BELAPERLASIJAJ Napisano 4. december, 2017 Avtor Prijavi Napisano 4. december, 2017 res je...vse dogovorjeno Jaz nebi prav ni? kompliciral. Zdaj se zmeni, da ti ?e redni servis naredijo in to je to.ni padla gostota, prekora?ili ste servis za 10 dni in se je v?gala lu?ka za olje . tako imajo ta novi kombiji -ista finta O kak?nem prekora?enju servisa vi pi?ete? Niso bili kilometri prekora?eni in tudi 1 leto ni od servisa...tak da Citiraj
Brane Napisano 5. december, 2017 Prijavi Napisano 5. december, 2017 A niste napisali da je bil zadnji servis 23.11.2016 - 1 leto je ?e naokoli Citiraj
Jest Napisano 5. december, 2017 Prijavi Napisano 5. december, 2017 A niste napisali da je bil zadnji servis 23.11.2016 - 1 leto je ?e naokoli To sem tudi jaz opazil... vendar se mi je zdelo, da ve za to, da je servis potreben na vsakih 20.000 km li 12 mesecev... kar prej pride ... In mozno je res, da se je zato prizgala lucka, ker je prekoracen eden od pogojev ... Jaz bi vsekakor najprej poklical na servis... pa naj potem povedo, kaj in kako ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Brane Napisano 8. december, 2017 Prijavi Napisano 8. december, 2017 Kaj lu?ka ?e zmeraj gori? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.