Bossek Napisano 16. december, 2023 Prijavi Napisano 16. december, 2023 pred 13 minutami je SpEkTr napisal: Jaz tudi, dokler sedaj niso začeli zaračunat provizije.. Provizije za? 🤔 Citiraj
SpEkTr Napisano 16. december, 2023 Prijavi Napisano 16. december, 2023 Plačila in dvig na bankomatu Citiraj
Bossek Napisano 16. december, 2023 Prijavi Napisano 16. december, 2023 pred 1 minuto je SpEkTr napisal: Plačila in dvig na bankomatu Za dvig na bankomatu vem (to mi se slovenska banka racuna 😡), ampak placila? Od kdaj? Sam redno (99% transakcij) izvedem preko Curve. Nobene provizije ni. Pa to sem ze na dveh forumih zasledil, ampak si predstavljam, da je nekdo nekaj napacno prebral in se sedaj siri ta novica. Citiraj
SpEkTr Napisano 16. december, 2023 Prijavi Napisano 16. december, 2023 Saj je v ceniku. Ampak od določene kvote dalje. Jaz nisem bil pozoren pa sem za dvig na bankomatu plačal 10 eur.Tako da sem sedaj zamenjal banko, ki podpira Google wallet (nkbm) pa bom to uporabljal. Curve mam sicer še Citiraj
Bossek Napisano 16. december, 2023 Prijavi Napisano 16. december, 2023 Ja od 15. novembra naprej je sprememba in za bankomat sem videl da je 2 GBP ali 2% (kar je visje). Za placila pa resno nikjer ne najdem fee-ja in ga tudi se nisem placal. Pogoji: Curve | One card to rule them all WWW.CURVE.COM In se PDF: https://cdn.buttercms.com/D6UBpsOhSBe0Ob9gGNig 1 Citiraj
godlike Napisano 16. december, 2023 Prijavi Napisano 16. december, 2023 pred 8 minutami je SpEkTr napisal: Saj je v ceniku. Ampak od določene kvote dalje. Jaz nisem bil pozoren pa sem za dvig na bankomatu plačal 10 eur. Tako da sem sedaj zamenjal banko, ki podpira Google wallet (nkbm) pa bom to uporabljal. Curve mam sicer še Jaz imam za banko majn kot 50c na mesec stroškov. Na Sparkasse plačujem samo sodobne spletne poti (spletna in mobilna banka). Dvigi na bankomatih gratis. Vodenja ni. Edino račun že 1 leto ni možno na novo odpret. To je bil ta, da moraš imeti 1000€ na računu. Plačujem vse z Revolutom. Fizična, virtualna 2x in kartica za enkratno uporabo. Opravljam tudi vsa nakazila preko Revoluta, torej vse položnice, brez provizije. Revolut polnim iz MC-ja. 1 Citiraj
Bossek Napisano 16. december, 2023 Prijavi Napisano 16. december, 2023 pred 8 minutami je SpEkTr napisal: OK a bi mogoce pogledal kaj pise nad to tabelco Tocno nad to tabelco je odebeljen velik naslov "Spending abroad with Curve". Prilagam sliko zasrollano malo visje. Ok sedaj vse jasno od kje ta bojazen. No znotraj EU (kjer majo eur) ni provizije. null 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 16. december, 2023 Prijavi Napisano 16. december, 2023 Sej, grem na Hrvaško... Aja zdej majo Tut eur? Kak pa v tem primeru? Za kamp dam 1500eur,a mi bodo usekal gor 2%? 1 Citiraj
Bossek Napisano 16. december, 2023 Prijavi Napisano 16. december, 2023 pred 4 minutami je SpEkTr napisal: Sej, grem na Hrvaško... Aja zdej majo Tut eur? Kak pa v tem primeru? Za kamp dam 1500eur,a mi bodo usekal gor 2%? Jaz bi rekel da ne ker so sedaj v EEA in imajo EUR. Naj pa za 100% kdo drug odgovori 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 16. december, 2023 Prijavi Napisano 16. december, 2023 Jaz sem tudi na to pomislil, je pa fora da je bin kartice slovenski, to si pa na Hrvaškem recimo. Valuta je zdaj res enaka ja. 1 Citiraj
Bossek Napisano 16. december, 2023 Prijavi Napisano 16. december, 2023 Sam sem bil letos v Spaniji in Franciji, nikjer nisem placal cenat provizije. Vse placeval s curve preko telefona. 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 16. december, 2023 Prijavi Napisano 16. december, 2023 Pol pa v redu. Se pravi je treba pazit na bankomatu. 2 Citiraj
