Bini Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober pred 47 minutami je TBA napisal: @Z M A J prideš v nedeljo? Fino bi bilo če bi še kdo prišel Vabljeni vsi ker pol bo 😢😔Škoda, da ne moram priti, pa drugič mogoč.... 👍😉 Citiraj
Z M A J Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober Pomoje bi bilo smiselno, če se zberemo vsaj 3-je ali 4-je, če bi nas bilo pa več, pa toliko boljše. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober Jaz čez vikende full težko, ker je tamala pri men pa ne bi zgledalo, da kr grem. Citiraj
Z M A J Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober Še ona becikel seboj pa se oba2 pridružita na poganjalcih (malo gibanja ji garant ne škodi). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
TBA Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober odvisno kok je ''tamala'' stara nullmaš zice da se lahko ''todler'' fura al pa vlečno špago ''bike taxi'' null 1 Citiraj
Z M A J Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober No toook majhna pa ni, hehe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober Prvo treba kolo nabavit, pol bomo kolesarili 😉 Citiraj
Tilen5 Napisano 25. oktober Prijavi Napisano 25. oktober Kratki rokavi opet, pa dva domača vrhova Plaz in Škavnica,.. 3 Citiraj
Alex Napisano 26. oktober Prijavi Napisano 26. oktober Včeraj sem bil na pregledu za koleno. Na srečo operacija ni potrebna, mi je pa doktor zabičal, da moram obvezno vsak dan na kolo za utrditev mišic. Tako, da bo sedaj nakup "električarja" obvezen. To sem sedaj odlagal nekaj časa a očitno sledi nakup. Rad bi kupil komplet vzmeteno kolo. V prvem planu je Specialized turbo levo. A vozi kdo tu gor to kolo in kako se kaj obnese baterija 700wh? 4 Citiraj
Boss Napisano 26. oktober Prijavi Napisano 26. oktober Stari, ti rabiš en drug kolo in sicer turbo desno. Ta turbo levo je za politkolesarje za vozit okrog parlamenta. 😜 Drugač pa a boš kupoval pri Extreme Vital? Zdele maj 50% skonto sicer za testne ampak vseeno. 7 jurjev vreden kolo za 3 jurje in pol... ufff. 700Wh ti bo po na asfaltu zadoščala vsaj za 150km, če se ne boš preveč švercal na elektromotor. 4 1 Citiraj
Alex Napisano 26. oktober Prijavi Napisano 26. oktober pred 42 minutami je Boss napisal: Stari, ti rabiš en drug kolo in sicer turbo desno. Ta turbo levo je za politkolesarje za vozit okrog parlamenta. 😜 Drugač pa a boš kupoval pri Extreme Vital? Zdele maj 50% skonto sicer za testne ampak vseeno. 7 jurjev vreden kolo za 3 jurje in pol... ufff. 700Wh ti bo po na asfaltu zadoščala vsaj za 150km, če se ne boš preveč švercal na elektromotor. Ja, ravno gledam na Extreme vital. Tudi smučarsko opremo kupujem pri njih v BTC pa že poznam par prodajalcev. Edino še še nisem odločil med velikostjo S4 in S5. S4 naj bi bilo bolj aglno po ovinkihi, S5 pa stabilno. Za mojo višino 184 cm prideta oba v poštev. He, He, tokrat bo izgleda zasuk v levo. Če bo potrebno bomo šli tudi kak krog okoli parlamenta. 😊 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 26. oktober Prijavi Napisano 26. oktober Sam če en dobiš popusta je pa ena izmed bolj dragih trgovin. Jaz sem en kolesarski nahrbtnik in dva bidona vzel nazadnje tu ampak je bil popust(zadnji izdelki) 1 Citiraj
TBA Napisano 26. oktober Prijavi Napisano 26. oktober sem ravno gledal na njihovi spletni... teh za 3900 so v S4 in S5 že vsi rezerviran. Al pa narobe gledam. superca še en potencialni kandidat da se pride družit na mini kolesarjenju Drugače imaš v sloveniji kar nekaj dobrih trgovin. ko sem kupoval sem največ gledal na (vrsntni red je mixan ) Enduro, energija bikes, blokada (lokalna trgovina), proloco, grašca, šport11, wheelbase, grašca, ... 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 27. oktober Prijavi Napisano 27. oktober En u easy recovery ride, zdej pa kak dan počitka. Citiraj
Tilen5 Napisano 27. oktober Prijavi Napisano 27. oktober (urejeno) kako to da vsi kolesarite ? a niso eni tu na forumu pisali že slaba dva mesca nazaj da je konc za letos?🤣😛🙃 Popravljeno 27. oktober od Tilen5 1 1 Citiraj
Bossek Napisano 27. oktober Prijavi Napisano 27. oktober pred 43 minutami je Tilen5 napisal: kako to da vsi kolesarite ? a niso eni tu na forumu pisali že slaba dva mesca nazaj da je konc za letos?🤣😛🙃 Ah, zame nikol ni konec sezone Edino kar mam pogoj je da je nad 0. Januarja sem enkrat sel pa je blo -5 in ni prijetno 3 Citiraj
TBA Napisano 27. oktober Prijavi Napisano 27. oktober Pred eno uro je Tilen5 napisal: kako to da vsi kolesarite ? a niso eni tu na forumu pisali že slaba dva mesca nazaj da je konc za letos?🤣😛🙃 Mogoče za njih 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 27. oktober Prijavi Napisano 27. oktober pred 58 minutami je Bossek napisal: Ah, zame nikol ni konec sezone Edino kar mam pogoj je da je nad 0. Januarja sem enkrat sel pa je blo -5 in ni prijetno Pri -5 je pogoj na vrhu hriba oštarija s krušno pečjo da se človek pogreje in posuši. Potem je za na spust dobra oblačila, pa druga očala - takšna, ki imajo na okvrju peno, da tesnijo kot smučarska. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 27. oktober Prijavi Napisano 27. oktober Včeraj in še posebej danes je bil zelo primeren dan za razne pohode in rekreacijo v naravi... 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.