RoKo Napisano 3. december, 2005 Prijavi Napisano 3. december, 2005 Lep pozdrav! Ali mogo?e ve kdo, kako se menja baterijo v daljincu, ali je treba kaj sprogramirat na novo? Avto je 323f letnik 2000! LP Citiraj
David Napisano 3. december, 2005 Prijavi Napisano 3. december, 2005 Cau kot je meni znano ti jo morejo zamenjat na servisu da ga spet sprogramirajo....vsaj tako je pri klju?ih od alfe, land roverja in audija....za mazdo pa ?e ne vem.... :ne vem: LP daVid Citiraj Feel free....
Lenuh007 Napisano 4. december, 2005 Prijavi Napisano 4. december, 2005 Kolikor je meni znano; baterijo lahko sam zamenjas. Ne dam pa roke v ogenj za to trditev!!! Prosim sporoci mi kaj so ti povedali na servisu! Citiraj LP Lenuh007
Slivka Napisano 14. december, 2015 Prijavi Napisano 14. december, 2015 Da ne odpiram nove teme, nadaljujem kar tule: Kako se zamenja baterija na daljincu za odklepanje BTjke. Nikakor mi ne uspe razstaviti daljinca, da bi pri?el do baterije. Pravzaprav nikakor ne ugotovim, kje naj bi se sploh dalo razstaviti. Gre na lep na?in ali ga enostavno po?im z lopato? Citiraj
Jest Napisano 14. december, 2015 Prijavi Napisano 14. december, 2015 Da ne odpiram nove teme, nadaljujem kar tule: Kako se zamenja baterija na daljincu za odklepanje BTjke. Nikakor mi ne uspe razstaviti daljinca, da bi pri?el do baterije. Pravzaprav nikakor ne ugotovim, kje naj bi se sploh dalo razstaviti. Gre na lep na?in ali ga enostavno po?im z lopato? Z lopato gre verjetnonajlazje... edino potem ga bo veliko tezje sestavit, da bo spet v delujocem stanju... Kaksen daljinec pa imas? Takega? >> 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 14. december, 2015 Prijavi Napisano 14. december, 2015 Aleluja! Vsega skupaj minuto dela, ?e ve?, kaj vse je potrebno razstaviti in kje se to razstavi. Hvala. Citiraj
markym Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 Ni treba na servis hodit. V avtodata so napisana navodila. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.