Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jaz sem kupil rabljeno Mazdo 6 brez kljuke. Na uradnem servisu je bila malo draga, zato sem se obrnil malo stran v Celju na Avtoelektriko Grajžl, ker sem po referencah izvedel, da dobro uredijo za dobro ceno. Sem zadovoljen, lepo izvedeno, kljuka deluje b.p. Gre se pa za nevidno proizvajalec Oris. Pri izvedbi sem dal zraven še homologacijski karton in še neke podatke z avta in malo kasneje je prišel karton izpolnjen nazaj.
-
Pri tem problemu je tako, kot pri mreži, če se vleče vzporednice. Mreža je tako hitra, kot je hiter njen najšibkejši (najpočasnejši) del, ne glede na njeno nazivno hitrost. Enako je v elektro omrežju, podrediti se je treba najšibkejšim členom, ali jih zamenjati, kot del investicije, pa smo spet pri €€. Če vzamem Janezov primer z internetom, če mu ne bi do doma pripeljal optike, ne bi imel te hitrosti, pa če tudi bi na poti zamenjal vse ruterje, ojačevalnike, splitterje, pa ne vem kaj še. upload je pa kot SE, ne moreš uploadati s hitrostjo 200mb/s kot to zmore branje SSD diska, omrežna kartica, ruter, če je kabel od bajte švoh, ali ruter na poti star....
-
Nov dan, nova lokacija....Julich. Gradnja največjega v EU do sedaj, prvi Exascale superkalkulatorček v EU, na svetu ne verjamem (ker se bo še nadgrajeval, in tudi drugje po svetu bo tako). Tudi modularen DC je z naše strani, velikost? Po moje bi se dalo zapolniti stožensko fuzbal travco Več na: Exascale supercomputer JUPITER: First containers set up at JSC WWW.FZ-JUELICH.DE The first containers of the modular data centre for the European exascale supercomputer are in place.
-
Ko sem vzel CX-30, so mi dali kupon in sem naročil kljuko, tako da je bila gor ob prevzemu avta. Pooblaščenec jo je zmontiral, jaz pa sem jo moral homologirat. Na tehničnih je ni znal dat gor (🤔), sem mu pokazal, in so poslali papirje v LJ, da vpišejo v homologacijo. Kljuka služi b.p.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.