Bini Napisano 19. junij, 2021 Prijavi Napisano 19. junij, 2021 pred 18 urami je Nejc1986 napisal: Daleko je more... Čestitke... 👍😀 1 Citiraj
Bartol Napisano 20. junij, 2021 Prijavi Napisano 20. junij, 2021 Ena od rešitev je lahko tudi ločen komplet koles, kar znatno olajša menjavo in razširi uporabnost. Jaz imam en komplet s tubeless kramparcami, drugega pa z gladkimi, nabitimi na 7barov. Ni idealno, je pa dober kompromis. Tako lahko pridem z istim geštelom na Porezen, Zvoh in se gonim po Golovcu, naslednji dan pa iz Ljubljane na obalo (v tišini 😄) v manj kot štirih urah. 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 20. junij, 2021 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2021 Pravkar je Bartol napisal: Ena od rešitev je lahko tudi ločen komplet koles, kar znatno olajša menjavo in razširi uporabnost. Jaz imam en komplet s tubeless kramparcami, drugega pa z gladkimi, nabitimi na 7barov. Ni idealno, je pa dober kompromis. Tako lahko pridem z istim geštelom na Porezen, Zvoh in se gonim po Golovcu, naslednji dan pa iz Ljubljane na obalo (v tišini 😄) v manj kot štirih urah. Se popolnoma strinjam. Itak ne moreš biti na dveh kolesih hkrati In se izogneš težavam s hrambo dveh (ali treh, štirih...) koles, nekaj prihraniš na vzdrževanju. Ampwk...7barov...na kateri dimenziji gum? 29colar mtb je to? Porezen... Akhm... Iz smeri Cerknega... Tam je pa kar hard priti do koče brez sestopa. 1 Citiraj
Bartol Napisano 20. junij, 2021 Prijavi Napisano 20. junij, 2021 (urejeno) 26", gume pa continental contactspeed. Porezen je lušten, štartal sem v Škofji Loki, šel do Blegoša, Porezna ter preko Sorice do Bohinjske Bistrice. Vmes so odseki, kjer je potrebno kolo tudi nesti ('Majdelc', na fotografiji), vsekakor pa je kar precej poti primerne le za kramparce in pripravljene noge. Krasen dan Popravljeno 20. junij, 2021 od Bartol dodane fotografije 5 2 Citiraj
ignacij Napisano 20. junij, 2021 Prijavi Napisano 20. junij, 2021 Mojstri kolesarjenja, odločil sem se, da si kupim flat pedala za svoje fitnes kolo. Trenutno imama gor eno plastično čehovino, ki sem jo dobil ob nakupu kolesa. Gledam te pedala, pa me zanima če bo to za nekega rekreatvica dovolj dober. Pedal za zapenjat ne bom kupoval, da se ne razbijem. Crank Brothers flat pedala Stamp 1 small & large črna L - Kolesarski center Valy-Žagar WWW.VALY.SI Flat pedala Crank Brothers Pedala Stamp 1. Kvalitetna, tanka flat pedala v dveh velikostih, da ustrezajo prav vsaki velikosti čevljev in nudijo ... Prav tako me zanima, kaj je fora kolesarskih flat čevljev, a je pri uporabi v primerjavi npr. s pohodniškimi salamonkami dejanko neka razlika zaradi tršega podplata, a bom lažje pritiskal, bo večji izkoristek...? Gledam te copate: ČEVLJI FIZIK GRAVITA TENSOR FLAT 42 SIVA | Velo d.d. WWW.VELO.SI MTB flat čevlji Fizik Gravita Tensor... Citiraj
robertk6 Napisano 20. junij, 2021 Prijavi Napisano 20. junij, 2021 Mislim da z temi pedali ne moreš zgrešit, kar se pa čevljev tiče pa je moje mnenje da tega ne potrebuješ. Čisto dovolj bojo kake salomonke z malo tršim podplatom. Jaz na gorcu vedo nosim salomonke in ni nikakršnih problemov. 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 20. junij, 2021 Avtor Prijavi Napisano 20. junij, 2021 Jaz bom zagovarjal spd pedala. Ko se navadiš so tudi bolj varna kot kakšna cenena plastična pedala na katerih si hitro zdrsne. 2 Citiraj
Deeyan Napisano 20. junij, 2021 Prijavi Napisano 20. junij, 2021 (urejeno) pred 1 uro je Nejc1986 napisal: Jaz bom zagovarjal spd pedala. Ko se navadiš so tudi bolj varna kot kakšna cenena plastična pedala na katerih si hitro zdrsne. Se bom kr pridruzu tem odgovoru. Ko bos 1x sprobal spd nebos hotu vec brez njih Popravljeno 20. junij, 2021 od Deeyan 1 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Mraušk Mčk Napisano 21. junij, 2021 Prijavi Napisano 21. junij, 2021 pred 19 urami je ignacij napisal: Mojstri kolesarjenja, odločil sem se, da si kupim flat pedala za svoje fitnes kolo. Trenutno imama gor eno plastično čehovino, ki sem jo dobil ob nakupu kolesa. Gledam te pedala, pa me zanima če bo to za nekega rekreatvica dovolj dober. Pedal za zapenjat ne bom kupoval, da se ne razbijem. Crank Brothers flat pedala Stamp 1 small & large črna L - Kolesarski center Valy-Žagar WWW.VALY.SI Flat pedala Crank Brothers Pedala Stamp 1. Kvalitetna, tanka flat pedala v dveh velikostih, da ustrezajo prav vsaki velikosti čevljev in nudijo ... Prav tako me zanima, kaj je fora kolesarskih flat čevljev, a je pri uporabi v primerjavi npr. s pohodniškimi salamonkami dejanko neka razlika zaradi tršega podplata, a bom lažje pritiskal, bo večji