Tilen5 Napisano nedelja ob 16:54 Prijavi Napisano nedelja ob 16:54 Neki sončka, plus ok temperatura. Sicer je pihalo na momente kar fajn. Še prej pa.. 5 Citiraj
etcho Napisano nedelja ob 20:21 Prijavi Napisano nedelja ob 20:21 dne 29. 3. 2025 ob 11:03 je Alex napisal: ... če bo trasa primerna za treking kolo se pridruži še Bini ... dne 29. 3. 2025 ob 11:03 je Alex napisal: Imaš novo temo glede tega. Samo v opozorilo, obalna tura ni primerna za treking kolesa. 1 Citiraj
Alex Napisano nedelja ob 21:51 Prijavi Napisano nedelja ob 21:51 Pred eno uro je etcho napisal: Samo v opozorilo, obalna tura ni primerna za treking kolesa. Uff, ja prav imaš. Ne bo glih sprehod po glavni cesti. Citiraj
Bini Napisano ponedeljek ob 10:02 Prijavi Napisano ponedeljek ob 10:02 (urejeno) 🤔 Popravljeno ponedeljek ob 22:25 od Bini Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 12:00 Prijavi Napisano včeraj ob 12:00 Kako je kepo bit v penziji. 🤗 Se zbudiš, kadar hočeš, pogledaš, kakšno vreme je zunaj in greš en giro a kolesom. Danes je tukaj na obali prečudovito vreme, 20,°C, ne piha skoraj nič več. Srečal sem en kup domačih in tujih kolesarjev. V Marezigah sem srečal in se malo pogovarjal s skupino Američanov. Zanimivo, nobeden ne mara pomarančastega. Žal jim je, da je šel v trgovinsko vojno z Evropo. Sem jim pa razložil, kako pridejo do Portoroža. V glavnem, malo ogrevanja za drugo soboto. Sicer skoraj večinoma asfalt in nekaj makadama. Da ne bi bilo glih dolgočasno, sem jo udaril še na Pomjan, za malo treninga v klanec. 😊 Pogled iz Pomjana Marezige. lika widgetsŠlika widgets lika widget 9 Citiraj
Tilen5 Napisano včeraj ob 12:13 Prijavi Napisano včeraj ob 12:13 (urejeno) Kolk km misliš da bi ti zdržala baterija? Jaz bom pomoje tudo mahnil kako danes na hitro ker mamo tud tle 21 stopinj. Pol pa za faks delat. Popravljeno včeraj ob 12:15 od Tilen5 2 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 12:37 Prijavi Napisano včeraj ob 12:37 pred 22 minutami je Tilen5 napisal: Kolk km misliš da bi ti zdržala baterija? Jaz bom pomoje tudo mahnil kako danes na hitro ker mamo tud tle 21 stopinj. Pol pa za faks delat. Ne vem. Ko sem prišel domov je bilo baterija na 30%.Odvisno od proge. Večinoma vozim na Eco, le v hribe grem na trail. Enkrat sem uporabil tudi turbo. Po moje bi naredil po ravnem še kakšnih 35 km. 🤔 2 Citiraj
Tilen5 Napisano včeraj ob 13:08 Prijavi Napisano včeraj ob 13:08 (urejeno) Ja v hrib more kar fajn biti. Jaz sem se zmenil zdej s kolegom, da mi posodi gravel bike(kak dan ko ga ne bo rabil), samo da sprovam, ker nikoli nisem bil na specialki/gravel-u Popravljeno včeraj ob 13:12 od Tilen5 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami pred 2 urama je Tilen5 napisal: Kolk km misliš da bi ti zdržala baterija? Poraba je odvisna kaj in kako voziš. Kolega je pred kratkim za na Menino - 15km in cca 950 višinske imel s seboj rezervno baterijo in mu je prav prišla. Res pa da je ril po gnilem snegu. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Tilen5 Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Raziskovanje poti po Krasu,..morm rečt, da ene so res v kurcu. Sva šla s kolegam mal u izi. 2 Citiraj
Alex Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami pred 4 minutami je Tilen5 napisal: Raziskovanje poti po Krasu,..morm rečt, da ene so res v kurcu. Sva šla s kolegam mal u izi. Poznam te poti. Kolikokrat smo igrali v Kobjeglavi v 90-h.🤘 3 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami (urejeno) pred 4 minutami je Alex napisal: Poznam te poti. Kolikokrat smo igrali v Kobjeglavi v 90-h.🤘 Ja sej za downhill ni panike,..ma za gor ko neveš al bo spodneslo te skalace in kamne je pa dizaster parkrat se mi je dzelo da v prazno gonim Kobjeglava je pa bla itak legendarna Popravljeno pred 20 urami od Tilen5 1 Citiraj
Alex Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Pravkar je Tilen5 napisal: Ja sej za downhill ni panike,..ma za gor ko neveš al bo spodneslo te skalace in kamne je pa dizaster parkrat se mi je dzelo da v prazno gonim Po mojem, če bi šel z Emtb v turbo mode gor, bi kopalo na mestu.😊 Kolikokrat ti resnično zakoplje ali pa te hoče postavit na zadnje kolo. 🤗 2 Citiraj
sportman333 Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami pred 2 urama je Alex napisal: Poznam te poti. Kolikokrat smo igrali v Kobjeglavi v 90-h.🤘 Jedli in prespali potem v muhi? 1 Citiraj
Alex Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami pred 36 minutami je sportman333 napisal: Jedli in prespali potem v muhi? Predvsem smo popili veliko, tudi Red Bullov, spali smo v našem kombiju in se zjutraj vračali proti domu. Ali pa na naslednji špil plac. 1 Citiraj
etcho Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 9 urami je Alex napisal: Predvsem smo popili veliko... Ste bli nirvana v kombiju, kot se reče. 😁 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.