Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

V priponki so rezultati testa ?ob na moji mazdi5 2.0.

Kako kriti?ni so rezultati? Bi morali biti rezultati okoli 100% ali 0%?

Kje se dobi nove ?obe, kje obnovljene za nek normalen denar?

post-8063-0-63372500-1512116133_thumb.png

Napisano

?e avto ne tov?e, klenka, kadi pusti pri miru jaz dodam na 50l pol litra 10w-40 olja pa so ?obe use skos tiho va?n je d da? nek ole v tank, dana?nja nafta je suha skor k bencin zarat tega so okvare ?ob.

• 2 tedna kasneje...
Napisano

V prostem teku v?asih zaklenka.

Jaz sem zamenjal vse ?tiri, ( kupil v Nem?iji obnovljene), in od takrat naprej mi pije manj, ne klenka, ne tol?e, ne kadi  in imam on?utek, da gre bolj?e.

Je pa dobro pri tem  to, da ti po?ljejo obnovljene , ti jih zamenja? in stare po?lje? njim nazaj in ti venejo 200?, ki si jih dal za garancijo.Vsi ?tirje skupaj za 480 ?, ?e se ne motim.

Napisano

Lahko dobim link do ?tacune? Gledal po ebayu, iz anglije bi jih dobil za tam nekje 600-700e obnovljene, samo nikjer ni omenjeno da lahko vrne? stare nazaj.

Napisano

Lahko dobim link do ?tacune? Gledal po ebayu, iz anglije bi jih dobil za tam nekje 600-700e obnovljene, samo nikjer ni omenjeno da lahko vrne? stare nazaj.

https://www.ebay.com/itm/Injektor-Einspritzduse-MAZDA-3-5-6-2-0-DI-2-0-MZR-CD-RF7J13H50-RF7J-13-H50-/121189547733?hash=item1c3775bed5#viTabs_0

Preveri pri njih preden naro?a?

Napisano

Zakaj pa kle ne vpra?a??

http://www.b-innova.si/

bodo tvoje obnovili z originalnim Denso deli. Potrudijo se nastavit ?obe ?im bolj podobno originalnim parametrom tako, da na?eloma ?e u?enje ne bo potrebno oziroma prilagajanje parametrov. Pa ?e tvoje bo? dobu nazaj, ne pa od nekoga xy.

33112_1.png

Napisano

Zakaj pa kle ne vpra?a??

http://www.b-innova.si/

bodo tvoje obnovili z originalnim Denso deli. Potrudijo se nastavit ?obe ?im bolj podobno originalnim parametrom tako, da na?eloma ?e u?enje ne bo potrebno oziroma prilagajanje parametrov. Pa ?e tvoje bo? dobu nazaj, ne pa od nekoga xy.

Zato ne, ker mora? svoje odmontirat, pa jih poslat, pa trikrat vmes telefonirat, pa pet g mailov poslat...

In si brez avta par tednov.

V Nem?iji pa ti to popravijo z nem?ko preciznostjo.Po?ljejo,?ez dva dni so bili pri meni, en dan dol stare in nove gor, poslal v Nem?ijo paket, ?ez pet dni ?e nakazana kapara na mojem ra?unu.

In stvar deluje kot mora brez reklamacij in odve?nega balasta zraven

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Brez da "tapneš" jedro ventilčka tudi pri navadni zračnici ne boš nič napumpal.   Vsakič ko tapneš ventil na UST, se v njem lahko drobna kapljica mlekca zasuši. Saj temu je namenjeno mleko, da se suši ko pihne skozi luknjico. In ko ene 2x 3x tako pumpaš se v jedru nabere toliko zasušenega, da nobeno tapkanje ne pomaga več. Ko odšraufaš jedro je to lepo zabito in zrak ne more iti skozi. Potem ga poizkušaš "predrkat" pod vodo, očistit strjeno mleko, pa ima še vedno polovičen pretok v primerjavi z novim. Brez rezervne zračnice se še vozim okol, rezervna jedra imam pa vedno s seboj.    Naša familija ima 3 wheelsete na šlaufih, 3wheelsete pa na mleku. Tisti s šlaufi so neproblematični. Pri enih od UST - jev se ventili bašejo stalno (na3 pumpanja), pri drugih pa ne, pa imajo vsi Mucoff ventilčke in enako mleko.   S pumpo, niti majhno niti malo večjo veliko ne boš naredil na tubeless velikega volumna. CO2, pa ne eno, ampak nekaj bombic.  Tubless je fajn ker lahko zaflikaš s črvom. Če rabiš tubeless razdirat pa tlačit zračnico noter, si ga na...l.
    • eksluzivno najdeno za forumaše 😁
    • Ravno to sem mislil napisat, da je dobro imet v nahrbtniku vedno kako rezervno zračnico in orodje za menjavo. In pumpo, majhno, seveda. 
    • Bi mu pasala tablica GO DEEYAN
    • Počakaj še kakšno leto, boš lahko po LUFTU letal z nekimi takimi zadevcami, hehe
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.