Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Danes smo po?eli dru?benopoliti?no neprimerno stvar - dru?ina je ?la na sonce in sve? zrak. Obiskali smo Veliko planino - mesto duhov - vsake dva do tri kilometre en planinec, se en zafrkavam. 

Ker je tako po?etje seveda povsem nesprejemljivo, bo v prihodnjih dneh to mali diktator prepovedal. 

Edina stvar ki nas obvaruje pred prezgodnjo poslednjo sodbo je na? imunski sistem. Krepitev le tega pa potanovem ni za?elena - ve? bo mrtvih la?je bo vladat.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Danes smo po?eli dru?benopoliti?no neprimerno stvar - dru?ina je ?la na sonce in sve? zrak. Obiskali smo Veliko planino - mesto duhov - vsake dva do tri kilometre en planinec, se en zafrkavam.

Ker je tako po?etje seveda povsem nesprejemljivo, bo v prihodnjih dneh to mali diktator prepovedal.

Edina stvar ki nas obvaruje pred prezgodnjo poslednjo sodbo je na? imunski sistem. Krepitev le tega pa potanovem ni za?elena - ve? bo mrtvih la?je bo vladat.

Tudi jaz nisem bil cel dan doma. Living on the edge...

Bomo pa sklece delali doma pa hodili okoli bloka...

Napisano

Danes prvi? na tem gri?u :)

post-185-0-81891100-1584733224_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Nejc, Hojs ima nekaj samo zate:

5. Ali lahko kolesarimo?
Kolesarjenje je mogo?e v parkovnih in sprehajalnih povr?inah. "Vendar prosim kolesarje, da so uvidevni pri rekreaciji. Prednost dajte tistim, ki potrebujejo sve? zrak. Se pravi starej?im in drugim ranljivim skupinam," je dejal minister.  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo: 

Napisano

Prvi? sli?im. To je za mtb,a?

Do tik pod vrhom oz. za najbolj vztrajne morda povsem do vrha (v neposredni bli?ini je ?rnivec 902m)

Kot izhodi??e vas GOZD ali BREZJE (nad Kamnikom)

www.hribi.net ponuja ve? mo?nosti :)

Napisano

5. Ali lahko kolesarimo?

Kolesarjenje je mogo?e v parkovnih in sprehajalnih povr?inah. "Vendar prosim kolesarje, da so uvidevni pri rekreaciji. Prednost dajte tistim, ki potrebujejo sve? zrak. Se pravi starej?im in drugim ranljivim skupinam," je dejal minister.  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo: 

Pa? ?istokrvni idiot, ki nima pojma o ?em sploh govori.

33112_1.png

Napisano

?rnivec poznam... Iz Ljubljane in potem v GG in preko Braslov? nazaj. Morm pa ?e 1x sprobati (upam da sem si prav zapomnil) prelaz Lipa.

5. Ali lahko kolesarimo?

Kolesarjenje je mogo?e v parkovnih in sprehajalnih povr?inah. "Vendar prosim kolesarje, da so uvidevni pri rekreaciji. Prednost dajte tistim, ki potrebujejo sve? zrak. Se pravi starej?im in drugim ranljivim skupinam," je dejal minister. :vskalo: :vskalo: :vskalo:

Hahahahhahahaahahahah... Mi ga pa ne potrebujemo (sve?ega zraka). Svasta.

Ampak kako pa priti v parkovne in sprehajalne povr?ine? Bicikel v avto do tja? Pa jaz sem mislil ,da na?eloma ni dovoljeno kolesariti po parkih in sprehajalnih povr?inah...

Mislim..... Ah... Skoda besed...

Napisano

Pa? ?istokrvni idiot, ki nima pojma o ?em sploh govori.

Dobra plat tega da imamo idiotsko vlado je v tem, da se virusa kar naenkrat ne bojim toliko kot teh imbecilov.

Napisano

Na uho mi je pri?lo,da levi in desni vozijo Mazdo ,a ?e ne vemo kdo jo vozi bolje..... ?e enega navadnega virusa ne moremo obvladat ne da bi se skregal,?alostno.....

