Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 7 urami je Bini napisal:

Jaz sem bil 4.leta nazaj iz Solčave po panoramski glavnii cesti mimo Matkovega kota naprej do slapu Rinka (parkinga pri koči) s trekingom 28col, 32( gume) in gre brez problema, le proti M.kotu gre bolj počasi zaradi makedama, ki je samo tukaj par kilometrov! 

Lahko se tudi malo skrajša tura, če se spustiš v L. dolino po glavni cesti, ki pripelje s Pavličevega sedla v dolino. Tole bi bilo bolj primerno za treking kolesa. Prva pa za gorce. 

Lep izlet oziroma srečanje bi lahko bilo, če bi se dobili. Eni, ki imate pomoč el. bi nas verjetno morali malo čakat! Morali bi vse skupaj vzeti kot izlet ne tekmovanje.... 🤗😉

Kar se mene tiče da se podružimo ni problema. Kar se čakanja tiče je pa tak, da se električarji prilagodimo in zmanjšamo tempo. 

Napisano
pred 21 urami je TBA napisal:

Na svojem mam 1.9 spredaj zadaj 

Bi šli nasledno panoramsko Solčava? Cca 45km 1300m višincev, 6ur s postanki? 

Tole sem gledal. Če bi se nam še kdo s kakim treking kolesom pridružil bi pač malo priredili pot. Sam poti ne poznam tak da bi malo raziskovali

CONNECT.GARMIN.COM

Distance 45.58 km | Time 6:14:22 | Speed 7.3 kph | Elevation 1,311 m

Jaz sem bil vse kar je na karti levo od Solčave in Podolševe do Rinke, tisto desno je že nekaj drugega zraven.... :whatever:

Napisano
pred 9 urami je Mraušk Mčk napisal:

Zmaj, ti imaš neprimerljivo več izkušenj z Menino, tako da jaz kakšnega hudo pametnega nasveta ne morem dati. Tamkajšnje makadamske poti so krasne tudi za adrenalinsko manj odvisne kolesarje. Gor sem videl tudi ljudi z gravel bicikli, pa upokojenke z električnimi...

Na bicikel se nisem usedel že od decembrskega prevračanja. Rama me že vedno lepo heca. Sem pa ravno včeraj kupil novo čelado, povsem identično tisti, ki sem jo polomil. 

poc?

image.jpeg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.