Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Še vedno je čas, da si ga nabaviš. 😊

Veš pri nas ni terenov kot jih imate drugi. Ali so predobri tereni, ki so ravno pravi za navadni treking kolo ali pa prestrme in neprehodne terene, ki so prehudi tudi za e-kolo, še za po peš so preveč neprehodni! Da bi se pa vedno vozil z avtom drugam kjer pa so, mi je pa izguba časa.... 🥴

Tako, da bom zaenkrat ostal na tem kar imam.... :nevem:

Napisano
pred 1 uro je Tilen5 napisal:

Raje začnem kvačkat kot, da si kupim e-bike :D

Boš lahko še kaj zaslužil 🤣

dne 2. 3. 2025 ob 21:10 je Tilen5 napisal:

Ne moremo se družit žal, mi ko vidimo e-kolo al ga zapalimo al vržemo v reko Vipavo 🤪

Hahhaha a tko k cerkva k je v preteklosti sežigala ljudi 😂😂

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Veš pri nas ni terenov kot jih imate drugi. Ali so predobri tereni, ki so ravno pravi za navadni treking kolo ali pa prestrme in neprehodne terene, ki so prehudi tudi za e-kolo, še za po peš so preveč neprehodni! Da bi se pa vedno vozil z avtom drugam kjer pa so, mi je pa izguba časa.... 🥴

Se strinjam, z el. romobilom ne bi prišel daleč.

33112_1.png

Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Alora nič. A boš vseeno prišel na obalo, da se pridružiš nam "odpadnikom" na enem giru? 😊

Mogoče bolj na poletje, nimam opreme za hladnejše dni pa tudi treba nazaj v formo, glede na to da sem čez zimo spravil kolo.

pred 56 minutami je robertk6 napisal:

Maš pa skiro🤣🤣

image.jpeg

Napisano (urejeno)
dne 3. 3. 2025 ob 21:07 je Tilen5 napisal:

Sm gledu še jaz malo vilice za upgrade, čisto tako iz firbca,.. si takoj na 1000€ oz 850€ iz tujine za recimo:

• SID Ultimate 3P
  • FOX 32 Step-Cast Factory FIT4

spodnje so 110mm imajo pa tud 100mm

WWW.BIKE-COMPONENTS.DE

The RockShox SID SL Ultimate 3P 29" suspension fork with Race Day 2 damping, DebonAir spring and Boost dimensions for cross-country riding The weight-optimised SID SL suspension fork from RockShox...

image.png

pa še nekje mal cenej :)

FOX za 500€

null

WWW.BIKE-DISCOUNT.DE

sid 

666€ pa mal drobiža

WWW.BIKE-DISCOUNT.DE

null

image.png

image.png

Popravljeno od TBA
Napisano
pred 12 urami je Tilen5 napisal:

Mogoče bolj na poletje, nimam opreme za hladnejše dni pa tudi treba nazaj v formo, glede na to da sem čez zimo spravil kolo.

Ga še moram malo sprobat po takem terenu kot je na posnetku. Po kolesarski gre ko šus, dobrih 60km/h🫣

Glede na to kje se @Alexin druščina vozijo mislim, da nimam šans, da pridem vozit, ker poznam nekaj teh poti že pohodniško. Razen, če bo Alex izbral kakšno izy.... 🤔🤗😉

Napisano
pred 10 urami je TBA napisal:

spodnje so 110mm imajo pa tud 100mm

WWW.BIKE-COMPONENTS.DE

The RockShox SID SL Ultimate 3P 29" suspension fork with Race Day 2 damping, DebonAir spring and Boost dimensions for cross-country riding The weight-optimised SID SL suspension fork from RockShox...

image.png

pa še nekje mal cenej :)

FOX za 500€

null

WWW.BIKE-DISCOUNT.DE

sid 

666€ pa mal drobiža

WWW.BIKE-DISCOUNT.DE

null

image.png

image.png

Hvala za info, ampak itak se bo cena 10x spremenila ko bom dejasko šel v nakup(ko bo regres bom videl), bomo takrat malo raziskali bolj natančno

image.jpeg

Napisano
dne 3. 3. 2025 ob 21:30 je Alex napisal:

Jaz prodajam vilice RockShox 35 Silver TK, 29", 160 mm. Kot nove. 😊

Koliko pa hočeš imeti zanje... in ali je menjava komplicirana? Lahko to sam uredim ali je bolje, da to na servisu naredijo? Kompatibilnost? Paše to na vse bicikle ali so lahko problemi pri vgradnji?

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Je nekaj faktorjev, okvir, diski, gume. On nima klasičnih vilc ma bolj za downhill, več hoda, 35 in ne 32

image.jpeg

Napisano

Jaz imam sedaj navadne (nic vzmetene) ... Sicer ne rabim za downhil... ker se vozim bolj po ravnem... ampak naše ceste in kolesarke so luknjaste in bi to verjetno malo ublažilo vožnjo :D ... Kar sem zamenjal, je sedež oz. nosilec sedeža ... da vsaj rit malo manj trpi :D ... 

image.png

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 21 minutami je Jest napisal:

Koliko pa hočeš imeti zanje... in ali je menjava komplicirana? Lahko to sam uredim ali je bolje, da to na servisu naredijo? Kompatibilnost? Paše to na vse bicikle ali so lahko problemi pri vgradnji?