izkoristek...? Gledam te copate: ČEVLJI FIZIK GRAVITA TENSOR FLAT 42 SIVA | Velo d.d. WWW.VELO.SI MTB flat čevlji Fizik Gravita Tensor... Stamp 1 so dobra izbira, jaz imam stamp 3 že drugič zapored (ene sem razbil), imam pa velikos L da pozimi tudi gojzarji lepo gor sedejo. Flat čevlji na flat pedalih bolje primejo kot pohodniški čevlji, vendar pa na fitnes kolesu to ni tako pomembno, nizki pohodni čevlji z zelo trdim podplatom meni zadoščajo za MTB. V polpretekli zgodovini MTB so se dogajale velike selitve narodov s SPD na flat, in nato spet nazaj. Sprobal oboje, meni je bila glavna prednost SPD, da si v klanec razvil več moči in pa boljši občutek, da noga ne zdrsne dol s pedala. Ampak očitno je bil to samo občutek, ker do sedaj nikoli nisem zdrsnil s flatov, četudi ne nosim namenskih čevljev. Pri padcih s kolesom je med obojimi razlika ta, da pri flatih eno malenkost lepše padeš. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 21. junij, 2021 Prijavi Napisano 21. junij, 2021 Opa Mraušk si še "live & kicking" ... lepo. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 22. junij, 2021 Prijavi Napisano 22. junij, 2021 dne 21. 6. 2021 ob 13:28 je Boss napisal: Opa Mraušk si še "live & kicking" ... lepo. Brcam brcam. Lep pozdrav vsem. 3 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 24. junij, 2021 Prijavi Napisano 24. junij, 2021 Premiera novega zmajskega konja, huhu 4 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 24. junij, 2021 Prijavi Napisano 24. junij, 2021 Končno, in kako se pelje napram unemu prejšnjemu? Citiraj
Z M A J Napisano 25. junij, 2021 Prijavi Napisano 25. junij, 2021 pred 12 urami je Boss napisal: Končno, in kako se pelje napram unemu prejšnjemu? Maw sem razocaran, ker se vedno je treba POGANJAT, hehe Treking gume moram cimprej namestit, ker to je tisto, da ga urezem k zmaj po asfaltu, ne tole brencanje kot roj srsenov, Tamaw kolo bo pa ostal za makadam 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 25. junij, 2021 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2021 (urejeno) pred 14 urami je Z M A J napisal: Premiera novega zmajskega konja, huhu Lep, lep. A ti ni mogoče Mal premali? To si novega vzel? Popravljeno 25. junij, 2021 od Nejc1986 Citiraj
Z M A J Napisano 25. junij, 2021 Prijavi Napisano 25. junij, 2021 Ni premajhen, to je v resnici ogromna zadeva. Model 2020, rabljen kurckej, se pravi nov 5 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 26. junij, 2021 Prijavi Napisano 26. junij, 2021 Skok na Smrekovec 🙂 3 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 26. junij, 2021 Prijavi Napisano 26. junij, 2021 Najvecja visina ti ne stima ali pa jaz narobe vidim. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 26. junij, 2021 Prijavi Napisano 26. junij, 2021 pred 58 minutami je Z M A J napisal: Najvecja visina ti ne stima ali pa jaz narobe vidim. pred 59 minutami je Z M A J napisal: Zdgleda ja, da je Garmin zajebu za 100m 🙂 2 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Nejc1986 Napisano 21. julij, 2021 Avtor Prijavi Napisano 21. julij, 2021 Jaz sem pa danes šel prvič po lanskem septembru kolesarit v meni zelo ljubo Italijo. Startal v Pontebbi... Plan je bil iti čez Passo del Cason di Lanza v Paularo... Po 16km klanca in 1000visincih me je pričakala tabla, da je na spustu cestna zapora... Domačini so rekli, da se s kolesom da priti mimo... Qrac se da priti. Po 8km spusta sem se obrnil in naredil novih 500visincev, da sem prečkal isti prelaz, potem pa preko Nassfeldpass-a v Avstrijo... Sledil je Plockenpass, spust v Italijo, Tolmezzo... Ker mi je šlo res dobro, sem skočil še na Sella Neveo in potem do Pontebbe. 220km in drobiž pod 5000visinci. Ena lepših tras v sedmih letih odkar kolesarim. 6 2 Citiraj
Deeyan Napisano 27. julij, 2021 Prijavi Napisano 27. julij, 2021 Ena gorska proti Čreti 🙂 3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Nejc1986 Napisano 28. julij, 2021 Avtor Prijavi Napisano 28. julij, 2021 pred 22 urami je Deeyan napisal: Ena gorska proti Čreti 🙂 Sem moral prav pogledati kje je to. A na Čelovnik si potem že šel? 1 Citiraj
Deeyan Napisano 28. julij, 2021 Prijavi Napisano 28. julij, 2021 pred 7 minutami je Nejc1986 napisal: Sem moral prav pogledati kje je to. A na Čelovnik si potem že šel? Ne se 😁 mam pa v mislih ta znameniti Celovnik 🙂 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Nejc1986 Napisano 28. julij, 2021 Avtor Prijavi Napisano 28. julij, 2021 Pred eno uro je Deeyan napisal: Ne se 😁 mam pa v mislih ta znameniti Celovnik 🙂 Ampak iz Radeč. Iz smeri Sevnice ne šteje. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.