pob Napisano 27. september, 2021 Prijavi Napisano 27. september, 2021 Sem bil v Piranu cel vikend in gledujem kolesa, zdej ko sem ravno v tem. Navadno kolo je ratalo prava redkost, zgleda, samo še električna, haha. 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 27. september, 2021 Avtor Prijavi Napisano 27. september, 2021 pred 10 minutami je pob napisal: Sem bil v Piranu cel vikend in gledujem kolesa, zdej ko sem ravno v tem. Navadno kolo je ratalo prava redkost, zgleda, samo še električna, haha. Res je.... Meni se je že parkrat zgodilo da ko sem nekje spraševal za pot , so me najprej vprašali če imam e-kolo,ali "navadno".... 2 1 Citiraj
AmpeR Napisano 27. september, 2021 Prijavi Napisano 27. september, 2021 Se dobi še navadna. Ravno prejšnji teden sem bil pri enim tapravim downhillerjem, ki ima "klasik" 2 fulija. Ma pravi, da e-mtb mu nebi nič škodil, ker bi veliko časa prešparal za vzpone in tako bi šel večkrat po trailu dol. 2 Citiraj
jures Napisano 17. oktober, 2021 Prijavi Napisano 17. oktober, 2021 Enkrat se je ze pisalo ontem - katero luc priporocate? Prvo? - Led - da se polni - da se sname z nosilca samostojno (ne da moras vsakic kako elastiko snemat - da res vidis pred kolesom ne samo da si viden - do 50€ djankuje, spasiba, merci Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 18. oktober, 2021 Prijavi Napisano 18. oktober, 2021 pred 13 urami je jures napisal: Enkrat se je ze pisalo ontem - katero luc priporocate? Prvo? - Led - da se polni - da se sname z nosilca samostojno (ne da moras vsakic kako elastiko snemat - da res vidis pred kolesom ne samo da si viden - do 50€ djankuje, spasiba, merci zdej spet kolk se voziš... če se redkokdaj voziš v temi definitivno za polnit, pa itak tak da jo lahk snameš z nosilca. Js mam tole in je top shit https://www.aliexpress.com/item/32824420103.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d1DmfJC Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tilen5 Napisano 18. oktober, 2021 Prijavi Napisano 18. oktober, 2021 Kaj pa nekaj da kupiš jutri ? Hodim v fitness s kolesom pa me je začela tema lovit, ker se dnevi krajšajo, pa ne bi glih čakal aliexpressa. Citiraj
AmpeR Napisano 18. oktober, 2021 Prijavi Napisano 18. oktober, 2021 Mogoče pa iz EU skladišča kaj podobnega: Xanes xl29 light 18650mah battery usb motorcycle e-bike bike bicycle cycling flashlight Sale - Banggood.com WWW.BANGGOOD.COM Only US$25.40, buy best xanes xl29 light 18650mah battery usb motorcycle e-bike bike bicycle cycling flashlight sale online store at wholesale price. Citiraj
jures Napisano 18. oktober, 2021 Prijavi Napisano 18. oktober, 2021 (urejeno) Rabim predvsem za mulca zdaj se iz igrisca pozno vraca domov, ok pozno tema je pac, in pri nas mamo veliko polje za prevoziti, vcasih tudi z meglo. mamo starejse pesce, valjda vsi v crnem, spuscene pse na sprehodu….rabi videti pred seboj, sam mi aje rekel, zdaj ma tisto zabico…. Popravljeno 18. oktober, 2021 od jures Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 18. oktober, 2021 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2021 Moje mnenje: sam imam na specialki spredaj signalno lučko in na nočnih vožnjah še reflektor (ki je preeecej dražji od 50eur pa tudi precej okoren-posebej sta namreč baterija in kabel ). Na nočnih vožnjah imam še čelko pod čelado in se super obnese,saj si osvetlis ovinek in recimo ko te zmoti nek hrup ob strani si pač tja posvetiš. Tudi ko te avto dohiteva iz stranske smeri (križišča),lepo posvetiš proti njemu in te prej opazi,kot če bi snop letel le predte. Tako da moj glas gre definitivno čelki. Plus to,da je uporabna tudi pri hoji/teku... Če bi se sam vozil po temi izven mesta oziroma nekje po obrobju,bi si nabavil čelko in pa oblekel odsevni varnostni jopič . Plus seveda luč zadaj. Sam sem kupil čelko v Decathlonu za 30eur in mi dela že vsaj 4leta, pa jo kar redno uporabljam. Seveda na USB polnjenje. Citiraj
