Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Prvo mal na moči

image.png

Popoldan pa

image.png

Totalno brez energije, umes me lakota prime, brez denarnice, niti ene frutabele nisem imel s seboj...aja pa še zeblo me je k prasca

image.jpeg

Napisano

Sva sla z zeno do stolpa nad Vrhniko (ona z elektricnim). Tko zanimive razmere so zdajle. Toplo pa piha, pa mal hladi pa je spet vroce, ...

image.png

Napisano
  dne 9. 3. 2025 ob 19:48 je g.Wankel napisal:

A sta se zapeljala kaj čez vrhniški klanec?

Razširi  

... pa brez prestavljanja in ali si ženo držal vmes za koleno?

33112_1.png

Napisano
  dne 9. 3. 2025 ob 21:26 je Boss napisal:

... pa brez prestavljanja in ali si ženo držal vmes za koleno?

Razširi  

Pa kaj je na teh kolenih, da jih vsi hočete držat... 🤔😊😉

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Ej ne vem, ampak baje se to dela na Vrhniškem klancu... kot neka tradicija za veliko sreče, al neki tazga. :nevem:

33112_1.png

Napisano
  dne 10. 3. 2025 ob 16:04 je etcho napisal:

Varianta, bolj kot avto upočasnjuje, bolj stiskaš koleno? 😄

Razširi  

Baje da ja.  Zato pa, ko voziš dizelco, voziš in pika. 

Napisano
  dne 9. 3. 2025 ob 19:48 je g.Wankel napisal:

A sta se zapeljala kaj čez vrhniški klanec?

Razširi  

Nisva sla nit blizu tam :)

Ziri -> Smrecje -> Stolp -> Zaplana -> Rovte -> Ziri:

image.png

Napisano
  dne 12. 3. 2025 ob 20:31 je Bossek napisal:

Nisva sla nit blizu tam :)

Ziri -> Smrecje -> Stolp -> Zaplana -> Rovte -> Ziri:

image.png

Razširi  

Lepo. Se pravi, brez kolena. 🤔

Napisano

Bil pri serviserju. Glede na to, da je original materijal gor že mal znucan bomo zamenjali par stvari...ketna, ploščice, zajla... itd

Sem ga tudi vprašal za nadgradnjo je rekel, da ni panike da se lahko usedeva in pogovoriva o opremi.

image.jpeg

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Kakšno vreme je zadnje čase. Ko misliš, da bo po dežju posijalo sonce, se pojavi - še močnejši dež. Tako, da lahko samo malo pobrišem kolo.🙄

Sem pa danes, ko sem imel čas nanesel keramični premaz na okvir. Bo vsaj blato lažje očistit. 

Napisano
  dne 22. 3. 2025 ob 16:44 je Alex napisal:

Kakšno vreme je zadnje čase. Ko misliš, da bo po dežju posijalo sonce, se pojavi - še močnejši dež. Tako, da lahko samo malo pobrišem kolo.🙄

Sem pa danes, ko sem imel čas nanesel keramični premaz na okvir. Bo vsaj blato lažje očistit. 

Razširi  

Katastrofa res, zadnjić bil na kolesu  9 marca
image.png

• Všeč 1
  • Žalosten 1

image.jpeg

Napisano

Sicer sem bil zjutraj v fitnesu ma zgleda, da se je vreme nrdilo tudi za kolo. Po vremenski napovedi naj bi do 18:00 bil sonček z oblaki, tako da razmišljam če bi šel eno furco 30km.

image.jpeg

Napisano
  dne 23. 3. 2025 ob 16:21 je Tilen5 napisal:

Evo sem imel sonček, razen zadnjih 3km se je začelo oblačit

image.png

Razširi  

Bravo. Jaz sem cincal in na koncu nisem šel nikamor. Vreme se je cel čas spreminjalo. 

Napisano

Danes sem bi prijetno presenečen. Namreč, v Extreme vital sem šel kupit neke majice za Emtb, ker so bile v akciji. In, ko sem plačeval, mi reče prodajalec, da imam v dobrem 150€.

Super.Jutri grem po nove kolesarske  čevlje. 

Sem jih danes probal in so zakon. Ta sistem BOA je zakon. 

https://www.extremevital.com/sl/kolesa/freeride-kolesarski-cevlji-five-ten-freerider-pro-boa-p-49398.html

Napisano (urejeno)
  dne 27. 3. 2025 ob 17:40 je Alex napisal:

majice za Emtb

Razširi  

Daj povej več o teh majicah. 🤔

Kaj imajo dodatne žepe za baterije, ali so protipožarne, ..., ali kako se razlikujejo od mtb majc? 😉

Popravljeno od godlike
Napisano
  dne 27. 3. 2025 ob 18:10 je godlike napisal:

Daj povej več o teh majicah. 🤔

Kaj imajo dodatne žepe za baterije, ali so protipožarne, ..., ali kako se razlikujejo od mtb majc? 😉

Razširi  

He, He, zanalašč sem napisal Emtb, da ne bo kdo očital, da ne vozimo mtb koles. 😉

dne 27. 3. 2025 ob 17:50 je Tilen5 napisal:

To majo tud pancerji sem glih zadnjič videl :)

Razširi  

Ja, res je. Ta model je novejši, odlično si lahko prilagajaš, koliko ti bo stisnilo nogo. Z enim klikom odpneš in že imaš dol čevelj. Meni je carsko. 👍

Napisano

Pozdravljeni ljubitelji in uporabniki poganjalcev.

