David Napisano 3. december, 2005 Prijavi Napisano 3. december, 2005 Morem priznat da sem se spet po?teno nasmejal... Vredno ogleda.... Movie LP daVid Citiraj Feel free....
Symon Napisano 3. december, 2005 Prijavi Napisano 3. december, 2005 Priam ima tut ?porten avto. Mah, ?e ima? ke? za tak avto parkira? kjer ?e? in nikakor ne v obi?ajni gara?ni hi?i. (mater imajo ozka vrata - alo pa so avti ?iroki). Bi pa vseeno imel unga ta oran?nega. Citiraj
KAALman Napisano 3. december, 2005 Prijavi Napisano 3. december, 2005 pa ni to za po parizu jebemti... kekeci ... tile od Top Gear to gre na nirburgring Citiraj LP KAALman
David Napisano 3. december, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. december, 2005 pa ni to za po parizu jebemti... kekeci ... tile od Top Gear to gre na nirburgring Kekeciii.... Citiraj Feel free....
fredo Napisano 3. december, 2005 Prijavi Napisano 3. december, 2005 Tak je ?e ma? ?prtni avto. Citiraj
Rocky Napisano 4. december, 2005 Prijavi Napisano 4. december, 2005 na ravni cesti bi pa vsi za njimi gledal Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 4. december, 2005 Prijavi Napisano 4. december, 2005 Saj so v parizu tud vsi za njimi gledali Citiraj
ReDevil Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 Ja no sej, va?no da je zadeva res prakti?na! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 16. december, 2005 Prijavi Napisano 16. december, 2005 Glede tega film?ka: to je le izsek iz prispevka v katerem so imeli "dirko" med temi tremi avtomobili kdo prej pride iz Anglije do najvi?jega mosta v Franciji. ?e koga zanima je to tale serija Top Gear - [07x03] - 2005.27.11. Citiraj
ReDevil Napisano 23. december, 2005 Prijavi Napisano 23. december, 2005 Glede na naslov teme, bi se loh reklo, da uporabnost spu??enih al nasploh nizkih avtov ?e najbol pride do izraza pozimi (kadar je sneg pa?)! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 24. december, 2005 Prijavi Napisano 24. december, 2005 zanimivo vpra?anje je uporabnost zni?anih avtomobilov... + lep?i izgled (sicer koker za koga) + bolj?a lega (ni nujno, ?e je avto pretrd cesta pa preve? valovita) + manj?i zra?ni upor - manj udoben - vo?nja ?ez le?e?e policaje je v?asih kot avantura camel trophy - situacije kot tista na film?ku - pri parkiranju je potrebno paziti na vsak robnik, da ne re?em, da ga na plo?nik skoraj ne more? spravit - 10-15 cm snega je nepremostljiv problem - zni?an pa zimske gume in jeklena plati??a - bruh kako grdo - skoraj nemogo?a vo?nja izven ceste - prenizko sedenje (slab?a preglednost nad cesto in slepenje lu?i nasproti voze?ih) - za dober izgled morajo biti ve?ja plati??a (posledi?no dra?je gume) - verjetno najve?ji minus od vseh je v primeru trka saj zni?an avto dobesedno zleze pod vi?jega ne vem no meni se zdi da je tukaj veliko ve? minusov kot plusov in ?e tisti plusi, ki so so bolj mla?ni. Moje mnenje je, da je zni?an avto bolj showcar kot pa vsakodnevno uporaben - ?e se motim naj me kdo demantira Citiraj
KAALman Napisano 25. december, 2005 Prijavi Napisano 25. december, 2005 pojma nima? :D je pa dejstvo, da ?e ?e zni?a? avto, se mora? s temi problemi, ki si jih na?tel, pa? sprijazniti. jaz mojega avta ve? ne dam na original vzmeti Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 25. december, 2005 Prijavi Napisano 25. december, 2005 pojma nima? :D je pa dejstvo, da ?e ?e zni?a? avto, se mora? s temi problemi, ki si jih na?tel, pa? sprijazniti. jaz mojega avta ve? ne dam na original vzmeti Ja mx-3 je ?ele ko je zni?ana podobna avtu ker druga?e je kot traktor, oz izgleda normalno. Moja je zdaj tudi rahlo ni?ja (hvala bratoma Ti?) Citiraj
ReDevil Napisano 25. december, 2005 Prijavi Napisano 25. december, 2005 Se kar zelo strinjam z Bossom, ?eprav je pa dostkrat estetika tista ki prevlada oz. (kvazi) sportiva scena. To je tko ko srce, ho?e glava pa ne in na koncu srce zmaga! Sicer pa pri minusih si se mi zdi ?e pozabu da je tut neki stro?ka z dobrimi fedri, material, delo, homolomo scena pa ?e kak?no tr?anje oz. ?e kej se najde! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.