NevLado Napisano 16. december, 2023 Prijavi Napisano 16. december, 2023 pred 33 minutami je SpEkTr napisal: Pol pa v redu. Se pravi je treba pazit na bankomatu. **od nekdaj** 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 16. december, 2023 Prijavi Napisano 16. december, 2023 Ja do sedaj ni bilo težav 1 Citiraj
Jest Napisano 16. december, 2023 Prijavi Napisano 16. december, 2023 Pred eno uro je Bossek napisal: Jaz bi rekel da ne ker so sedaj v EEA in imajo EUR. Naj pa za 100% kdo drug odgovori Poleti sem placeval na dopustu na Losinju in nikoli nisem placal provizije ... Pa prakticno vec ali manj vse placujem z Apple Watch in kartice preko Curve app ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 16. december, 2023 Prijavi Napisano 16. december, 2023 Poleti sem placeval na dopustu na Losinju in nikoli nisem placal provizije ... Pa prakticno vec ali manj vse placujem z Apple Watch in kartice preko Curve app ... Jaz tudi ne 1 1 Citiraj
NevLado Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar https://www.sec.gov/news/statement/gensler-statement-spot-bitcoin-011023 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. januar Avtor Prijavi Napisano 11. januar Kriptovalute: katere imajo možnost 100x rasti v 2024? | 24ur.com WWW.24UR.COM Razkrivamo dva projekta z velikimi potenciali. Brezplačne informacije. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
NevLado Napisano 26. januar Prijavi Napisano 26. januar Ljudska obveznica bo prinesla 3,4 odstotka WWW.DELO.SI Po 1. februarju bo mogoče vpisati najmanj za 1000 evrov obveznic, država se bo na ta način zadolžila za 250 milijonov evrov. Bo kdo vzel? 1 Citiraj
Bini Napisano 26. januar Prijavi Napisano 26. januar pred 9 minutami je NevLado napisal: Ljudska obveznica bo prinesla 3,4 odstotka WWW.DELO.SI Po 1. februarju bo mogoče vpisati najmanj za 1000 evrov obveznic, država se bo na ta način zadolžila za 250 milijonov evrov. Bo kdo vzel? Bojo.... 😉 1 Citiraj
NevLado Napisano 26. januar Prijavi Napisano 26. januar pred 9 minutami je Bini napisal: Bojo.... 😉 Kdo Citiraj
Bini Napisano 26. januar Prijavi Napisano 26. januar Tisti, ki jim denar leži na banki kjer so manjše obresti in nekaj časa ne rabijo tega denarja.... 🤗😉 Citiraj
Bossek Napisano 26. januar Prijavi Napisano 26. januar Sam sem mislil vzet. Toda, sem ugotovil, da se za moj znesek ravno ne splaca najbolj. Dal bi tam max 10.000 eur. Potem pa pride strosek trgovalnega racuna, davek, ... in si na koncu neki istiga kot da bi dal teh 10k v depozit po 2,6%. 1 Citiraj
NevLado Napisano 26. januar Prijavi Napisano 26. januar pred 4 minutami je Bossek napisal: Sam sem mislil vzet. Toda, sem ugotovil, da se za moj znesek ravno ne splaca najbolj. Dal bi tam max 10.000 eur. Potem pa pride strosek trgovalnega racuna, davek, ... in si na koncu neki istiga kot da bi dal teh 10k v depozit po 2,6%. Najbolj se ti splača vložit 29400 eur, kar ti pri tej obrestni meri (3,4%) prinese 999,6 eura letno - s tem se izogneš davku (do 1000 eur je neobdavčeno letno obresti), potem pa če vzameš recimo BKS, ponuja za 26,83 eur letno komplet elektronsko poslovanje za te ljudske obveznice - https://www.bksbank.si/documents/33627/5059490/Kopija+datoteke+Stroski_BKS+.pdf/590bb447-1835-cb27-3e85-9b66cf5f523a?t=1706086515689 Skupno si torej na malo manj kot 3k v 3 letih. Zdi se mi da se tudi 10k splača vložit, to je vseeno skoraj 1k v 3 letih, karkoli manj kot 10k pa definitivno ne. Ampak počakajmo še ostale banke kakšne ponudbe za obveznice bodo ponudile 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.