jures Napisano 18. oktober, 2021 Prijavi Napisano 18. oktober, 2021 Sem nasel tole Xanes. Saj ni pocen nenazadnje. Ampak glih 50€ hvala vsem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 11. december, 2021 Prijavi Napisano 11. december, 2021 Zima, zima ❄️😁 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Nejc1986 Napisano 11. december, 2021 Avtor Prijavi Napisano 11. december, 2021 Tudi pri meni danes po dolgem času malo v sneg. Včeraj pa obalna 1 Citiraj
Shrek Napisano 11. december, 2021 Prijavi Napisano 11. december, 2021 pred 1 uro je Deeyan napisal: Zima, zima ❄️😁 Krka? Citiraj
Deeyan Napisano 11. december, 2021 Prijavi Napisano 11. december, 2021 Pred eno uro je Shrek napisal: Krka? Gora Oljka 🙂 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bini Napisano 11. december, 2021 Prijavi Napisano 11. december, 2021 pred 1 uro je Deeyan napisal: Gora Oljka 🙂 Super,tvoj domač teren😃 Citiraj
Nejc1986 Napisano 15. januar, 2022 Avtor Prijavi Napisano 15. januar, 2022 Prva letošnja. Slavnik in koča na Kokoši. 3 Citiraj
Sishi Napisano 17. januar, 2022 Prijavi Napisano 17. januar, 2022 Slivnica flow včeraj 6 Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Stinica Napisano 6. februar, 2022 Prijavi Napisano 6. februar, 2022 Po 8.letih sem si novega privoščil 7 Citiraj ?If you?re afraid to fail, then you?re probably going to fail.? ? Kobe Bryant
Jest Napisano 17. februar, 2022 Prijavi Napisano 17. februar, 2022 @Nejc1986, ti veliko kolesaris po raznih hribih in gricih ... Si ze kdaj dozivel kaj podobnega? video.mp4 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Nejc1986 Napisano 17. februar, 2022 Avtor Prijavi Napisano 17. februar, 2022 pred 3 minutami je Jest napisal: @Nejc1986, ti veliko kolesaris po raznih hribih in gricih ... Si ze kdaj dozivel kaj podobnega? video.mp4 10.85 MB · 0 prenosov Nope:) srečanje z medvedjim mladičem pod Rakitno je bilo dovolj 2 Citiraj
Deeyan Napisano 17. februar, 2022 Prijavi Napisano 17. februar, 2022 pred 2 urama je Jest napisal: @Nejc1986, ti veliko kolesaris po raznih hribih in gricih ... Si ze kdaj dozivel kaj podobnega? video.mp4 10.85 MB · 0 prenosov Js pa sem neki podobnega, spust iz klanca, za ovinkom pa krava sred ceste Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bini Napisano 17. februar, 2022 Prijavi Napisano 17. februar, 2022 Pred eno uro je Deeyan napisal: Js pa sem neki podobnega, spust iz klanca, za ovinkom pa krava sred ceste 😲🙈 Citiraj
Boss Napisano 17. februar, 2022 Prijavi Napisano 17. februar, 2022 pred 6 urami je Deeyan napisal: Js pa sem neki podobnega, spust iz klanca, za ovinkom pa krava sred ceste In to je bla zadnja, ki si ji rekel krava, potem, ko si dobil "šamar" okol ušes .. 2 Citiraj
Deeyan Napisano 17. februar, 2022 Prijavi Napisano 17. februar, 2022 pred 6 urami je Boss napisal: In to je bla zadnja, ki si ji rekel krava, potem, ko si dobil "šamar" okol ušes .. Ko bi bla vsaj res taka "krava" 😂 je bla pa mal bolj obilna 3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.