Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Nov dan, nova lokacija....Julich. Gradnja največjega v EU do sedaj, prvi Exascale superkalkulatorček v EU, na svetu ne verjamem (ker se bo še nadgrajeval, in tudi drugje po svetu bo tako). Tudi modularen DC je z naše strani, velikost? Po moje bi se dalo zapolniti stožensko fuzbal travco Več na: Exascale supercomputer JUPITER: First containers set up at JSC WWW.FZ-JUELICH.DE The first containers of the modular data centre for the European exascale supercomputer are in place.
-
Ko sem vzel CX-30, so mi dali kupon in sem naročil kljuko, tako da je bila gor ob prevzemu avta. Pooblaščenec jo je zmontiral, jaz pa sem jo moral homologirat. Na tehničnih je ni znal dat gor (🤔), sem mu pokazal, in so poslali papirje v LJ, da vpišejo v homologacijo. Kljuka služi b.p.
-
Peljal kolo na servis, zamenjali ležaj v zadnjem pestu, kontrola motorja, senzorjev, vse b.p. Najbolj pa mi je zanimiv podatek, ki so ga potegnili ven, večinoma ga uporabljam kot analogno kolo. 😄
-
Mislim če si že menjal zadaj, zakaj bi še enkrat? A so se ti dejansko znucale? Sem popingal @scania po telefonu, pravi da textar ali zimmermann naluknjane so skor isto kvalitetne po njegovo, sem naročil kar klasika zimmermann ker so mi zdržale toliko km in sem zadovoljen.
-