Spomladi pa bi se res lahko kaj dobili in odpedalirali skupaj Rogličevo traso, kot smo se že menili pred časom, za kakšno  nedeljo popoldne? :)

Bini, TBA, Boss (in ostali), kaj menite? :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
  dne 29. 3. 2025 ob 9:11 je Tilen5 napisal:

Na Sv. Višarje? Moje šunke so pripravljene 😝😝🤣🤣

Razširi  

Mi bomo organizirali srečanje na obali. 

Vabljeni ste tudi z "analogci".😊

• Všeč 3
  • Hvala 1

Napisano
  dne 29. 3. 2025 ob 9:35 je Alex napisal:

Mi bomo organizirali srečanje na obali. 

Vabljeni ste tudi z "analogci".😊

Razširi  

sva se z Binitom malo pogovoarjala zadnjič in da nas bi bilo v čim večjem številu bi kakšna panoramska vožnja cca 30-40 km. če bo trasa primerna za treking kolo se pridruži še Bini :) 

da ne bodo temperature previsoke predlaga termin Aprila v dopoldanskem času. 

Napisano
  dne 29. 3. 2025 ob 10:02 je TBA napisal:

sva se z Binitom malo pogovoarjala zadnjič in da nas bi bilo v čim večjem številu bi kakšna panoramska vožnja cca 30-40 km. če bo trasa primerna za treking kolo se pridruži še Bini :) 

da ne bodo temperature previsoke predlaga termin Aprila v dopoldanskem času. 

Razširi  

Imaš novo temo glede tega. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Jaz bi tukaj "zabil še zadnji žebelj v krsto",z pripombo,da se večina EVjev že zelo kmalu proda. Jaz imam v žlahti enega,k je Golf-E (prva generacija) prodal po cca. dveh letih,in sodelavca,k je Nisana Leaf prodal po približno enakem obdobju...kako je z temi avti v nadeljevanju "bog ve"...🙄...dvomim,da bodo dosegli kilometrino,kjer bi "šišnili" ICEje...pa tiste "reklamne" o EVjih,kjer so menjali že ničkoliko motorjev in baterij...en od koliko tisočih!!!? Tisti z žlahte je kupil Cupro...ne vem,kako se ji reče...klasa VW Polo...bolj majhen se mi zdi...je v dobrih dveh letih "odgovoren" za toliko CO2,kot ga meni z ICEjem najbrž do smrti (če bom še kakih 20-30 let preživel) ne bo ratalo "narediti".   Pa mene ne moti CO2,k je "hrana za rastline"...je pa res,da so mesta svoj problem,a tu spet ni rešitev EV (ker je zaradi drobnih delcev enak ali še slabši kot ICE-ji),ampak dober javni promet...kar pojdi v Ljubljano gledati,koliko tovornjakov (gradbišča),kombijev (dostave itd.) se vse okoli vozi...   Je pa en pozitiven efekt dogajanja na trgu avtomobilov na ekologijo-vedno več ljudi ICE-avto dlje vzdržuje,in ga izrabi do konca,oz. vedno manj neizrabljenih avtomobilov se izvozi-pohvalno!   Če pogledam svoj dosedanji vozni park in kilometrine...prvi avto letnik 94 sem prodal pri cca.125.000km,drugega letnik 2006 C.Maxa še imamo-ima 220.00km in ga bomo imeli,dokler ne bo zgnilil...,Mazda 2022 pa ima 30.000km. Večina drugih,ki jih poznam,pa delajo "adijo pamet" kilometre,ker se radi šparavno vozijo,in k so šle cene "v nebo" tako rabljenim kot novin...njihovi "stari" avti pa imajo tudi po 300.000km in več.... Pa bi Dvorjan rekel,da bi za take bilo bolje EV...samo EVja ne boš toliko let vozil...z takimi nizkimi stroški za vzdrževanja pa sploh ne...   Ma to ekologijo pr EVjih si lahko nekam "v rit"...jaz bom rožice "futral"😄  
    • Ja zadnjo vožnjo po minutah neglede kako dolga vožnja je. Desno koliko je povprečna za to isto vožnjo, spodaj pa povprečje zadnjih 5 voženj po resetu. 😉
    • Jst mam tud TV+internet pri A1. Zaenkrat zadovoljen. Se pa najbolj splača menjat na dve leti. To so mi sami rekli na Telekomu, ko sem jih skurcal zaradi drage naročnine...   No in sem to upošteval 😁
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.