Alex Napisano včeraj ob 18:43 Prijavi Napisano včeraj ob 18:43 pred 16 minutami je etcho napisal: Še resno pripravljaš na skoke? 😄 Tako kot gremo naprej, bodo kmalu na sporedu. 😄😄 1 1 Citiraj
AmpeR Napisano včeraj ob 21:07 Prijavi Napisano včeraj ob 21:07 Ajej. Pr th letih je treba malo pazit za kosti. No, jest sem tudi naročil novega fulyja.... 🫢🫣 4 Citiraj
Alex Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami pred 7 urami je AmpeR napisal: Ajej. Pr th letih je treba malo pazit za kosti. No, jest sem tudi naročil novega fulyja.... 🫢🫣 Saj pazim, kolikor se da. Sicer pa se izogibamo skokom, ki so za bolj mlade in nore. 😄 Katerega pa si naročil? Citiraj
etcho Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami pred 11 urami je Alex napisal: Tako kot gremo naprej, bodo kmalu na sporedu. OK. Imaš veze v Valdoltri? 😅 2 1 Citiraj
Alex Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami (urejeno) Pred eno uro je etcho napisal: OK. Imaš veze v Valdoltri? 😅 Pa veš, da jih imam res. 😄😄 Popravljeno pred 13 urami od Alex 1 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Mene je prvič matralo koleno ker sem si ga na treningu razdražu(zadnja loža) pa sem dal mal kolo na stran. Bo treba nazaj počasi. Medtem pa: 1 Citiraj
AmpeR Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 8 urami je Alex napisal: Saj pazim, kolikor se da. Sicer pa se izogibamo skokom, ki so za bolj mlade in nore. 😄 Katerega pa si naročil? A jaz ostajam na Yamahi. Tega sem naročil: Giant Reign E+ 2, model 2024. Današnje fotke😉 4 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami 4km v 1h10min v klorirani vodi za praznik bo ok.... 2 Citiraj
Alex Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Pravkar je sportman333 napisal: 4km v 1h10min v klorirani vodi za praznik bo ok.... Super.👍 Jaz ne prenesem klora,tako,da plavanje v njem odpade. 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 24 minutami je Alex napisal: Super.👍 Jaz ne prenesem klora,tako,da plavanje v njem odpade. Na Gorenjskem ni druge alternative😉, razen ce bi se šel Strela in sel s tokom po Savi/Kokri😂 2 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami (urejeno) pred 4 urami je Tilen5 napisal: Mene je prvič matralo koleno ker sem si ga na treningu razdražu(zadnja loža) pa sem dal mal kolo na stran. Bo treba nazaj počasi. Medtem pa: Kaj točno delaš v fintesu za ene vaje, jaz imam doma "fitnes" benč/veslač mizo ter "ukrivljeno štango" za triceps/biceps in delam tole vsak delovnik (pon-pet), tako da nekako premečem 25t uteži na trening, pa zraven še nekaj sklec, trebušnjakov in valjček....(aja ponovitev je po 40 na serijo, tako da benč trenutno 60kg (cilj je 75)....) null Popravljeno pred 4 urami od sportman333 2 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami (urejeno) Push Pull Legs Različne vaje, malo jih rotiram. Za vse skupine mišic,.. ampak le 3-4x na teden, da omogočim regeneracijo in da gre muskl fiber mimo. Ponavadi 3 vaje na mišico 4seti 8-12ponovitev z dodajanjem kg ali pa z istimi kilami. Popravljeno pred 4 urami od Tilen5 2 Citiraj
etcho Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 4 urami je Alex napisal: Jaz ne prenesem klora Jaz pa ne solne kisline. Kaj češ, vsak ma neki. 😉 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.