To si vilice za 29" gume. Zdej, ali se jih da montirati na vsako kolo ne vem. 

Verjetno je res več  faktorjev, kot je napisal Tilen. Niso samo za downhill, ta model je mišljen bolj za trail. 

Napisano (urejeno)

Je treba pogledat tudi glavo okvirja - Ø nosilnega ležaja vilice. Kot vidim po sliki imaš original blatnike, za katere na vzmeteni vilici ni nosilca.

Popravljeno od etcho
Napisano

Kolesa so 29" ... Strehice so originalne ja ... Torej bo to najbolje, če bi se že odločil, da to uredim na servisu ... Moram enkrat vprašat, koliko bi to koštalo ... 

lp

Thomas

image.png

Napisano
dne 4. 3. 2025 ob 13:24 je Bini napisal:

Preseli se k nam na moravške konce.

Krasni tereni za MTB, pa še pred 3. svetovno vojno boš varen ker smo 50 let za cajtom.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 3 urami je Jest napisal:

Kolesa so 29" ... Strehice so originalne ja ... Torej bo to najbolje, če bi se že odločil, da to uredim na servisu ... Moram enkrat vprašat, koliko bi to koštalo ... 

Že če nič drugega, 160 znajo spremeniti geometrijo kolesa.

Napisano
pred 59 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Chopper style. 😄

Napisano (urejeno)

Prva letos, prva po oktobru.

image.png

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano
pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal:

A ta podatek 160 pomeni, da so daljše vilice? Sem mislil, da je to hod… do 16mm …

lp

Thomas

image.png

Napisano

Ja sam po moji logiki, da gredo čez 29" gumo je itak standardna dolžina pol maš pa še dodatnih +6cm napram klasičnim ki jimajo 10cm hoda,.. kot so ti rekli chopper style incoming

image.jpeg

Napisano
pred 6 minutami je Tilen5 napisal:

še dodatnih +6cm napram klasičnim ki jimajo 10cm hoda,.. kot so ti rekli chopper style incoming

Na treking biciklih je klasika med 6 in 7 cm hoda. Tako da bi lahko bila dodatna višina celo proti + 10cm

Napisano
pred 1 uro je Jest napisal:

A ta podatek 160 pomeni, da so daljše vilice? Sem mislil, da je to hod… do 16mm …

Na Giantu sem menjal 80 na 100.

Gemetrija je postala fenomenalna.

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal:

Na treking biciklih je klasika med 6 in 7 cm hoda. Tako da bi lahko bila dodatna višina celo proti + 10cm

se čisto strinjam 160mm je 100mm preveč za tako kolo. 

@Jest pa še če bi res vzel te vilice bi moral menjat še predji pesto, ker če se ne motim imaš quick release in pa še pretežke in predimenzionirane vilce za treking kolo so.

Prvo preveri kako akso imaš in dimenzije/mere, ali imaš krmilno cev ravno (straight) ali v konus (tapered) ter kolk col gume. Potem pa greš v akcijo da si ne nabereš preveč stroškov. 

Ali pa menjaš kar kolo :P 

nullnull

null

WWW.BIKE-DISCOUNT.DE

image.png

image.png

Popravljeno od TBA

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Niste najboljši prodajalci. 🤣 Hvala za komentarje.   Seveda je trenutno CX-30 na vrhu lestvice. Grem pa pred nakupom na testno vožnjo.   G140 zato ker delam premalo km, da bi bil upravičen nakup X186. Nekdo je nekaj časa nazaj naredil primerjavo.   Prodajalec mi je rekel, da prodajajo samo lita platišča za zimske gume, cca 120€ za 16". Morda veste, če se dobi tudi jeklena platišča, seveda ceneje.   Hvala    LP              
    • Pa kamučina s smetano ne pije...
    • Pc Pro (@pcprofessional.tr) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 193K likes, 1,484 comments - pcprofessional.tr on December 29, 2024: "Dizel motor gibi çalışıyor 😂 Video ironi amaçlıdır ! #reklam değildir...  
    • se čisto strinjam 160mm je 100mm preveč za tako kolo.  @Jest pa še če bi res vzel te vilice bi moral menjat še predji pesto, ker če se ne motim imaš quick release in pa še pretežke in predimenzionirane vilce za treking kolo so. Prvo preveri kako akso imaš in dimenzije/mere, ali imaš krmilno cev ravno (straight) ali v konus (tapered) ter kolk col gume. Potem pa greš v akcijo da si ne nabereš preveč stroškov.  Ali pa menjaš kar kolo   nullnull null   Attention Required! | Cloudflare WWW.BIKE-DISCOUNT.DE  
    • Kako aktivirati Windows? Vprašaš Copilot, zvestega AI pomočnika od Microsofta. 🤣
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.