Symon Napisano 3. december, 2005 Prijavi Napisano 3. december, 2005 Evo sem enkrat tut jaz naredil tak?no temo. Kaj naj napi?em kot: Na ?e ene parkrat toliko, pa saj ve? kako pravijo: Prvih 100 je najte?jih potem ?e gre. Veliko kilometrov, sre?e, veselja in, da bi te Mazda ?im manjkrat pustila na cedilu oziroma sploh ne! ?e enkrat: ?IN-?IN Citiraj
KAALman Napisano 3. december, 2005 Prijavi Napisano 3. december, 2005 boug te ?ijvi ??e stou lejt pa naj ti zdravđe pa mazda sl?j?ita ! :mi pijemoo: Citiraj LP KAALman
poky Napisano 3. december, 2005 Prijavi Napisano 3. december, 2005 Vse naj naj DIN,pa tak ko so ?e rekli,da bi ti Mazdica ful slu?la.... P.S.:BTW,na isti dan ma? roj.dan ko moja draga,he he,tak da bomo pr nas tudi pili dans.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mike007 Napisano 3. december, 2005 Prijavi Napisano 3. december, 2005 Vse naj naj! :mi pijemoo: Citiraj
David Napisano 3. december, 2005 Prijavi Napisano 3. december, 2005 :mi pijemoo: :mi pijemoo: Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 3. december, 2005 Prijavi Napisano 3. december, 2005 vse najboljse! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 3. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. december, 2005 BTW a si se kaj zmenil kaj z Zoranwagnom? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. december, 2005 Prijavi Napisano 3. december, 2005 Malo z zamudo vendar vse najbolj?e Citiraj
Boss Napisano 6. december, 2005 Prijavi Napisano 6. december, 2005 pa ?e z ve?jo zamudo - vse najbolj?e Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.