Napisano

Na uho mi je pri?lo,da levi in desni vozijo Mazdo ,a ?e ne vemo kdo jo vozi bolje..... ?e enega navadnega virusa ne moremo obvladat ne da bi se skregal,?alostno.....

?e bi lahko, bi ti dal 10lajkov za tole...

Napisano

?alostno,da samo ti! Tak pa? mamo.....

Ah,lej, Forum je to. Itak da je zdaj govora o politiki, virusu.... In ko se vme?a politika, se vedno skregamo/jo... Vedno je bilo tako in vedno bo.

Saj ?ez 4mesece bomo pa jamrali,kako so Hrvatje dragi in kako se gre za isti denar lahko v Gr?ijo. Potem bomo spra?evali a so zimske gume po 5ih letih ?e ok in v veselem decembru bomo spet vsi ultra osladni in si bomo vo??ili vse povprek...

Tako pa? je.

Napisano

Ah,lej, Forum je to. Itak da je zdaj govora o politiki, virusu.... In ko se vme?a politika, se vedno skregamo/jo... Vedno je bilo tako in vedno bo.

Saj ?ez 4mesece bomo pa jamrali,kako so Hrvatje dragi in kako se gre za isti denar lahko v Gr?ijo. Potem bomo spra?evali a so zimske gume po 5ih letih ?e ok in v veselem decembru bomo spet vsi ultra osladni in si bomo vo??ili vse povprek...

Tako pa? je.

Pozabil si napisat, da skoraj vedno in v vsaki temi nekje zavijemo s teme in za?nemo NAFTA proti BENCINU.  :hohoho:

Napisano

Pozabil si napisat, da skoraj vedno in v vsaki temi nekje zavijemo s teme in za?nemo NAFTA proti BENCINU. :hohoho:

In mi2 se oba nasmehneva in greva tankat lpg....

Napisano

?alostno,da samo ti! Tak pa? mamo.....

Tudi jaz.

Tako pa? je.

Sej v bistvu se sploh ne kregamo.V bistvu samo podajamo svoja stali??a. Mislim, da ni nih?e osebno koga drugega ?alil zaradi tega.

Napisano

Kregamo... Ok,ne kregamo. Jaz itak Mislim, da za kregati,moras najprej biti prijatelj, da se potem lahko sKREGA?. Pa? nesoglasja oz. kako se re?e temu... Podajanje razli?nih mnenj...

Mal prickanja, ko nimamo kaj drugega po?eti. Saj ?e bi nam ornk tekla voda v grlo, tudi nebi mogli iti na net..

Napisano

Ja ...vsak pove svoje mnenje ..mi se tle samo pogovarjamo...bi rekel Ajvar..ITAk..ZOOM ZOOM lp

Napisano

Meni je ?e dosadilo s to politiko,.. na fbju imam dobro igrico. Omeni politiko = get snoozed for 30days

image.jpeg

Napisano

Tako pa? je.

Ooo, da bi se uresni?ile tvoje besede in bomo imeli le take skrbi.  :rozico: 

Napisano

Ok... Verjetno nas bo kdo razpizdil na cesti, pa verjetno bo ?e milijon drugih stvari, ki se nam zdaj zdijo malenkostne, takrat bo pa zaradi njih (spet) ogenj v strehi...

Taki smo ljudje, pa priznamo to , ali pa ne...

Napisano

Danes uporabil smu?arsko ?elado kot kolesarsko, ker se je konkretno ohladilo napram v?eraj. Letos nisem smu?al niti 1x in danes testna vo?nja s to ?elado, da si u?es ne prehladim k zmaj :P

post-185-0-00708800-1584881569_thumb.jpg

Napisano

Danes uporabil smu?arsko ?elado kot kolesarsko, ker se je konkretno ohladilo napram v?eraj. Letos nisem smu?al niti 1x in danes testna vo?nja s to ?elado, da si u?es ne prehladim k zmaj :P

Pohvalno da ne zabu?avas doma in izkoristis dan :)

Napisano

Pohvalno da ne zabu?avas doma in izkoristis dan :)

To je biw tak kraj?i (kolesarski) sprehod, sicer pa po novem se me ?e slab?a polovica boji (je ne bom glih pretirano pogre?ow).  :lol:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.