Strela Napisano 16. november, 2017 Prijavi Napisano 16. november, 2017 Se kdo s tem ukvarja?Rabim:Pozdravljeni! Okna, demonta?a, monta?a in odvoz starih oken (Celje). Okno spalnica 150x140 (kljuka Desno) Okno otro?ka soba 220x140 (dvokrilno s stebir?kom) Dnevna soba 150x140 (dvokrilno s stebri?kom) Okno balkon 170x140 (drsno okno, ?e je mogo?e leva in desna polovica fiksna, da se sredina odpira na obe strani, ali pa samo leva stran fiksna in da se desna stran odpira na levo) Panoramska stena 200x240 (odpiranje v desno) Prosim za ponudbo okna: 1. z profil 92mm z trojno zasteklitvijo2. cenej?i profil z dvojno zasteklitvio Za ponudbo panoramske stene: 1.Nagibno-drsna stena2.Dvi?no-drsna stenaOboje dvojna zasteklitev Barva bela Na vseh oknih (razen panoramske stene), bi bile ?e zunanje ?aluzije. Lep pozdrav! Lahko tudi ZS. Citiraj
pob Napisano 19. november, 2017 Prijavi Napisano 19. november, 2017 Po?asi bom tudi sam ?el v prenovo oken (drugo leto) in sem tudi sam iz savinjske regije. ?e bo? kakega dobrega dobil, se priporo?am za kontakt. Citiraj
Katjaa Napisano 19. november, 2017 Prijavi Napisano 19. november, 2017 Na?a okna so od tu: http://www.oknamuric.si/ Sicer se na okna ne spoznam...meni je va?no, da imajo funkcijo, da se odprejo minimalno ("na dihanje"). To mi je zakon, ker pozimi mi je premraz, da bi ga imela na kip. Rabim pa malo zraka:) Citiraj
Z M A J Napisano 20. november, 2017 Prijavi Napisano 20. november, 2017 Katja, a sta tudi Edo in Dino, na?a ko?arkaja pomagala pri monta?i? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 20. november, 2017 Prijavi Napisano 20. november, 2017 Katja, a sta tudi Edo in Dino, na?a ko?arkaja pomagala pri monta?i? Ej to pa nevem...smo na novo vseljeni in oka so ?e bila nova:) A to je od familje firma? 1 Citiraj
FuManchu Napisano 20. november, 2017 Prijavi Napisano 20. november, 2017 Jaz imam z okni Kli Logatec odli?ne izku?nje. Jih imam doma cca. deset let.Priporo?am. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.