sony Napisano 28. november, 2017 Prijavi Napisano 28. november, 2017 Lp na svoji 6tici 2009 sem opazil da ko stisnem sklopkou na mestu motor malo spremeni zvok. Zvok se spremeni takoj sklopka zacne prijemat. Mislite da se poslavlja vztrajnik? Lp Citiraj
KAALman Napisano 29. november, 2017 Prijavi Napisano 29. november, 2017 vztrajnik ?uti? pri speljevanju, da avto trese, ?e pa "motor" spremeni zvok, pa je lahko potisni le?aj sklopke, sedaj ko je zjutraj bolj mrzlo, in je menjalnik ?e hladen, se to tudi pozna, da ko stisne? sklopko, motor la?je zadiha, ker ga razbremeni? vrte?ih delov menjalnika. ker pa nisi opisal zvoka, oz. je zvoke te?ko opisati z besedo, predlagam obisk pri mehaniku, da poslu?a/pogleda. Citiraj LP KAALman
sony Napisano 29. november, 2017 Avtor Prijavi Napisano 29. november, 2017 Saj to je sumljivo da avto nic ne trese. Zanima me tudi kolko priblizno stane vztrajnik +sklopka set pri nas? Skratka kolko vas je stalo popravilo lp Citiraj
iceman22 Napisano 29. november, 2017 Prijavi Napisano 29. november, 2017 Pa sj je normalno da spremeni zvok. Meni recimo ob vlaznem vremenu zacne cvilit in naj bi bil potisni lezaj. Ampak koker se spomnem od vsega zacetka je avto zvok spreminjal ob pritisku sklopke.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Scr3am Napisano 29. november, 2017 Prijavi Napisano 29. november, 2017 Sklepam da gre za dizla. 600-700e sigurno, ker je ponavadi potrebno se menjati vztrajnik. Citiraj
sony Napisano 29. november, 2017 Avtor Prijavi Napisano 29. november, 2017 Prej ni nikoli pocel tega. Pa tudi doben drug avto pri hisi ne bo potrebno do mehanika ja Gre za dizla ja. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.