Bini Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Ja, je ugotovil, da se je skregal z ekonomijo-borzo.... Vsi bogati miljarde izgubljajo in to ne gre skupaj. Sedaj bo pa podal izjavo da skrbi za državljane, ker bi se vse podražilo in bi slabše živeli... Niso pa nobeno vojno v desetletjih dobili ampak celem svetu(Evropi) stroške naredili.... 1 Citiraj
Janez007 Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Imam občutek, da so bogati v zadnjih dneh ogromno zaslužili. Še jaz bi zaslužil, če bi 1 uro prej vedel, kaj bo bleknil predsednik ZDA. Ne verjamem, da Musk ne bi vedel in se pravočasno pravilno obrnil ... 1 Citiraj
Bini Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april A vseeno so najbogatejši lastniki multinacionalk največ izgubili, ker imajo pač največ..... Citiraj
Bini Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Sedaj ima v pacu Kitajce in ne more vse naenkrat obdelat! Mi bi morali zdaj bojkotirat Ameriško robo kolikor se le da in bi kmalu spoznal, da nima prav kar počne! Jaz sem za ničelne carine kot jih predlaga EU kar bi pomenilo pocenitev vseh izdelkov in dobrin.... 1 Citiraj
Janez007 Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april (urejeno) pred 35 minutami je Bini napisal: A vseeno so najbogatejši lastniki multinacionalk največ izgubili, ker imajo pač največ..... Vedno zmagajo tisti, ki imajo predčasno prave informacije. Kaj mislite, kdo je v tej "zmedi" zmagal, desna roka Elon Musk ali revni majhni vlagatelji? Popravljeno 10. april od Janez007 Citiraj
Bini Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april pred 15 minutami je Janez007 napisal: Vedno zmagajo tisti, ki imajo predčasno prave informacije. Kaj mislite, kdo je v tej "zmedi" zmagal, desna roka Elon Musk ali revni majhni vlagatelji? Vsi ti mali bodo sigurno popušili.... 🥴 Ampak to je drobiž..... Citiraj
Janez007 Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april (urejeno) pred 38 minutami je Bini napisal: Vsi ti mali bodo sigurno popušili.... 🥴 Ampak to je drobiž..... Malih neobveščenih, ki so v paniki prodali (niso videli dna), je milijon x več. Obveščeni so na razprodaji to pokupili, potem pa je g. Trump objavil 3 mesečni odlog. To je približno tako, kot bi posamezniki v naprej vedeli, katere številke bodo izžrebane na lotu. Popravljeno 10. april od Janez007 5 Citiraj
Alex Napisano 10. april Prijavi Napisano 10. april Dobro je, delnice so zopet v zelenem. 👍 Upam, da se počasi postavijo na stare vrednosti. 3 1 Citiraj
MazdaBoy Napisano četrtek ob 15:13 Prijavi Napisano četrtek ob 15:13 Dokler Trump ne bo kej novega twitnil, da bo strmoglavilo spet 🙂 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.