and Boost dimensions for cross-country riding The weight-optimised SID SL suspension fork from RockShox...

image.png

pa še nekje mal cenej :)

FOX za 500€

null

WWW.BIKE-DISCOUNT.DE

sid 

666€ pa mal drobiža

WWW.BIKE-DISCOUNT.DE

null

image.png

image.png

Popravljeno od TBA

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.